Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!giota μια χαρα οι γλωσσες.το γλιτωσες το μαγειρεμα.

μολις γυρισα απο το ΙΚΑ.τα ειδα ολα.θυμηθηκα και τη glorr με τη λιποθυμια και ειπα οτι δεν θα την εβγαζα καθαρη.τουλαχιστον τελειωσα προς το παρον και πληρωθηκα.δεν ηξερα οτι πληρωνεσαι αμεσως.

ξερει ομως καμια σας τι χρειαζεται για μετα?για το επιδομα λοχειας?ηταν αδυνατον να ρωτησω γιατι νομιζω οτι εχουμε το χειροτερο ΙΚΑ ολης της Αττικης.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αν και δεν βλέπω καμιά μέσα, δεν πειράζει, όμως! Μόλις είδα το μήνυμά σου, Witch, και έχω να σου πω ότι μόλις μίλησα με το ταμείο μου για επίδομα κύησης και τοκετού. Έχω σοκαριστεί, διότι όλα μου τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν αφού γεννήσω με το καλό! Αυτό σημαίνει ότι ο εργοδότης μου μπορεί κάλλιστα να μην με πληρώνει το τετράμηνο της άδειας (δικαίωμά του είναι εξάλλου) και να πάρω τα χρήματά μου από το ταμείο κατά τον Δεκέμβριο (όπως άλλες συναδέλφισσες)... Μέχρι τότε εισόδημα μηδέν!!!!!!! Έχω μείνει άναυδη!

Αααχ, είχα και χάλια νύχτα, άυπνη είμαι, είχα δύσπνοια σε κάθε σημείο ξάπλας και τελικά την έβγαλα καθιστή στο κρεβάτι. Πήγα και λίγο στην εκκλησία, που είναι γιορτή σήμερα και είχα και καιρό να πάω και τώρα σέρνομαι εντελώς! Δεν θα μαγειρέψω ούτε κι εγώ κανονικά. Θα βγάλω κάτι κεφτεδάκια από τον καταψύκτη (έτοιμα τηγανισμένα από τη μαμά) και θα τα κάνω με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και κάποιο ζυμαρικό (μάλλον μακαρόνια). Οπότε, λέω να καθήσω να ανακάμψω!

rPPrp3.png

Καλημέρα και από μένα! όυτε εγώ ξέρω τα του ικα!. Ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά. Το βράδυ δε με πέρνει ο ύπνος και το πρωί ξεκινάει η οικοδομή δίπλα..

Να ρωτήσω είναι καμία στο δημόσιο να ξέρει πόσο είναι το επίδομα γάμου και τέκνων?

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Μας πιάσαν τα ερωτηματικά πρωϊ πρωϊ???

Ούτε εγώ ξέρω να σας πώ γι αυτά που ρωτάτε, είμαι πολύ πίσω ακόμα και δεν έχω ασχοληθεί.

agorakia το επίδομα κύησης το παίρνουμε πριν την γέννα νομίζω, μήπως εννοούσες το λοχείας κ του τοκετού.

joy εμείς στον ιδιωτικό είναι 10% για το γάμο και 5% για κάθε τέκνο, λές να διαφέρουν πολύ???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Μας πιάσαν τα ερωτηματικά πρωϊ πρωϊ???

Ούτε εγώ ξέρω να σας πώ γι αυτά που ρωτάτε, είμαι πολύ πίσω ακόμα και δεν έχω ασχοληθεί.

agorakia το επίδομα κύησης το παίρνουμε πριν την γέννα νομίζω, μήπως εννοούσες το λοχείας κ του τοκετού.

joy εμείς στον ιδιωτικό είναι 10% για το γάμο και 5% για κάθε τέκνο, λές να διαφέρουν πολύ???

Τι να πω; Έτσι μου είπε η υπεύθυνη των επιδομάτων. Όλα μου τα δικαιολογητικά (κύηση, τοκετός, λοχεία) να κατατεθούν μετά τον τοκετό... Και με άφησε άφωνη. Και μάλιστα έχουμε και πολιτισμένο ταμείο, μιλάς στο τηλέφωνο με τον υπεύθυνο, συνεννοείσαι ανθρώπινα, δεν μπορώ να πω. Αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι νέο, γιατί κι εγώ ήξερα ότι το επίδομα κύησης αργεί, αλλά όχι ότι θα καταθέσω τα χαρτιά μου μετά τον τοκετό!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω είναι καμία στο δημόσιο να ξέρει πόσο είναι το επίδομα γάμου και τέκνων?

Ειμαι δημοσιο με ασφαλεια ΙΚΑ.Του συζυγου ειναι 35 ευρω κ το τεκνο 18 καθε μηνα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι να πω; Έτσι μου είπε η υπεύθυνη των επιδομάτων. Όλα μου τα δικαιολογητικά (κύηση, τοκετός, λοχεία) να κατατεθούν μετά τον τοκετό... Και με άφησε άφωνη. Και μάλιστα έχουμε και πολιτισμένο ταμείο, μιλάς στο τηλέφωνο με τον υπεύθυνο, συνεννοείσαι ανθρώπινα, δεν μπορώ να πω. Αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι νέο, γιατί κι εγώ ήξερα ότι το επίδομα κύησης αργεί, αλλά όχι ότι θα καταθέσω τα χαρτιά μου μετά τον τοκετό!!!!

Τι ταμείο έχεις??

Νομίζω το κυήσεως κάποιες κοπέλες το έχουν πάρει και δεν έχουν γεννήσει.

Κουλό να τα πάρεις μετά!!! Όταν μπουν οι κοπέλες θα μας πούν...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι ταμείο έχεις??

Νομίζω το κυήσεως κάποιες κοπέλες το έχουν πάρει και δεν έχουν γεννήσει.

Κουλό να τα πάρεις μετά!!! Όταν μπουν οι κοπέλες θα μας πούν...

Για να είμαι ειλικρινής, ήξερα ότι αργούμε να το πάρουμε κι αυτό. Αλλά όχι τόσο, γιατί, αν καταθέσω τα χαρτιά μου μετά τον τοκετό, θα το πάρω... φέξε μου και γλίστρησα! Συνάδελφος που γέννησε Αύγουστο το πήρε Δεκέμβριο, αλλά νομίζω είχε καταθέσει τα χαρτιά της σε μια λογική στιγμή. Τι να πω; ΕΤΑΠ-ΜΜΕ έχω (παλιό ΤΑΥΣΙΤ).

rPPrp3.png

Τι έγινε; Πού πήγατε όλες; Θα με αναγκάσετε να πάω να φτιάξω μαρμεάδα βερίκοκο ή δαμάσκηνο (ή και κορόμηλο ακόμη, γιατί όχι; ). Εξάλλου όλα έχουν παραωριμάσει και είναι έτοιμα για κατσαρόλα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε; Πού πήγατε όλες; Θα με αναγκάσετε να πάω να φτιάξω μαρμεάδα βερίκοκο ή δαμάσκηνο (ή και κορόμηλο ακόμη, γιατί όχι; ). Εξάλλου όλα έχουν παραωριμάσει και είναι έτοιμα για κατσαρόλα!

Προσπαθώ να συμμαζέψω την κουζίνα αλλά πάω σαν χελώνα, μια ξαπλώνω χαζεύω τις πεθερές μια κάνω μια δουλειά. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, θέλω να ξαναπέσω για ύπνο!!

Μάλλον επειδή έχεις διαφορετικό ταμείο έχει άλλα τερτίπια. Αν η συνάδελφος σου τα πήρε τόσο αργά δε σε βλέπω σε καλύτερη μοίρα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Μαύρη νύχτα πέρασα κι εγώ...είχα τρομερούς πόνους στην μέση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αν και νύσταζα τρελά... :(

Για τα επιδόματα δυστυχώς ξέρω μονο για τον ΟΑΕΕ όπου δίνει μόνο επίδομα τοκετού 800Ευρώ + 50% για περίπτωση διδύμων (δηλ.1200? σύνολο). Τόοοοσα πολλάαααα...και τίποτε άλλο!

RKdwp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Μαύρη νύχτα πέρασα κι εγώ...είχα τρομερούς πόνους στην μέση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αν και νύσταζα τρελά... :(

Για τα επιδόματα δυστυχώς ξέρω μονο για τον ΟΑΕΕ όπου δίνει μόνο επίδομα τοκετού 800Ευρώ + 50% για περίπτωση διδύμων (δηλ.1200? σύνολο). Τόοοοσα πολλάαααα...και τίποτε άλλο!

Καλημέρα μπουμπού!!

ΟΑΕΕ τι ειν τούτο πάλι???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...