Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χωρίς εμένα και λέτε για φαγητό?????????

Δε γίνεται αυτό!!!

π.χ θέλω Goody s!!!!με ένα δυο cheese συμβιβάζομαι!!!!!!

Πολύ συγκαταβατική σε βρίσκω. Και μια πατατου΄λες και μια κοκακολίτσα θα ταίριαζε βρε. Πω πω..............μιαμ μιαμ............Και σ' ένα chicky's δεν θα έλεγα όχι.........................

Μα πότε πρόλαβες;;;;; Είσαι αστραπή! Κανονικά, με αυγά, με τα πάντα όλα;

Την εκανα με κρεμα γαλακτος εμποριου....Δεν εφτιαξα σαλτσα.

Τωρα τρωω πεπονακι...το βραδυ δε θα μπορω να κοιμηθω με τοσο φαι αλλα τι να κανω????Αφου εχω λιγουρα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Την εκανα με κρεμα γαλακτος εμποριου....Δεν εφτιαξα σαλτσα.

Τωρα τρωω πεπονακι...το βραδυ δε θα μπορω να κοιμηθω με τοσο φαι αλλα τι να κανω????Αφου εχω λιγουρα!!!!!

Όχι για σένα. Για τα παιδιά σου τα έφαγες................Χα χα χα χαχ !!!!!!!!!!!!Το πεπονάκι δεν είναι λίγο βαρύ?

ποιος ειναι αυτος?

Κορότσια, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη δημοσίευση του ενός από τα τραγούδια που έγραψα. :oops: :oops: :oops:

Το παιδί αυτό έχει γράψει τη μουσική και τραγουδάει. Είναι τοπικός τραγουδιστής.

RKdwp3.png

Κορότσια, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη δημοσίευση του ενός από τα τραγούδια που έγραψα. :oops: :oops: :oops:

Το παιδί αυτό έχει γράψει τη μουσική και τραγουδάει. Είναι τοπικός τραγουδιστής.

Αλήθεια λές???

Είναι πολύ καλό, αν και δεν είμαι του ελληνικού ρεπερτορίου και η φωνή του γλυκύτατη και το τραγούδι υπέροχο!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Όχι για σένα. Για τα παιδιά σου τα έφαγες................Χα χα χα χαχ !!!!!!!!!!!!Το πεπονάκι δεν είναι λίγο βαρύ?

Βαρυ ειναι...χειροτερο απ το καρπουζι.Αλλα τι να κανω που θελανε τα παιδια!!!!!Δεν τους χαλαω χατηρι!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δηλαδή΄εσύ έγραψες τους στίχους? Μπράβο ταλέντο. Δεν μας τα είχες πει αυτά. Πολύ ωραίο είναι. Μπράβο...................

Τώρα πρέπει να γράψεις κι ένα για τους γιους σου. Αφιερωμένο!!!!!!!!!!!

Δηλαδή΄εσύ έγραψες τους στίχους? Μπράβο ταλέντο. Δεν μας τα είχες πει αυτά. Πολύ ωραίο είναι. Μπράβο...................

Τώρα πρέπει να γράψεις κι ένα για τους γιους σου. Αφιερωμένο!!!!!!!!!!!

ναι γράφω από μικρή αλλά τώρα βρέθηκε κάποιος που εμπνεύστηκε να γράψει και μουσική για 3 από αυτά κι έτσι φτιάξαμε demo και σήμερα δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά! :tongue:

Φυσικά, τα μωρά μου θα με εμπνεύσουν!!! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

ναι γράφω από μικρή αλλά τώρα βρέθηκε κάποιος που εμπνεύστηκε να γράψει και μουσική για 3 από αυτά κι έτσι φτιάξαμε demo και σήμερα δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά! :tongue:

Φυσικά, τα μωρά μου θα με εμπνεύσουν!!! :tongue::tongue::tongue:

Μπορούμε να δώσουμε και παραγγελιές? Χι χι χι χι χι!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...