Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ισως να εχεις δικιο AGORAKIA στο θεμα νηστειας αλλα εκτος απο τις 40 μερες του Πασχα δεν νηστευουμε.Μονο Τεταρτη και Παρασκευη δεν τρωμε κρεας.Αλλα καμια φορα ξεχναω τι μερα ειναι....και οντως λιγο μπεικον δεν πειραζει!!!!!

Ωστε τελειωνει αυριο η νηστεια ε????Δεν ειχα ιδεα,απλα ηξερα οτι νηστευει η πεθερα μου εδω και καμποσες μερες....και μετα θα αρχισει για τον 15Αυγουστο καποια στιγμη?????Δεν το κατεχω το θεμα!!!!!

Κι εγώ, χρόνια τώρα, προσπαθώ να μην βάλω κρέας στην κατσαρόλα Τετάρτη και Παρασκευή. Δεν νηστεύουμε κανονικά, δηλαδή έξω όλο και κάτι θα φάμε στις δουλειές μας, απλώς δεν θέλω αυτές τις δύο μέρες να μαγειρέψω κρέας (κατά κανόνα. Έχουν τύχει και φορές, που το έχω κάνει, αλλά προσπαθώ να το αποφεύγω)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τελικα θα κανω αυριο αρακα γιατι τωρα μου ηρθε λιγουρα να φαω καρμποναρα.Μολις εβαλα τα μακαρονια να βραζουν......

Ο αρακάς δε σε βαραίνει? Νομίζω οτι δεν είναι και τόσο ευκολοχώνευτος!

Μπα δεν με βαραινει...τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν ετυχε....

Ετοιμη η καρμποναρα,τωρα περιμενω τον αντρα μου με τον μικρο,να τον κανουμε μπανιο,να τον ταισω κ να τον κοιμισω και μετα να φω την ωραια καρμποναρα.....κουραστηκα λιγο η αληθεια ειναι....

Σας φιλω προς το παρον!!!!!:D:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

δεν πιστευω να νηστεύεις και εσυ αγορακια????

ασχετο τον 15αυγουστο ειμαι γεννημενη

Όχι, δεν νηστεύω. Πώς θα είχα αιματοκρίτη 35,7 αν νήστευα...! Δεν καμαρώνω, βέβαια, γι' αυτό, αλλά λόγω εγκυμοσύνης συγχωρούμαστε. Ωστόσο, πηγαίνω και κοινωνώ (στις αρχές της εγκυμοσύνης πιο συχνά), χωρίς να νηστέψω καθόλου... Έτσι αισθάνομαι, ότι δεν πειράζει με δύο νινάκια στην κοιλιά μας...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν με βαραινει...τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν ετυχε....

Ετοιμη η καρμποναρα,τωρα περιμενω τον αντρα μου με τον μικρο,να τον κανουμε μπανιο,να τον ταισω κ να τον κοιμισω και μετα να φω την ωραια καρμποναρα.....κουραστηκα λιγο η αληθεια ειναι....

Σας φιλω προς το παρον!!!!!:D:D:D:D:D

Μα πότε πρόλαβες;;;;; Είσαι αστραπή! Κανονικά, με αυγά, με τα πάντα όλα;

rPPrp3.png

Κοριτσια τελικα θα κανω αυριο αρακα γιατι τωρα μου ηρθε λιγουρα να φαω καρμποναρα.Μολις εβαλα τα μακαρονια να βραζουν......

Πάω να κάνω κι εγώ ένα ντους και τα λέμε πάλι αργότερα, μικρές μου φίλες!

Αλήθεια, είχαμε κανένα νέο από Twins και Twinsakia; Να είναι άραγε στο σπίτι τους και να τρέχουν τρελά;

rPPrp3.png

Τι κάνετε , πάλι φαγητοσυζήτηση πιάσατε? Αλήθεια καμιά σας δεν έχει νέα από την Twins? Ούτε η Όλγα? Ε τώρα λογικά θα είναι σπίτι της και δεν θα έχει χρόνο για τίποτα. Αν έχει πάρει και τα μωρά της................μακάρι δηλαδή.

Εγώ πήγα μια βολτίτσα με το αυτοκίνητο αλλά τώρα νιώθω λες κι έσκαβα. Μα τι κούραση είναι αυτή με το παραμικρό?

Jasmini πως αντέχεις και γυρνάς έξω? Και είσαι και πιο μπροστά από όλες μας. :P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...