Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο εμενα!!!!!

Ξυπνησα πριν απο λιγο και τωρα εφτιαξα ενα φρεντακι κ απολαμβανω στην ωραια δροσια της βεραντας.....ευτυχως ξεκουραστηκα πολυ....ενιωθα πολυ κουρασμενη!!!!

Jasmini χαιρομαι παρα πολυ για σενα....τα μπεμπακια σου θα βγουνε θρεφταρακια!!!!!Κι εσυ δε θα ταλαιπωρηθεις καθολου μαζι τους!!!!Μακαρι να φτασουμε ολες την εβδομαδα σου....Τ ακους glorr????Επειδη εχουμε εμεις μετα σειρα....κοιτα μη βιαζεσαι....το φορουμ ειναι γουρλιδικο!!!!!

Βρε κοριτσια τι μαγειρευουμε αυριο?Εχετε καμια ιδεα???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Giota μου, εγώ έχω ξεχάσει πια την έννοια μαγείρεμα αλλά μπορώ να σου προτείνω μπιφτέκι ρολό γεμιστό με τυριά και πιπεριές στο φούρνο και πατατούλες!! Αυτό θα ήθελα εγώ :)

RKdwp3.png

Απαπα....ρολο κιμα γεμιστο?????Ποιος θα το φτιαξει αυτο????

Βασικα επειδη ειναι Τεταρτη αυριο κ δεν τρωμε κρεας σκεφτομουν κατι σε λαδερο....εκτος απο φακες...μαλλον κανεναν αρακα θα κανω που γινεται γρηγορα.....

Την Πεμπτη θα κανω μπιφτεκακια αλλα μαλλον με ρυζι....θα δειξει.....Εγω δεν μπορω να μη μαγειρεψω γιατι εχω κ τον μικρο,πρεπει να φαει κ επειδη τρωει τα παντα πολυ σπανια του φτιαχνω χωριστα φαγητο.Του δινω οτι τρωμε κ εμεις.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος προσπαθώ να φτιάξω γλυκά. Οχι τίποτα ιδιαίτερο εννοώ κεικ, μαρμελάδα, σήμερα μηλόπιτα μάλλον λειτουργεί το μητρικό ένστικτο. Τι θα δίνω στα παιδιά μου?????

Το τραγικό είναι ότι αντιμετωπίζω παταγώδης αποτυχία και σε αυτά τα απλά γλυκά. Σήμερα με τη μηλόπιτα θέλω να τα σπάσω όλα!! Αφού ακολουθώ τη συνταγή :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: γιατί δεν πετυχαίνει????γκρκρκρρρρρ

Αύριο αλήθεια τι θα μαγειρέψουμε?? σήμερα έκανα αρακά, αύριο μάλλον το βλέπω για ζυμαρικό!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μαρμελαδα εγω φτιαχνω καθε χρονο αλλα μονο φραουλα που τρωει ο καλος μου....οσο για μηλοπιτα εγω φτιαχνω οποτε εχω διαθεση μια πολυ ευκολη συνταγη.Βαζεις τα μηλα κομμενα σε ροδελες σε βουτυρωμενο ταψι,ριχνεις ζαχαρη κ κανελλα απο πανω κ μετα φτιαχνεις την πιο απλη ζυμη για κεικ κ το ριχνεις απο πανω.....δοκιμασμενη συνταγη απο την μαμα μου....ευκολη κ γρηγορη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nunu ψυχραιμια!πρωτα απ ολα για αρχη θα δοκιμαζεις τις πιο απλες συνταγες.και η αποτυχια στο προγραμμα ειναι.

αποφυγετε τη black forest γιατι η τελευταια που την εφτιαξε γεννησε!!!:tongue:

που εισαι ρε twins????????????

age.png

nunu ψυχραιμια!πρωτα απ ολα για αρχη θα δοκιμαζεις τις πιο απλες συνταγες.και η αποτυχια στο προγραμμα ειναι.

αποφυγετε τη black forest γιατι η τελευταια που την εφτιαξε γεννησε!!!:tongue:

που εισαι ρε twins????????????

χαχχαχαχαχαχαχαχ

τι να κάνει αυτή η ψυχή? θα έχει πήξει τρελά!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμελαδα εγω φτιαχνω καθε χρονο αλλα μονο φραουλα που τρωει ο καλος μου....οσο για μηλοπιτα εγω φτιαχνω οποτε εχω διαθεση μια πολυ ευκολη συνταγη.Βαζεις τα μηλα κομμενα σε ροδελες σε βουτυρωμενο ταψι,ριχνεις ζαχαρη κ κανελλα απο πανω κ μετα φτιαχνεις την πιο απλη ζυμη για κεικ κ το ριχνεις απο πανω.....δοκιμασμενη συνταγη απο την μαμα μου....ευκολη κ γρηγορη!!!!!

Με τη μαρμελάδα κάτι κατάφερα, έφτιαξα βερικοκκο από τον κήπο του μπαμπά!! Η επόμενη προσπάθεια θα είναι φράουλα!!

Αλλά η μηλόπιτα και το κεϊκ από τη ζύμη τα χαλάω. Τι να πώ, δεν το βάζω κάτω όμως!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια, μπήκα να πω ένα "γεια"!

Γεια! Κάνω κάτι δουλίτσες (βασικά βρίζω ένα ηλεκτρικό πριόνι, που ακούω εδώ και κάμποση ώρα... μα δεν θα τελειώσουν ποτέ αυτά τα δέντρα στο Χαλάνδρι; κάθε μέρα κλαδεύουν, πρωί, μεσημέρι, βράδυ) και ανεβοκατεβαίνω τη σκάλα. Τελικά, υπέκυψα και έφαγα λίγο γιαχνί, πολύ λίγο, όμως, και μέχρι στιγμής δεν είχαμε τη φρικτή παρενέργεια της καούρας (να χτυπήσω ξύλο). Με τις μαρμελάδες μου ανοίξατε την όρεξη. Από χτες ψάχνω στο internet μια ωραία και εύκολη, να φτιάξω τα δαμάσκηνα και τα κορόμηλα, που μου έστειλαν από το χωριό και, δυστυχώς, ήταν πολύ ώριμα. Βρήκα μια δυο καλές, αλλά ανακάλυψα ότι δεν έχω ολόκληρο κιλό ζάχαρη (τώρα, για να πάμε σούπερ, ακόμη και για τα πιο απλά πραγματάκια, πρέπει να βρει χρόνο ο καλός μου, αποφεύγω τα βάρη τις τελευταίες μέρες, αφού λύσσαξαν όλοι ότι πρέπει να είμαι ξεκούραστη).

Επίσης, Giota, αύριο νομίζω ότι δεν είναι νηστεία κι ας είναι Τετάρτη. Τελειώνει η Σαρακοστή του Ιουνίου, με τη Σύναξη των Αποστόλων! Οπότε, λίγο μπέικον στη μακαρονάδα σίγουρα δεν πειράζει!!!

rPPrp3.png

Ισως να εχεις δικιο AGORAKIA στο θεμα νηστειας αλλα εκτος απο τις 40 μερες του Πασχα δεν νηστευουμε.Μονο Τεταρτη και Παρασκευη δεν τρωμε κρεας.Αλλα καμια φορα ξεχναω τι μερα ειναι....και οντως λιγο μπεικον δεν πειραζει!!!!!

Ωστε τελειωνει αυριο η νηστεια ε????Δεν ειχα ιδεα,απλα ηξερα οτι νηστευει η πεθερα μου εδω και καμποσες μερες....και μετα θα αρχισει για τον 15Αυγουστο καποια στιγμη?????Δεν το κατεχω το θεμα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ισως να εχεις δικιο AGORAKIA στο θεμα νηστειας αλλα εκτος απο τις 40 μερες του Πασχα δεν νηστευουμε.Μονο Τεταρτη και Παρασκευη δεν τρωμε κρεας.Αλλα καμια φορα ξεχναω τι μερα ειναι....και οντως λιγο μπεικον δεν πειραζει!!!!!

Ωστε τελειωνει αυριο η νηστεια ε????Δεν ειχα ιδεα,απλα ηξερα οτι νηστευει η πεθερα μου εδω και καμποσες μερες....και μετα θα αρχισει για τον 15Αυγουστο καποια στιγμη?????Δεν το κατεχω το θεμα!!!!!

Ναι, τελειώνει. Η συγκεκριμένη δεν έχει σταθερή διάρκεια, εξαρτάται από το πότε είχαμε Πάσχα. Για παράδειγμα, έχει υπάρξει σαρακοστή Ιουνίου, διάρκειας 4 ημερών! Ενώ φέτος ήταν αρκετά μεγάλη, πάνω από 15-20 μέρες. Του Δεκαπενταύγουστου είναι σταθερή, αρχίζει 1η Αυγούστου (μεγάλη η Χάρη Της!).

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...