Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

το θεμα ειναι οτι εχω πραγματακια να κανω,αλλα οταν με πιανει αυτη η σπαριλα δεν θελω να κανω τιποτα.ξερω τι θελω.θελω να παω σινεμα και να φαω ποπ κορν.(γιατι μεχρι κι αυτα βαριεμαι να φτιαξω!)

Ποπ κορν ε? με μπόλικο βούτυράκι κ αλάτι. Όπως τα φιάχνουν στο σινεμά. Και μια ποτηράρα κοκα κολα και τέλεια..................

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι οτι εχω πραγματακια να κανω,αλλα οταν με πιανει αυτη η σπαριλα δεν θελω να κανω τιποτα.ξερω τι θελω.θελω να παω σινεμα και να φαω ποπ κορν.(γιατι μεχρι κι αυτα βαριεμαι να φτιαξω!)

Α, όσο για το αν ξέρω..., ναι ξέρω κι εγώ. Και σινεμά θέλω να πάω και τη βεράντα να πλύνω λιγάκι, γιατί είναι χάλια από την προχθεσινή μπόρα και ποπ κορν να φάω (γιατί δεν τρως, δεν κάνει; ) και για ψώνια να πάω, που έχουν τσιτώσει όλες οι μπλούζες και δεν μου κάνουν και πολλά πολλά άλλα (ίσως και να άδειαζα και κανένα κουτάκι από αυτά που βρίσκονται ακόμη στο σαλόνι μας από τη μετακόμιση....., αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να μου φέρει άλλα πράγματα πρώτα ο άντρας μου και το αργεί κι εκείνος)

rPPrp3.png

μωρε μια χαρα κανει να φαω ποπ κορν αλλα βαριεμαι να φτιαξω.και πιο πολυ βαριεμαι να πλυνω την κατσαρολα και ο καλος μου δουλευει μεχρι το βραδυ σημερα και δεν θελω να του αφησω απλυτα.

age.png

Αφήστε κορίτσια κι εμένα αυτή η διαδρομή μ' έχει πεθάνει. Δεν την αντέχω άλλο. Την σιχάθηκα. Σκεφτείτε όμως ότι δεν πρόκειται να την ξανακάνουμε σε λίγο καιρό.

AGORAKIA εμένα τα μπεμπάκια ήταν προχθές την Παρασκευή 1800 και 1600 περίπου. Ναι όντως δύο βδομαδουλες μείνανε. Η Jasmini κοντέυει να κλείσει και την 37η. Χαρά στο κουράγιο της. Μπράβο της.

Εγώ είμαια 33 κ 5 σήμερα.

Α! Πάει λίγο μπροστά το τικεράκι σου, ε; Όπως και να 'χει, είσαι κοντά!

Στο μεταξύ, πάω να δω τι απέγινε εκείνο το φαγητό, που λέγαμε, και να κόψω μια ντοματοσαλάτα για μεσημεριανό - βραδυνό μου. Θα φάει ο άντρας μου το φαγητό, εγώ ίσως κανένα κολοκυθάκι.

rPPrp3.png

Γειά σας κορίτσια!!

Πολυκοσμία σήμερα καλώς τις καινούργιες μας!!!

Μάγκι Σ. μην αγχωθείς πολύ με τα μωρά γιατί διαφέρει από κοπέλα σε κοπέλα, εγώ μπορώ να πώ ότι με σιγουριά τα καταλαβαίνω τώρα στην 22η εβδομάδα. Πριν ήταν ανεπαίσθητα και αμφιβόλου προελεύσεως και αγχωνόμουν.........Μα τι κάνουν......κοιμούνται όλη μέρα???

Jasmini το ξέρω ανυπομονείς και υποφέρεις αλλά και γώ σε ζηλεύω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Α! Πάει λίγο μπροστά το τικεράκι σου, ε; Όπως και να 'χει, είσαι κοντά!

Στο μεταξύ, πάω να δω τι απέγινε εκείνο το φαγητό, που λέγαμε, και να κόψω μια ντοματοσαλάτα για μεσημεριανό - βραδυνό μου. Θα φάει ο άντρας μου το φαγητό, εγώ ίσως κανένα κολοκυθάκι.

Ναι το τικεράκι μου βιάζεται πιο πολύ από εμένα. Ασε κι εγώ μέχρι να το φιάξω.............και πάλι δεν βγαίνει ολόσωστο. Πάει 4 μέρες μπροστά. Τέλος πάντων. Δεν πειράζει.

Εγώ μόλις έφαγα γλυκό βερύκοκο του κουταλιού που έφιαξε η μανούλα μου , με αμυγδαλάκι μέσα. Δυο μπουκιές ίσα ίσα να μου φύγει η όρεξη για γλυκάκι. Ωραίο ήταν. Για μεσημεριανό κι εγώ κολοκυθάκια έφαγα αυγολέμονο που πάλι βέβαια έφιαξε η μαμά...............

μωρε μια χαρα κανει να φαω ποπ κορν αλλα βαριεμαι να φτιαξω.και πιο πολυ βαριεμαι να πλυνω την κατσαρολα και ο καλος μου δουλευει μεχρι το βραδυ σημερα και δεν θελω να του αφησω απλυτα.

και γω θέλω σινεμά!!!θερινό κιόλας.......με ποπ κορν κοκα κόλα και παγωτό!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πάντως μπορώ να πω ότι έχετε δίκιο. Στο μόνο που δεν αγχώνομαι είναι αν τα μωράκια μου θα μπουν θερμοκοιτίδα. Ευτυχώς προσπεράσαμε αυτό το στάδιο και όσο κι αν γκρινιάζω χαίρομαι που κατάφερα αισίως να φτάσω σε αυτό το σημείο!! :) Εύχομαι πραγματικά να φτάσετε κι εσείς στην 37η εβδομάδα για να γεννήσετε!!!

Glorr τα τσιμπήματα δεν νομίζω να λένε τίποτα αφού σε εμένα δεν έδιξαν τοκετό.

Βάρος δεν μάθαμε σήμερα, ούτε υπέρηχο κάναμε. Μόνο τοκογράφο. Θα δούμε αν μου κάνει την Παρασκευή, αν και αφού περάσαμε τα 2200γρ δεν νομίζω ότι αγχώνεται ο γιατρός.

Τώρα κάνω διάλλειμμα από δουλειές :oops:

Δεν θέλω να τα αφήσω έτσι και αφού κανένας άλλος δεν συγκινείται... :(

RKdwp3.png

Πάντως μπορώ να πω ότι έχετε δίκιο. Στο μόνο που δεν αγχώνομαι είναι αν τα μωράκια μου θα μπουν θερμοκοιτίδα. Ευτυχώς προσπεράσαμε αυτό το στάδιο και όσο κι αν γκρινιάζω χαίρομαι που κατάφερα αισίως να φτάσω σε αυτό το σημείο!! :) Εύχομαι πραγματικά να φτάσετε κι εσείς στην 37η εβδομάδα για να γεννήσετε!!!

Glorr τα τσιμπήματα δεν νομίζω να λένε τίποτα αφού σε εμένα δεν έδιξαν τοκετό.

Βάρος δεν μάθαμε σήμερα, ούτε υπέρηχο κάναμε. Μόνο τοκογράφο. Θα δούμε αν μου κάνει την Παρασκευή, αν και αφού περάσαμε τα 2200γρ δεν νομίζω ότι αγχώνεται ο γιατρός.

Τώρα κάνω διάλλειμμα από δουλειές :oops:

Δεν θέλω να τα αφήσω έτσι και αφού κανένας άλλος δεν συγκινείται... :(

Νομίζω είσαι η μόνη που δε θα σου πούμε μην κάνεις δουλειές!!

όπως τα λές, από βάρη και θερμοκοιτίδες δεν ανησυχείς απλά χαλαρά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, κοριτσάκι!

Πώς είσαι;

Κομπρεσέέέέέέέρ; Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ούτε ψύλος στον κόρφο σου. Εγώ, όμως, έχω κάτι άλλο. Ένα σιδηρουργείο σε απόσταση βολής από το νέο μας σπίτι. Ακούγεται κάθε τόσο ένα εκνευριστικό βζιιιιιιιιιιν. Και μετά από λίγο, πάνω που λες "δεν θα το ξανακάνει", άντε πάλι βζιιιιιιιιιιιιιιιιιιν. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην ξεχνιέσαι κιόλας! Πώς πάνε τα νινιδάκια σου; Πότε έχεις γιατρό; Άρχισες κορτιζόνη; (είναι το θέμα μου σήμερα, διότι μόλις το πρωί μου τις έγραψε, για να τις αρχίσω την Τρίτη, που θα είμαι 30 εβδομάδων - το τικεράκι μου προσθέτει 1 μέρα. Σήμερα είμαι ακριβώς 29, αλλάζω κάθε Τρίτη)

Καλά τα πάω. Αν και σήμερα με έχει πιάσει ένας πόνος δεξιά χαμηλά. Λοιπόν για κορτιζόνες δε μου είπε. Όταν ρώτησα μου είπε οτι ειναι διφορούμενο. Δηλαδή αν κάνεις στην 30 εβδομάδα και μετά μέχρι την 32 δεν γεννήσεις π΄ρεπει να ξανα κάνεις. Πες οτι κάνεις στην 32 αν δεν γεννήσεις μέχρι 34 πάλι πρέπει να ξανακάνεις! Και μετά μου είπε οτι δεν επιτρε΄πονται πολλές δόσεις γιατι έχουν κατηγορηθεί για κάτι..Και μου το άφησε ανοιχτό. Τι να πώ? Θα πάω πάλι να με δει στις 8/7. Δηλαδή 30 εβδομάδες και 4 μέρες περίπου. Να δούμε τι θα πεί τότε.

Πάντως για το πότε θα γεννήσω μου είπε αν μπω στον μήνα μου, θα είμαστε μια χαρά!. Δηλαδή ΠΗΤ 13/9, αν φτάσω μέχρι 13/8 θα ε'ιναι καλά.

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μένα ουτε εγω εκανα ενέσεις και γέννησα στης 37 εβδομάδες και 5 ημερες τα κοριτσάκια και μαλιστα ήταν στον ιδιο σακο ,της οποιες τις βαπτίσαμε την κυριακη20/06 !!!!!!

7bmQp3.png

Bm0Mp3.png

καλησπέρα και απο μένα ουτε εγω εκανα ενέσεις και γέννησα στης 37 εβδομάδες και 5 ημερες τα κοριτσάκια και μαλιστα ήταν στον ιδιο σακο ,της οποιες τις βαπτίσαμε την κυριακη20/06 !!!!!!

Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου. Πως τα είπατε? Να υποθεσω ότι είναι ολόιδιες ?

Εγώ πάντως έκανα κορτιζόνη στην 32η εβδομάδα και στην 34η. Για να προλάβουμε το θέμα προωρότητας. Αν και τελικά δεν χρειάστηκαν :tongue::tongue::tongue:

Παρενέργειες δεν είχα πάντως!

Να σου ζήσουν οι κορούλες σου!! :P:p:p

RKdwp3.png

καλά τα πάμε θηλάζουμε ακόμα , εγώ της ξεχωρίζω οι άλλοι δυσκολεύονται λίγο, οσο περνάει ο καιρός μοιάζουνε και πιο πολύ . Η Ελενα (η μεγάλη) εχει πεταχτα αυτία και απο εκει ξεχωριζουν αλλα οταν φοραμε κορδελα είναι ολόιδιες

7bmQp3.png

Bm0Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...