Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! :)

Τελικα για προεγχειρητικό θα πάω Δευτερα πρωι και θα μου πει για γεννα. Υπολογιζει να με βαλει Τριτη ή Τετάρτη... πάντως, απ΄οσο καταλαβαινω, οι γιατροί το τραβανε όσο πάει... Και καλα κανουνε, αλλά...τα νευρα μου... κρόσια!!!!!

Καλησπέρα,

νομίζω πως ο γιατρός σου έχει βαλθεί να κρατάει λαμπάδες μέσα στο χειρουργείο... θα είναι μοναδική εμπειρία! Είναι καλό το ότι το τραβάει; Μάλλον για να μειώσει τις πιθανότητες θερμοκοιτίδας;

Ελπίζω να μην είναι δημόσιο το νοσοκομείο, γιατί αυτή την περίοδο άκουσα ότι οι αναισθησιολόγοι κάνουν επίσχεση εργασίας και δεν πολυγίνονται επεμβάσεις.

Τελικά έκανες 2 διπλές κορτιζόνες μόνο ή σε έβαλε και έκανες και άλλες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins2010, γεια! :)

Απο κορτιζόνες έκανα δυο διπλές στις 33-34 εβδομαδες και τωρα μου ειπε να κανω αλλη μια διπλη αυριο το απόγευμα. Ναι, το τραβαει για να παρουνε βαρος και να γλυτώσουνε τη θερμοκοιτιδα.

Δεν θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο, στο ΛΗΤΩ και ετσι όπως παμε, θα σουβλίσουμε αρνι στο γκαζόν του προαυλειου χωρου!!!

u1117860.png

φαντάζομαι θα έχεις πολλή παρέα στο Λητώ την ημέρα του Πάσχα... όλες οι μανούλες και οι κοιλιές στο προαύλιο. Σαν αυτά τα βίντεο από το στρατο που σουβλίζουν όλοι μαζί :). Θα βγάλεις και ωραίες φωτογραφίες με θέμα "το πρώτο μας Πάσχα" και θα σου μείνει αξέχαστο!!!!!

Εγώ βρίσκομαι σε μία κατάσταση περίεργη, που καμία αχέση δεν έχει με την εγκυμοσύνη ή με τα δίδυμα!!!! Όπως λέω συνεχώς, προσπαθώ να τελειώσω κάτι ρημάδες εργασίες και βαριέμαι απίστευτα! Ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτές (ντροπή μου, και θέλω να λέγομαι και εκπαιδευτικός, πως θα λέω στα παιδιά να διαβάσουν όταν εγώ βαριέμαι). Διάβασα τώρα και ένα άρθρο στο parents.gr για την εξωσωματική και συγχύστηκα :evil: γκρρρ......

Α, και να μην απαρηθμήσω πόσο έφαγα πάλι σήμερα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

φαντάζομαι θα έχεις πολλή παρέα στο Λητώ την ημέρα του Πάσχα... όλες οι μανούλες και οι κοιλιές στο προαύλιο. Σαν αυτά τα βίντεο από το στρατο που σουβλίζουν όλοι μαζί :). Θα βγάλεις και ωραίες φωτογραφίες με θέμα "το πρώτο μας Πάσχα" και θα σου μείνει αξέχαστο!!!!!

Εγώ βρίσκομαι σε μία κατάσταση περίεργη, που καμία αχέση δεν έχει με την εγκυμοσύνη ή με τα δίδυμα!!!! Όπως λέω συνεχώς, προσπαθώ να τελειώσω κάτι ρημάδες εργασίες και βαριέμαι απίστευτα! Ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτές (ντροπή μου, και θέλω να λέγομαι και εκπαιδευτικός, πως θα λέω στα παιδιά να διαβάσουν όταν εγώ βαριέμαι). Διάβασα τώρα και ένα άρθρο στο parents.gr για την εξωσωματική και συγχύστηκα :evil: γκρρρ......

Α, και να μην απαρηθμήσω πόσο έφαγα πάλι σήμερα...

Απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος, προσπαθω να συγκεντρωθω να κανω κατι. Να διαβασω, να γραψω, ηθελα να ασχοληθω με τον προυπολογισμό του γραφειου.. γενικότερα εκανα σχεδια οτι αφού θα εχω χρονο, θα εκανα το ένα..το άλλο...

Τιποτα! Δεν εχω κανει απολύτως τιποτα! Δεν εχω καταφερει να συγκεντρωθώ σε τιποτα! Ενα μυαλό σαλάτα!!! Μπαινοβγαινω στα site και στα foroums και τιποτα αλλο!

Μην ανησυχεις λοιπόν. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογενειες!!!:mrgreen:

u1117860.png

Απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος, προσπαθω να συγκεντρωθω να κανω κατι. Να διαβασω, να γραψω, ηθελα να ασχοληθω με τον προυπολογισμό του γραφειου.. γενικότερα εκανα σχεδια οτι αφού θα εχω χρονο, θα εκανα το ένα..το άλλο...

Τιποτα! Δεν εχω κανει απολύτως τιποτα! Δεν εχω καταφερει να συγκεντρωθώ σε τιποτα! Ενα μυαλό σαλάτα!!! Μπαινοβγαινω στα site και στα foroums και τιποτα αλλο!

Μην ανησυχεις λοιπόν. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογενειες!!!:mrgreen:

Με καταλαβαίνεις απόλυτα λοιπόν... εντωμεταξύ, είπα να κοιτάξω τι λένε στο cafe "γονείς-φοιτητές" μηπως και βρω συμπαράσταση, αλλά μετά κατάλαβα ότι οι συμμετέχοντες είναι 10 & κάτι χρόνια μικρότεροι... το πόσο γριούλα ένιωσα δεν λέγεται... φοιτήτρια στα άντα :mrgreen:

Πάω να φτιάξω ένα light σουφλεδάκι να μου περάσει ο πόνος! Τα διδυμάκια θέλουν σοκολάτα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κορτσάκια πως πάτε?

Εμεις ζουμε μια τρέλα!!!!!Σερνομαστε απο την αυπνια κ την κούραση αλλα με το που τα πέρνουμε αγκαλίτσα βγάζουμε φτερα.

Πιτερ Παν εφτασε η ώρα! Αντε με το καλό να κρατησεις τα μωράκια σου!Μην αγχωνεσαι για θερμοκοιτιδα,συνηθως στις δικιές σου μέρες δεν μπαινει κανενα εξαιτιας της προωρότητας.Να φανταστεις οταν γέννησα, ηταν κ μια άλλη διδυμομανούλα που γέννησε στις 35 εβδομάδες κ δεν μπηκε κανενα θερμοκοιτιδα, βεβαια είχε κάνει κορτιζονες.

Θα σου πάνε όλα τέλεια!!!!Απλά κοιμισου όσο μπορεις γιατι μετά μην τον είδατε τον υπνο!:tongue:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Με καταλαβαίνεις απόλυτα λοιπόν... εντωμεταξύ, είπα να κοιτάξω τι λένε στο cafe "γονείς-φοιτητές" μηπως και βρω συμπαράσταση, αλλά μετά κατάλαβα ότι οι συμμετέχοντες είναι 10 & κάτι χρόνια μικρότεροι... το πόσο γριούλα ένιωσα δεν λέγεται... φοιτήτρια στα άντα :mrgreen:

Πάω να φτιάξω ένα light σουφλεδάκι να μου περάσει ο πόνος! Τα διδυμάκια θέλουν σοκολάτα!

Ax βρε κορίτσια τί μου θυμίσατε!:) Στην ορκωμοσία του τρίτου μου παρακαλώ πτυχίου ήμουν ετοιμόγεννη στο πρώτο μου παιδί. Αφού δεν ήθελα να πάω γιατί ντρεπόμουνα :oops: με την κοιλάρα. Αλλά τελικά με πείσανε οι δικοί μου. Εγώ αν και έγκυος μια χαρά διάβαζα. Βρήκα και ευκαιρία που είχα άδεια από τη δουλειά μου και έκανα και την πτυχιακή μου. Μια μην τη χαρακτηρίσω καθηγήτρια μου την έδινε συνέχεια πίσω για διόρθωση σε κάτι κόμματα και λέξεις όπως συγκεκριμένα-το έκανε ειδικότερα. Στο τέλος την έβρισα σχεδόν με έπιασαν και τα κλάμματα (άτιμες ορμόνες) και την δέχτηκε.

Στα δίδυμα δε το έχω ξαναγράψει μέχρι το β επιπέδου δούλευα κανονικά και οδηγούσα και 2 ώρες καθημερινά να πάω και να έρθω. Και δεν θα σταματούσα αλλά βλέπετε ήταν καλοκαίρι και τα σχολεία έκλειναν. ;)

Καλημέρα κοριτσάκια. Σήμερα βρίκομαι μπροστά απο το PC από τις 7:30 και έχω γράψει 1 ολοκληρη πρόταση! Μπράβο μου... σας παρακαλώ επαναφέρετέ με στην τάξη.:-D

Φροσούλα, πες μου σε παρακαλω πως το κατάφερνες με την εγκυμοσύνη και το πτυχίο γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθω καθόλου. Μάλιστα έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο αναισθησίας που αν δεν φτάσω στο παρα πέντε, δεν ξεκινάω να γράφω και έχω και όλους τους άλλους να μου λένε ότι δεν είναι προτεραιότητα αυτό και να μην αγχώνω τα παιδιά μου! Και δεν ήμουν καθόλου έτσι στις παλιές μου δόξες... Α, και το καλύτερο. Η εξεταστική πέφτει πάνω-κάτω λίγο πριν τη γέννα. Όταν το έμαθα με έπιασε άγχος... μήπως η κοιλιά μου θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορέσω να κάτσω για τρεις ώρες να γράψω; μήπως ζοριστώ πολύ και μου ανέβει η πίεση και με πάρουν άρον-άρον να γεννήσω (να ξέρω δηλαδή να φέρω και το βαλιτσάκι μαζί μου); Παρ' αυτά συγχαρητήρια... τρίτο πτυχίο.. αυτό και αν είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδάκια σου!

Λοιπόν, σας ζάλισα πάλι, τα κατάφερα. Σας εύχομαι μία ευχάριστη μέρα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Σήμερα βρίκομαι μπροστά απο το PC από τις 7:30 και έχω γράψει 1 ολοκληρη πρόταση! Μπράβο μου... σας παρακαλώ επαναφέρετέ με στην τάξη.:-D

Φροσούλα, πες μου σε παρακαλω πως το κατάφερνες με την εγκυμοσύνη και το πτυχίο γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθω καθόλου. Μάλιστα έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο αναισθησίας που αν δεν φτάσω στο παρα πέντε, δεν ξεκινάω να γράφω και έχω και όλους τους άλλους να μου λένε ότι δεν είναι προτεραιότητα αυτό και να μην αγχώνω τα παιδιά μου! Και δεν ήμουν καθόλου έτσι στις παλιές μου δόξες... Α, και το καλύτερο. Η εξεταστική πέφτει πάνω-κάτω λίγο πριν τη γέννα. Όταν το έμαθα με έπιασε άγχος... μήπως η κοιλιά μου θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορέσω να κάτσω για τρεις ώρες να γράψω; μήπως ζοριστώ πολύ και μου ανέβει η πίεση και με πάρουν άρον-άρον να γεννήσω (να ξέρω δηλαδή να φέρω και το βαλιτσάκι μαζί μου); Παρ' αυτά συγχαρητήρια... τρίτο πτυχίο.. αυτό και αν είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδάκια σου!

Λοιπόν, σας ζάλισα πάλι, τα κατάφερα. Σας εύχομαι μία ευχάριστη μέρα!

Σκεφτόμουν ότι αν δεν το έπαιρνα τότε ίσως να μην το έπαιρνα ποτέ.

Είχα και δουλειά να φανταστείς. Ήμουν διορισμένη στη δημοτική αστυνομία. Αλλά ήθελα πάση θυσία να γίνω εκπαιδευτικός. Και πραγματικά διορίστηκα σαν καθηγήτρια τον Αύγουστο, ένα μήνα και κάτι πριν γεννήσω τα διδυμάκια μου. Τώρα έχω άδεια και θα έχω για πολύ ακόμα, μεγαλώνω τα παιδάκια μου όπως εγώ θέλω, τα χαίρομαι κάθε λεπτό. Αυτό είναι η πραγματική ανταμοιβή των κόπων μου. Αυτό λοιπόν σκέψου κι εσύ. ;):D

Διαφημίσεις

Γεια σας διδυμομανουλες μέλλουσες και νυν!!!Τι κανετε?Τα μπεμπάκια καλα?

Πιτερπαν μου εφτασε η ωρα τι καλα!!!!!Με το καλο κοριτσακι μου και μην μας ξεχασεις!!

Λοιπόν εμεις εχουμε κατι περιπέτειες με τα μικρά μου.Απο την Δευτερα ο ενας μου εχει πολλες μυξουλες,πολλα σαλια και βηχα.Παιρνω τον γιατρό μου λεει δεν ειναι τιποτα ειναι φυσιολογικο.Την επομενη επρεπε να τα πάω στο παιδων για να τα δουν λόγω της αλλεργειας στο γαλα που εχουν.Ετσι με την ευκαιρια αυτη τον εξετασε κιόλας.Τελικα τιποτα δεν εχει το παιδι.Ελα μου όμως που εδω και 4 μερες απο κει που ετρωγε 150 τρωει 50 και εχασε 200γρ.Δεν μπορει να φαει απο τον βηχα και τα σαλια το μωρό μου.Σημερα ειναι λίγο καλύτερα και ανεβασε λιγακι τα ml

Και το αποκορυφομα πιο ειναι?????Εγινε και ο αλλος τωρα ετσι!!Δεν μπορω θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!Μου τα ματιασανε τα παιδακια μου που ετρωγαν μια χαρουλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγάκι, περαστικά στα αγοράκια σου... αχ αυτή η άνοιξη, όλο κρυώματα και αλλεργίες είναι, υπομονή... μία ο σύζυγος, μία οι γιοί... ένα θα πω... πρόσεξε μην κολλήσεις και εσύ!!!! Αλλιώς μετά ποιος θα σας φροντίζει... (p.s. και εγώ έχω δυσανεξία στο γάλα και ακόμα όταν πιώ αρρωσταίνω ή στην καλύτερη φουσκώνω. Αν είναι κληρονομικό, μάλλον θα το έχουν και τα δικά μου παιδιά).

Φρόσω, χμ... η δική μου διπλωματική θα είναι του χρόνου και θα δούμε τι θα κάνουμε μέχρι τότε. Καλά, αυτή η δική σου η κακιά :? με τα ορθογραφικά, δεν είχε καταλάβει ότι τώρα πια αυτά διορθώνονται άμεσα και δεν έπρεπε να σε καθυστερήσει ; Είσαι και εσύ συνάδελφος; (όλες οι διδυμομαμάδες εκπαιδευτικοί είμαστε, μου φαίνεται :)) Μήπως περιμένεις μετάθεση για φέτος με όλα τα αγχωτικά σενάρια;

Τα δικά μας τα νέα είναι τα ίδια, έχω γίνει η μεγαλύτερη φούσκα του κοσμου, με έπιασε και αυτή η φαγούρα που είχατε όλες αναφέρει σε παλιότερες συζητήσεις.

Καλό απόγευμα σε όλες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μα φυσικά εδώ είμαι εγώ ,ο μικρός βρυκόλακας του φόρουμ! Πάντα δηλώνω το παρόν και πάντα προβλέψιμη!

Πως τα περνας σήμερα; Για πες τι κάνουν τα μικρούλια....

Γεια σουουου!!!!!!!!!!! Τί κάνεις? Τα μικρούλια εντάξει καλά. Πολύ κλωτσίδι. Σήμερα πάω και γιατρό το απόγευμα. Να δούμε τι θα μου πεί γιατί ο αιματοκρίτης μου έπεσε κι άλλο στο 29. Άσε. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Μ έχει αγχώσει αυτό το θέμα. Συνέχεια κρέατα και ψάρια και πάλι αυτό δεν λέει να ανέβει. Και φυσικό επακόλουθο τρελές ζαλάδες. Εσύ πως είσαι κοριτσάκι? Σε΄ζάλισα με τα δικά μου. Τα μπεμπέ σου?;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...