Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο ρε κορίτσια? Εγώ είμαι στην 8η εβδομάδα τώρα. Στην 5η είχα κάνει χοριακή και είχε βγει 7082, υπάρχει περίπτωση να είναι 2 νινάκια?Ακόμη δεν έκανα υπέρηχο (γιατί πάω στο νοσοκομείο) κι έτσι δεν έχω ακούσει καρδούλα. Ξέρει κάποια διδυμομαμά να μου πει?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο ρε κορίτσια? Εγώ είμαι στην 8η εβδομάδα τώρα. Στην 5η είχα κάνει χοριακή και είχε βγει 7082, υπάρχει περίπτωση να είναι 2 νινάκια?Ακόμη δεν έκανα υπέρηχο (γιατί πάω στο νοσοκομείο) κι έτσι δεν έχω ακούσει καρδούλα. Ξέρει κάποια διδυμομαμά να μου πει?

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα γνωρίζει καλύτερα. Πότε θα κάνεις όμως και τον υπέρηχο? Μην αγχώνεσαι πάντως . Και ένα να είναι και δύο............σημασία έχει να είναι καλά. Βλέπω ότι έχεις αλλα δυο ε? Να σου ζήσουν. Δεν θυμάσαι τις προηγούμενες χοριακές σου μήπως και συγκρίνεις για να δεις ?

Και ναι, κορίτσια, επέστρεψα και είμαι ακόμα εδώ και πάω να σπάσω το ρεκόρ δίδυμης κύησης!!!!!

Λοιπόν έκανα καρδιοτοκογράφο και είχα κάποιες συσπασούλες και ποναλάκια! Όμως ο γιατρός μου δεν αγχώνεται... να ξαναπάω λέει την Παρασκευή για τοκογράφο και να κλείσουμε πια ραντεβού για τον τοκετό!!! Άντε να δούμε....

Glorr εγώ έχω τσιμπήματα χαμηλά τουλάχιστον μια εβδομάδα, αλλά όπως βλέπεις...

Καλωσορίζω και την νέα διδυμομανούλα ammimar και εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και καλό τοκετό!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και ναι, κορίτσια, επέστρεψα και είμαι ακόμα εδώ και πάω να σπάσω το ρεκόρ δίδυμης κύησης!!!!!

Λοιπόν έκανα καρδιοτοκογράφο και είχα κάποιες συσπασούλες και ποναλάκια! Όμως ο γιατρός μου δεν αγχώνεται... να ξαναπάω λέει την Παρασκευή για τοκογράφο και να κλείσουμε πια ραντεβού για τον τοκετό!!! Άντε να δούμε....

Glorr εγώ έχω τσιμπήματα χαμηλά τουλάχιστον μια εβδομάδα, αλλά όπως βλέπεις...

Καλωσορίζω και την νέα διδυμομανούλα ammimar και εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και καλό τοκετό!!!

Πω πω αυτη η αναμονη.......Όντως έσπασες το ρεκορ. Χα χα χα......Όλα καλά πάντως με τα μωρα ε? βάρος σου είπε?Τσιμπήματα εντωμεταξύέχω κι από κάτω. Γι αυτό ψιλοαγχώθηκα. Αναμένουμε την Παρασκευή λοιπόν.

Γεια σας και χαρά σας!

Εδώ είμαι πάλι... Εξακολουθώ να νυστάζω και να σέρνομαι. Δεν ξάπλωσα, μάλλον ξάπλωσα κανένα 10λεπτο, αλλά δεν, οπότε σηκώθηκα και βολοδέρνω. Έβαλα και λίγες πατάτες να τις κάνω ένα είδος γιαχνιού (προσέθεσα και λίγη πιπεριά και λίγο κολοκυθάκι και φρέσκαι ντομάτα). Αλλά νομίζω ότι την τελευταία φορά μου είχε κάνει καούρα, οπότε μάλλον θα φάω ντοματοσαλάτα... Αυτά!

Jasmini, σκέψου μόνο ότι σχεδόν όλες (εγώ δηλαδή σίγουρα) θα θέλαμε να είμασταν στη θέση σου, εννοώ από άποψη ολοκλήρωσης εβδομάδων! Τα πας τέλεια!

rPPrp3.png

Κουκλίτσα μου, γεια σου! Δεν μπορώ να σου πω ναι ή όχι, ωστόσο εγώ έκανα χοριακή στις 5 εβδομάδες + 6 μέρες ακριβώς και είχα 50087! Οπότε, τι να πω, νομίζω λίγο χαμηλά είσαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Τα θαύματα μπορούν να συμβούν κάθε στιγμή! Να είναι για καλό σου ό,τι κι αν είναι!

rPPrp3.png

Γεια σας και χαρά σας!

Εδώ είμαι πάλι... Εξακολουθώ να νυστάζω και να σέρνομαι. Δεν ξάπλωσα, μάλλον ξάπλωσα κανένα 10λεπτο, αλλά δεν, οπότε σηκώθηκα και βολοδέρνω. Έβαλα και λίγες πατάτες να τις κάνω ένα είδος γιαχνιού (προσέθεσα και λίγη πιπεριά και λίγο κολοκυθάκι και φρέσκαι ντομάτα). Αλλά νομίζω ότι την τελευταία φορά μου είχε κάνει καούρα, οπότε μάλλον θα φάω ντοματοσαλάτα... Αυτά!

Jasmini, σκέψου μόνο ότι σχεδόν όλες (εγώ δηλαδή σίγουρα) θα θέλαμε να είμασταν στη θέση σου, εννοώ από άποψη ολοκλήρωσης εβδομάδων! Τα πας τέλεια!

Ωραιο ακουγεται το φαγητο σου AGORAKIA. Είδες η Jasmini? Ήρωας. Άντε να δούμε κι μείς τι θα κάνουμε............αν κι εγώ δεν το βλέπω με τίποτα να φτάνω εκεί. Αυτές οι καούρες πρόβλημα ε? Έχεις κάθε μέρα?

Ωραιο ακουγεται το φαγητο σου AGORAKIA. Είδες η Jasmini? Ήρωας. Άντε να δούμε κι μείς τι θα κάνουμε............αν κι εγώ δεν το βλέπω με τίποτα να φτάνω εκεί. Αυτές οι καούρες πρόβλημα ε? Έχεις κάθε μέρα?

Όχι, να μην λέω και υπερβολές. Αν εξαιρέσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα (!), που την πέρασα όλη σχεδόν με καούρες (και ήταν και πολύ νωρίς για τέτοιο φαινόμενο, αλλά έτρωγα πίτες της μαμάς και μάλλον έφταιγε το φύλλο, αλλά δεν ήξερα από τέτοια εγώ), γενικά δεν έχω πολλές. Απλώς, όταν με πιάνουν κρατάνε αρκετά. Με έπιασε Κυριακή βράδυ και είχα μέχρι χθες το βράδυ. Σήμερα είμαι καλά, απλώς την τελευταία φορά που έκανα γιαχνί (και είναι και ελαφρύ φαγητό, ρε γαμώτο), νομίζω με είχε πεθάνει, οπότε σκέφτομαι μήπως το αποφύγω σήμερα, αφού είναι και τόσο πρόσφατο το τελευταίο κρούσμα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί να μην φτάσεις; Σου φαίνεται βουνό, αλλά, αν το καλοσκεφτείς, είσαι μόνο δύο εβδομάδες μακριά... Μια ανάσα! Πόσο ήταν τα μπεμπουλίνια σου την τελευταία φορά, άραγε;

rPPrp3.png

πω πω βαρεμαρα!γυρναω στο σπιτι σαν φαντασμα και ολο στο κρεββατι καταληγω.δεν με παιρνει κι ο υπνος γιατι κοιμαμαι αρκετα τις τελευταιες μερες.

α ρε jasmini θα σε βαλουμε σε ντοκυμαντερ στο τελος!:tongue:θα ηθελα να υπηρχε τροπος να δουμε μεχρι που θα εφτανες μονη σου αν δεν σ εβαζε ο γιατρος με το ζορι να γεννησεις!!!:tongue::tongue:

πλακα πλακα τα πας περιφημα.φτου φτου!!!!

age.png

Αααχ, Witch, μην μιλάς για βαρεμάρα.... Πόση τηλεόραση να δω; Πόσες θέσεις να αλλάξω στον καναπέ; Πόσες φορές να κάνω τη διαδρομή κρεβάτι - καναπές; Και μάλιστα να ανεβαίνω - κατεβαίνω και τη σκάλα, που τα χωρίζει;;;;;;;;;;;;;

Ελπίζω να μπορέσω να κατέβω κέντρο την Πέμπτη, να πάρω κανένα βιβλίο, να μου αποσπά την προσοχή καλύτερα, γιατί η τηλεόραση δεν βοηθάει...! Ψωνίζω από την Πρωτοπορία συνήθως, αλλά να δούμε αν θα μπορώ να πάω τώρα πια. Θα 'χω και τη γυναίκα για δουλειές Πέμπτη, οπότε ένας λόγος παραπάνω να λείψω λιγάκι γιατί βαριέμαι να βλέπω τη σφουγγαρίστρα γύρω τριγύρω!

rPPrp3.png

το θεμα ειναι οτι εχω πραγματακια να κανω,αλλα οταν με πιανει αυτη η σπαριλα δεν θελω να κανω τιποτα.ξερω τι θελω.θελω να παω σινεμα και να φαω ποπ κορν.(γιατι μεχρι κι αυτα βαριεμαι να φτιαξω!)

age.png

Αφήστε κορίτσια κι εμένα αυτή η διαδρομή μ' έχει πεθάνει. Δεν την αντέχω άλλο. Την σιχάθηκα. Σκεφτείτε όμως ότι δεν πρόκειται να την ξανακάνουμε σε λίγο καιρό.

AGORAKIA εμένα τα μπεμπάκια ήταν προχθές την Παρασκευή 1800 και 1600 περίπου. Ναι όντως δύο βδομαδουλες μείνανε. Η Jasmini κοντέυει να κλείσει και την 37η. Χαρά στο κουράγιο της. Μπράβο της.

Εγώ είμαια 33 κ 5 σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...