Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά ειμαι. Νυσταζωωωωω!

Οι μπεμπούλες μου ειναι μια χαρα. Πριν απο λίγο κοιμηθηκε το μεζεδακι μου, τωρα κοιμηθηκε και η μπουκίτσα και την πήγα με το καρότσι της σε άλλο δωμάτιο. Όταν κλαίνε, ξυπνάνε η μια την άλλη και γινεται κόλαση!!!

Εσυ? Τι κάνεις? Πώς εισαι?

Τι να κανω? εδω πηζω μέσα στο σπίτι κυριολεκτικά. Από καναπέ σε κρεβάτι είμαι και άντε πάλι από την αρχή. Δεν έχω κουράγιο και αντοχές για τίποτα πια. Περιμένω στην ουσία . Είμαι στην αναμονή. Μεθαύριο πάω για ντόπλερ και την άλλη Τετάρτη (άν δεν σπάσουν τα νερά σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού μου) θα πάω για να μου πει πότε μπαίνουμε για να γεννήσουμε. Μου φαίνεται ότι δεν περνάνε οι μέρε ςμε τίποτα όμως.:(

Μάγκι εγώ τα πρωτοένιωσα στην 20η εβδομάδα. Τώρα πιο πριν δεν ξέρω αν ήταν αυτά που ενιωθα. Σάμπως ήξερα και πως είναι? χα χα χα χα.........Σύντομα θα τα ακούσεις κι εσύ. Υπομονή μόνο. :roll::roll:

Διαφημίσεις

μολις εφυγαν οι επισκεψεις μου.πεθερα κουνιαδα.

εχω φαει μονο πρωινο και εχω καουρες και παλι.γμτ!

κολπικο δεν εκανα καθολου!ευτυχως δηλαδη γιατι θα πεθαινα απο τη ντροπη μου.ελπιζω να μην μου βαλει 'χερι' ο θειος!παναγια μου!

age.png

Γειά σας κορίτσια!!!Πόσο χαίρομαι που κοντεύεται να γεννήσετε!!!!!

Θέλω να σας ρωτήσω πόσων εβδομάδων είσασταν όταν πρωτονιώσατε το φτερούγισμα των μωρών σας???......γιατί ανυπομονώ!!!

Ammimar cafe τις πρώτες δυο- τρεις φορές μου έκανε μόνο κολπικό υπέρηχο στην αρχή που πήγαινα κάθε δεκαπέντε μέρες μετά από την κοιλίτσα!!!

γεια σου και απο εμενα!εγω τα ενιωσα την 18η εβδομαδα.

age.png

μολις εφυγαν οι επισκεψεις μου.πεθερα κουνιαδα.

εχω φαει μονο πρωινο και εχω καουρες και παλι.γμτ!

κολπικο δεν εκανα καθολου!ευτυχως δηλαδη γιατι θα πεθαινα απο τη ντροπη μου.ελπιζω να μην μου βαλει 'χερι' ο θειος!παναγια μου!

Πιες λιγο κρύο γαλατακι για τις καουρες. Οσο για τον κολπικο δεν νομιζω να το αποφυγεις. Κ το χερι.................αν χρειαστει τι θα κανεις?Άσε είναι ψιλοπίκρα. Εγώ ψιλοπόνεσα κιόλας γιατί σφιγγόμουνα η χαζή. Αλλά εντάξει μωρέ. Τι να κάνουμε? Αν είναι απαραίτητο. ..........Όλα για τα μωρά μας.....................

glorr, κανε λιγη υπομονη, εφτασε η ωρα!! πλησιαζει το "ραντεβού" σου με τα μωράκια σου!! Ειναι δυσκολες οι τελευταιες μερες απο πολλές απόψεις.. σωματικα, ψυχολογικά.., αλλά περνανε, μην ανησυχεις. Εγω οταν ημουνα έγκυος πλύ συχνά αναρωτιόμουνα αν "θα ξαναγινω άνθρωπος"!!! Και φυσικά, η επαναφορα ειναι θεαματικη!

Υπομονη κοριτσακι!!!!!

u1117860.png

Διαφημίσεις

glorr, κανε λιγη υπομονη, εφτασε η ωρα!! πλησιαζει το "ραντεβού" σου με τα μωράκια σου!! Ειναι δυσκολες οι τελευταιες μερες απο πολλές απόψεις.. σωματικα, ψυχολογικά.., αλλά περνανε, μην ανησυχεις. Εγω οταν ημουνα έγκυος πλύ συχνά αναρωτιόμουνα αν "θα ξαναγινω άνθρωπος"!!! Και φυσικά, η επαναφορα ειναι θεαματικη!

Υπομονη κοριτσακι!!!!!

Πω πω πως με καταλαβαίνεις βρε Πίτερ Παν. Αυτό το ''αν θα ξαναγίνω άνθρωπος'' σκέφτομαι συνέχεια και μου φαίνεται πως όχι. Άσε που μ' έχουν πιάσει και τα ψυχολογικά μου, τα down μου και δεν ξέρω τι να κάνω.

Υπομονη κοριτσακι!!!!!

καλε εσυ γιατι δεν μου μιλας:confused:

απο εχθες φοναζω αλλα τιποτα εσυ:(:(:(

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγα να σε ρωτησω. Πριν σου σπασουν τα νερα ειχες τιποτα τσιμπηματα χαμηλα χαμηλα? η καποιες μερες πριν?γιατι εγω εχω.

Καποιος βιαζεται.....:D:D:D:D

Πλησιαζει η ωρα glorraki μου κ γι αυτο καθε τι που αισθανεσαι νομιζεις οτι θα γεννησεις....κι εγω ετσι ειμαι!!!!Σαν να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

glorr ακριβως την ιδια ψυχολογια με σενα ειχα, γι αυτο σε καταλαβαινω βρε! και οι υπόλοιπες κοπελιες, μαλλον καπως ετσι ητανε!

δεν εισαι εξωγηινη, μην φοβασαι!!!:)

u1117860.png

Καποιος βιαζεται.....:D:D:D:D

Πλησιαζει η ωρα glorraki μου κ γι αυτο καθε τι που αισθανεσαι νομιζεις οτι θα γεννησεις....κι εγω ετσι ειμαι!!!!Σαν να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!!!

Μονο αναμμενα? εχει παρει φωτια ο κ........ς μου. Και επειδή είναι και η πρώτη φορά δεν ξέρω και να ξεχωρίσω τι γίνεται. Αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου. Ο μικρουλης σου τι κάνει?

θυμαμαι που ρώταγα κι εγω πανικόβλητη το γιατρό για τα συμπτώματα του τοκετού.. και αναρωτιόμουνα αν θα το καταλάβω οτι γενναω...!!!

Τελικά, γεννησα με ραντεβού!

Ολγάκι? Πού εισαι?

u1117860.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...