Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλωσήρθες, διδυμομέλλουσα!

Με το καλό και όλα δεξιά με μια υπέροχη εγκυμοσύνη, εύχομαι!

Να φτιάξεις κι εσύ ένα τικεράκι, να βλέπεις τις εβδομάδες σου (μιλάω κι εγώ που μου πήρε 10 μέρες να το φτιάξω και στο τέλος έκανα και μια πατάτα... είχα γίνει το ανέκδοτο του forum, :mrgreen:, αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια είναι ευγενικά και δεν το σχολίασαν ποτέ, αντίθετα, με βοήθησαν καθοριστικά, ώστε να μου χτυπήσει η τεχνολογία την πόρτα).

Να είσαι αισιόδοξη και γελαστή και όλα θα πάνε καλά!

Χαχαχα Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι είναι τικεράκι...

Διαφημίσεις

Ε δεν πειραζει. Ας κανουν κ οι αντρες κατι. Πως πας εσυ, βαραινεις? Εχεις αδεια τωρα, ετσι?

Αν βαραίνω, με ρωτάς.... Με ντροπή θα σου πω ότι το πρωί ζυγίστηκα, για να πω στον γιατρό τα κιλά μου, και με τρόμο αντίκρυσα στη ζυγαριά το 73,6 (βγάζω το 0,6 επειδή είχα πιει νερό με το χάπι μου και δεν είχα πάει τουαλέτα). Για να μην σας κουράζω είμαι στο +13 πλέον κι έχουμε ακόμη. Είμαι σοκαρισμένη, προσέχω τόσο πολύ...

Περίμετρο μέτρησα την προηγούμενη εβδομάδα, ήμουν 108.

Ναι, έχω άδεια, είπα να ξεκουραστώ λιγάκι, επειδή είχα κι εκείνα τα πετρωματάκια που λέγαμε. Κανονικά, η άδειά μου αρχίζει 20.7. Θα δουλέψω την επόμενη και μετά θα πάρω 1 εβδομάδα από την καλοκαιρινή μου και θα κολλήσει στην άδεια τοκετού. Οπότε μια εβδομάδα δουλειάς έμεινε ακόμη. Ωστόσο, την Κυριακή τα έπαιξα (έπειτα από 4 μέρες εγκλεισμού) και έπαθα ψυχολαλά. Ο άντρας μου μου είπε "αν είναι να κάνεις έτσι, σταμάτα την άδεια και πήγαινε για δουλειά"! Είχα πάθει παράκρουση, είμαι και πολύ νευρικός άνθρωπος και μου είναι δύσκολη η τόση ξεκούραση. Έχω μάθει να είμαι και συνέχεια στη δουλειά... Αλλά τώρα ηρέμησα, εντάξει (νομίζω).

rPPrp3.png

Χαχαχα Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι είναι τικεράκι...

Είναι αυτός ο μετρητής με τις εβδομάδες μας, που βλέπεις κάτω από τα μηνύματα της καθεμιάς! Αλλά δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος να σου πει περισσότερα... Θα σε βοηθήσουν τα κορίτσια, μόλις είσαι έτοιμη!

rPPrp3.png

κοριτσια εγω ακομα τουλαχιστον,βαζω παπουτσια,ξυριζω ποδια και βαφω νυχια ποδιων!να δουμε μεχρι ποτε βεβαια!

Α εσυ εισαι πολυ κουλ. Μπορεις ακομα κ τα κανεις ολα αυτα? Κ ειδικα το ξυρισμα που ειναι πακετο. Μπραβο σου...............:P:p

Διαφημίσεις

μεχρι τον 3ο κανουμε κολπικο υπερηχο

Ακους jasmini!!!το ζητημα που ειχαμε φαι τα μουστακια μας χαχαχαχα

glorraki παλι καλα που ηρεμησαν και σε αφησαν να ξεκουραστεις.Και χωρις μπυρα χαχαχα

Ξυρισμα την 31η εβδομαδα??????Τι ειναι αυτο?το ειχα ξεχασει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κοριτσια εγω ακομα τουλαχιστον,βαζω παπουτσια,ξυριζω ποδια και βαφω νυχια ποδιων!να δουμε μεχρι ποτε βεβαια!

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο...

Βάψιμο νυχιών ποδιού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το έχω ξεχάσει. Την Παρασκευή περιμένω πάλι την κοπέλα, για μανικιούρ πεντικιούρ (μια απόλαυση, που αρνούμαι να αποχωριστώ). Αν δεν έρθει το νύχι θα μου μεγαλώσει το πόδι ένα νούμερο!

Όσο για ξύρισμα κάτι καταφένω ακόμη στη γάμπα. Το υπόλοιπο το κάνω πιο σπάνια, μου παίρνει χρόνο. Για πιο απαιτητικά σημεία, όπου έχουμε... ορατότης μηδέν, μόνο καθρεφτάκι και ψιλοτσάτρα πάτρα!

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Μέρες έχω να μπώ, μου κάνει κάτι νούμερα το connx και θα το πετάξω απο το μπαλκόνι μου φαίνεται!!! Τι νέα ? Εγώ ξυπνάω με τις κότες! Στο απέναντι σπίτι κάνουν ανακαινιση και δουλεέυει ένα κομπρεσερ απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι...!!

Καλημέρα κορίτσια. Μέρες έχω να μπώ, μου κάνει κάτι νούμερα το connx και θα το πετάξω απο το μπαλκόνι μου φαίνεται!!! Τι νέα ? Εγώ ξυπνάω με τις κότες! Στο απέναντι σπίτι κάνουν ανακαινιση και δουλεέυει ένα κομπρεσερ απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι...!!

Καλημέρα, κοριτσάκι!

Πώς είσαι;

Κομπρεσέέέέέέέρ; Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ούτε ψύλος στον κόρφο σου. Εγώ, όμως, έχω κάτι άλλο. Ένα σιδηρουργείο σε απόσταση βολής από το νέο μας σπίτι. Ακούγεται κάθε τόσο ένα εκνευριστικό βζιιιιιιιιιιν. Και μετά από λίγο, πάνω που λες "δεν θα το ξανακάνει", άντε πάλι βζιιιιιιιιιιιιιιιιιιν. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην ξεχνιέσαι κιόλας! Πώς πάνε τα νινιδάκια σου; Πότε έχεις γιατρό; Άρχισες κορτιζόνη; (είναι το θέμα μου σήμερα, διότι μόλις το πρωί μου τις έγραψε, για να τις αρχίσω την Τρίτη, που θα είμαι 30 εβδομάδων - το τικεράκι μου προσθέτει 1 μέρα. Σήμερα είμαι ακριβώς 29, αλλάζω κάθε Τρίτη)

rPPrp3.png

μεχρι τον 3ο κανουμε κολπικο υπερηχο

Ακους jasmini!!!το ζητημα που ειχαμε φαι τα μουστακια μας χαχαχαχα

glorraki παλι καλα που ηρεμησαν και σε αφησαν να ξεκουραστεις.Και χωρις μπυρα χαχαχα

Ξυρισμα την 31η εβδομαδα??????Τι ειναι αυτο?το ειχα ξεχασει

Ολγα να σε ρωτησω. Πριν σου σπασουν τα νερα ειχες τιποτα τσιμπηματα χαμηλα χαμηλα? η καποιες μερες πριν?γιατι εγω εχω.

Διαφημίσεις

Γειααααααααααααααα! τι κανεις? τα κοριτσακια σου?:tongue::tongue:

Καλά ειμαι. Νυσταζωωωωω!

Οι μπεμπούλες μου ειναι μια χαρα. Πριν απο λίγο κοιμηθηκε το μεζεδακι μου, τωρα κοιμηθηκε και η μπουκίτσα και την πήγα με το καρότσι της σε άλλο δωμάτιο. Όταν κλαίνε, ξυπνάνε η μια την άλλη και γινεται κόλαση!!!

Εσυ? Τι κάνεις? Πώς εισαι?

u1117860.png

Γειά σας κορίτσια!!!Πόσο χαίρομαι που κοντεύεται να γεννήσετε!!!!!

Θέλω να σας ρωτήσω πόσων εβδομάδων είσασταν όταν πρωτονιώσατε το φτερούγισμα των μωρών σας???......γιατί ανυπομονώ!!!

Ammimar cafe τις πρώτες δυο- τρεις φορές μου έκανε μόνο κολπικό υπέρηχο στην αρχή που πήγαινα κάθε δεκαπέντε μέρες μετά από την κοιλίτσα!!!

uOsmp3.png

Κορίτσια, πάω κι εγώ σιγά σιγά... Έχω μια νύστα και μαι βαρεμάρα σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Δεν ανοίγουν τα μάτια μου. Βέβαια, ο ύπνος είναι πλέον κακής ποιότητος, άσε που σηκώθηκα και χάραμα να πάω ΙΑΣΩ. Οπότε, μάλλον δικαιολογημένα!

Φιλιά, τα λέμε αργότερα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...