Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Μόλις μπήκα στο κλάμπ "μέλλουσες διδυμομανούλες" και πετάω στο σύννεφα!!!Μόλις χθες κάναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του ενός!Το άλλο είναι πολύ μικρό ακόμη...

Πώς τα βγάζετε πέρα κορίτσια?Γιατί οι φίλες μου με 1 και γκρινιάζουν...Χαχαχα

Όλες με καισαρική γεννήσατε?

Καλημερα!!Κλώς ηρθες στην παρέα μας!:PΜε το καλό τα μπεμπουλίνια!

Λοιπόν να μην ακους κανεναν που να σε τρομάζει

Αρχικά κοιτα να προσεχεις πολύ στην εγκυμοσυνη σου.Δεν εχει καμια σχεση με μονη κυηση.Θελει πολυ ξεκουραση.Οσο για το σπιτι ας το αναλαβουν αλλοι και αν δεν υπάρχουν αφησε το στην μοιρα του:mrgreen:

Οσο για μετα την γεννα το πρωτο τριμηνο ειναι δυσκολο μεχρι να αρχιζουν να επικοινωνουν τα μπεμπάκια.Αν εχεις βοηθεια ομως ολα γινονται πολυ πιο ευκολα

εδω θα ειμαστε και θα σου προσφερουμε οποτε θελησεις τις εμπειριες μας για να γινουν ολα πιο ευκολα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια, ζηλεύω..την Όλγα, την ΠίτερΠαν, την twins και όλες όσες γέννησαν! Με έχει πιάσει ανυπομονησία τρελή, ίσως επειδή είμαι στις τελευταίες μέρες! Θέλω να δω τα μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα το ειδα:mrgreen:

αχ πλησιαζει αυτη η στιγμή που και μόνο που την θυμάμαι ανατριχιάζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτα δίκιο δεν εχω?Δεν περιγράφεται με τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα μου σ'ευχαριστώ για το ζεστό καλοσώρισμα!

Ξεκουράζομαι αναγκαστικά,γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να ανοίξω βλέφαρο! χαχαχα Πολύ ύπνος.Βέβαια αν και με εξωσωματική πέρα από 4 πρώτες μέρες δεν έχω σταματήσει να δουλεύω..Η δουλειά μου όμως είναι γραφείου και πολύ πολύ χαλαρή κι έτσι προς το παρόν δεν είναι πρόβλημα...Όσο για το σπίτι πολύ χαλαρά. Οι γονείς δυστυχώς είναι μακριά κι έτσι βοήθεια τζίφος. Αλλά έχω τις φιλενάδες και κουμπάρες μου.Μου σιδερώνουν, μου στέλνουν δύσκολα φαγητά, α! έχω και την γειτόνισσα...Χαχαχα Θα πάρω και μια γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι και είμαστε κομπλέ!Σεπτέμβριο επιστρέφει και η μανούλα μου θα είμαστε καλά. όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει καλή θέληση!

Πωπω λογοδιάροια πρωί πρωί...Σόριιιιι

Πόσο είναι τα διδυμάκια σου?

Διαφημίσεις

5 μηνων ειναι τα αντρακια μου!

Ωραια εχεις κοσμο να σου προσφερει την βοηθεια του.Και οταν ερθει και η μανουλα σου θα ειναι σουπερ

Αληθεια να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ!Τα αποκτήσαμε με πολυ κοπο για να κανουμε βλακειες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιωτα δίκιο δεν εχω?Δεν περιγράφεται με τιποτα

Οντως ετσι ειναι...κι εγω οταν το ακουγα ελεγα οτι ειναι κλισε και τετοια αλλα οντως δεν περιγραφεται κ ειναι μοναδικη στιγμη....δεν υπαρχει......

Οπως και το αλλο κλισε αλλα ισχυει.....καποτε μας ελεγαν οι μαναδες μας....."οταν θα γινεις μανα θα καταλαβεις"....

Ammimar cafe καλως ηρθες στην παρεα μας....οπως σου ειπε κ η ΟΛΓΑ79 να προσεχεις κ να ακους τις συμβουλες του ιατρου σου......και ειμαστε κ εμεις εδω να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και τις γνωσεις μας.....:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κ απο μενα.Σε καλοσωρίζω κι εγώ στην παρέα. Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη σου έυχομαι.

Τι΄κάνετε κοριτσάκι. Περιμένουμε νέα από την Jasminoyla ε? Ελπίζω να γυρίσει να μας τα πει. Αν όχι μάλλον θα καταλάβουμε γιατί . Θα την έχει κρατήσει. Χα χα χα χα.

Γιώτα πρωί πρωί μαγείρεμα ε? Ωραίο φαγητάκι έκανες.

Witch , Nufi καλά? Όλγα εντάξει τελικά χθες ηρέμησαν μετά και κοιμηθήκαμε λιγουλάκι . Χωρίς μπύρα. Χι χι χιχ χι .

Διαφημίσεις

Κοριτσόπουλα διδυμο-μέλλουσες και διδυμο-ήδη, καλημέρα!

Επέστρεψα κι εγώ από τον γιατρό μου. Πήγα να πάρω αποτελέσματα. Όλα καλά και ο αιματοκρίτης επίσης (είχε αρχίσει μια καθοδική πορεία κάποια στιγμή, αλλά, ευτυχώς, 2 μήνες τώρα, έχει σταθεροποιηθεί στο 35). Τα υπόλοιπα καλά, μου έγραψε και τις κορτιζόνες μου, θα κάνω δύο φορές από διπλή δόση και έχω ψιλοθορυβηθεί. Λέτε να μου κάνει καμιά παρενέργεια; Έτσι μου 'ρθε τώρα!

Glorr, ναι, αυτή είναι η θέση των νινακίων μου από την αρχή. Όσο ήταν πολύ νινάκια ήταν το ένα κεφάλι από δεξιά (ο επάνω) και το άλλο από αριστερά (ο κάτω). Η θέση είναι που μας οδήγησε από πολύ νωρίς στο συμπέρασμα ότι πάμε για καισαρική, γιατί είναι μια θέση που σπάνια αλλάζει. Τώρα που έχουν μεγαλώσει λιγάκι και ο επάνω έχει περισσότερο χώρο κάνει και τις κωλοτούμπες του. Ειδικά, όταν ξαπλώνω στο πλάι, γίνεται πόλεμος μέχρι να βολευτούν. Γιατί μόνο δεξιά-αριστερά μπορούν να πάνε (και αντίστοιχα, όταν είμαι στο πλάι, πάνω-κάτω). Έχει και την πλάκα του. Στον τελευταίο υπέρηχο είχαν τα κεφαλάκια τους από την ίδια πλευρά... Μου λέει ο γιατρός "μμμ, συζητάνε"!

rPPrp3.png

Το διάφραγμα δεν πιέζεται συνταρακτικά, αλλά τις έχω κι εγώ τις δύσπνοιές μου, δεν έχω παράπονο. Ανάσκελα έχω ξεχάσει να ξαπλώνω, απλώς εμένα επειδή είναι τόσο χαμηλά, δεν μπορώ να δέσω παπούτσι από πάρα πολύ νωρίς (μην σου πω από τον 4ο - 5ο μήνα, αν και είχα υπερβολικά μικρή κοιλιά), γιατί ο κάτω άρχιζε τη διαμαρτυρία και τις κλωτσίτσες. Ούτε το κούμπωμα των παπουτσιών ούτε τίποτα. Τώρα πια ούτε για πλάκα. Μόνο σαγιονάρα. Εκτός αν πάμε κάπου μαζί με τον άντρα μου και μου τα κουμπώσει (και ξεκουμπώσει, εννοείται) εκείνος.

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μόλις μπήκα στο κλάμπ "μέλλουσες διδυμομανούλες" και πετάω στο σύννεφα!!!Μόλις χθες κάναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του ενός!Το άλλο είναι πολύ μικρό ακόμη...

Πώς τα βγάζετε πέρα κορίτσια?Γιατί οι φίλες μου με 1 και γκρινιάζουν...Χαχαχα

Όλες με καισαρική γεννήσατε?

Καλωσήρθες, διδυμομέλλουσα!

Με το καλό και όλα δεξιά με μια υπέροχη εγκυμοσύνη, εύχομαι!

Να φτιάξεις κι εσύ ένα τικεράκι, να βλέπεις τις εβδομάδες σου (μιλάω κι εγώ που μου πήρε 10 μέρες να το φτιάξω και στο τέλος έκανα και μια πατάτα... είχα γίνει το ανέκδοτο του forum, :mrgreen:, αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια είναι ευγενικά και δεν το σχολίασαν ποτέ, αντίθετα, με βοήθησαν καθοριστικά, ώστε να μου χτυπήσει η τεχνολογία την πόρτα).

Να είσαι αισιόδοξη και γελαστή και όλα θα πάνε καλά!

rPPrp3.png

Το διάφραγμα δεν πιέζεται συνταρακτικά, αλλά τις έχω κι εγώ τις δύσπνοιές μου, δεν έχω παράπονο. Ανάσκελα έχω ξεχάσει να ξαπλώνω, απλώς εμένα επειδή είναι τόσο χαμηλά, δεν μπορώ να δέσω παπούτσι από πάρα πολύ νωρίς (μην σου πω από τον 4ο - 5ο μήνα, αν και είχα υπερβολικά μικρή κοιλιά), γιατί ο κάτω άρχιζε τη διαμαρτυρία και τις κλωτσίτσες. Ούτε το κούμπωμα των παπουτσιών ούτε τίποτα. Τώρα πια ούτε για πλάκα. Μόνο σαγιονάρα. Εκτός αν πάμε κάπου μαζί με τον άντρα μου και μου τα κουμπώσει (και ξεκουμπώσει, εννοείται) εκείνος.

Ε δεν πειραζει. Ας κανουν κ οι αντρες κατι. Πως πας εσυ, βαραινεις? Εχεις αδεια τωρα, ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...