Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ζηλεύω..την Όλγα, την ΠίτερΠαν, την twins και όλες όσες γέννησαν! Με έχει πιάσει ανυπομονησία τρελή, ίσως επειδή είμαι στις τελευταίες μέρες! Θέλω να δω τα μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RKdwp3.png

Κορίτσια, ζηλεύω..την Όλγα, την ΠίτερΠαν, την twins και όλες όσες γέννησαν! Με έχει πιάσει ανυπομονησία τρελή, ίσως επειδή είμαι στις τελευταίες μέρες! Θέλω να δω τα μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κ εγω βρε jasmini ζηλευω τρελα............... Ελα αυριο θα ξερεις. Πλησιαζει η μεγαλη ωρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σε λίγο θα τα έχεις αγκαλίτσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και βέβαια δεν θα το πιστεύεις. ;)

Ναι έχω σταματήσει τη δουλειά και για αυτό ξενυχτάω ή αλλιώς σηκωνόμουν πολύ νωρίς και κοιμόμουν νωρίς!!Τώρα θυμάμαι τα νιάτα μου!!χεχε

jas είσαι πολύ πολύ κοντά!!!;) Υπομονή!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι ξέρω ότι είμαι κοντά κι αυτό με κάνει να ανυπομονώ!

Νύσταξα κορίτσια... θα σας καληνυχτίσω νωρίς σήμερα! Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά και αύριο όταν γυρίσω από τον γιατρό θα σας πω νεότερα!!! Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι έχω σταματήσει τη δουλειά και για αυτό ξενυχτάω ή αλλιώς σηκωνόμουν πολύ νωρίς και κοιμόμουν νωρίς!!Τώρα θυμάμαι τα νιάτα μου!!χεχε

jas είσαι πολύ πολύ κοντά!!!;) Υπομονή!!!!!

Ε καλα βρε. Δεν σε πηραν κ τα χρονια. Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα όλη μερα!!!!!!

Ξυπνησαμε κ εμεις!!!!!Ηπιαμε καφεδακι οι γονεις και γαλατακι ο μικρος.Τωρα θα ετοιμασω να βαλω πατατες στο φουρνο με κοτοπουλακι για να φαει η φαμιλια το μεσημερι.

Ευτυχως κοιμηθηκα πολυ καλα το βραδυ,σηκωθηκα μονο για τουαλετα.Ουτε καουρες ουτε τιποτα.Ββεαια σηκωθηκα 4-5 φορες αλλα νιωθω ξεκουραστη!!!!!

Εσεις πως ξημερωσατε μπουμπουδες?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

k εγω θα σας καλημερισω!

jas περιμενουμε σημερα νεα απ το δοκτωρα, μη μας ξεχασεις!

αμαν βρε κοριτσια, αρχιζει κ γινεται δυσκολουτσικος ο υπνος...για να παρω στροφη, πρεπει ν ανασηκωθω, ν αναδιοργανωσω μαξιλαρια, να ξαναματαβολευτω...

τελοσπαντων...ας ειναι αυτα τα ζορια..

δροσια κ σημερα! λες κ εχουμε κανει ειδικη παραγγελια καιρου για εγκυους!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα.....ναι ιδιο φαι.Δυστυχως εγω δεν μπορω να το βαλω αργοτερα γιατι πρεπει στις 12 00 να παω να παρω τον μπομπιριδη απο την πεθερα μου.Αν και παντα μαγειρευω νωρις το πρωι γιατι μετα τις 10 οο με πιανει βαρεμαρα......Βεβαια κρυωνει το φαγητο μεχρι το μεσημερι αλλα δε γινεται να τα εχουμε ολα......τωρα εριξα ενα σκουπισματακι κ ενα σφουγγαρισματακι στην κουζινα γιατι ηταν χαλια.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες! Βλέπω πρωινές πρωινές σήμερα :) κι εγω ετοιμαζομαι να πάω στον γιατρό! Ο ύπνος και για μένα μια από τα ίδια! Δύσκολος! Θα μπω μετά να σας πω νέα! Φιλακια

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μόλις μπήκα στο κλάμπ "μέλλουσες διδυμομανούλες" και πετάω στο σύννεφα!!!Μόλις χθες κάναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του ενός!Το άλλο είναι πολύ μικρό ακόμη...

Πώς τα βγάζετε πέρα κορίτσια?Γιατί οι φίλες μου με 1 και γκρινιάζουν...Χαχαχα

Όλες με καισαρική γεννήσατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...