Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι..μολις το δα..

κ καλη πρωτεινουλα εχει κυριως το κρεατακι, το οποιο προσωπικα δεν τιμω ιδιαιτερα...

και τα αυγά και τα όσπρια, σόγια!! Ψάξε για αντικατάσταση πρωτεϊνών αν ήσουν χορτοφάγος.

π.χ. φακόρυζο δίνει πρωτεϊνη που έχει μόνο το κρέας

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

και τα αυγά και τα όσπρια, σόγια!! Ψάξε για αντικατάσταση πρωτεϊνών αν ήσουν χορτοφάγος.

π.χ. φακόρυζο δίνει πρωτεϊνη που έχει μόνο το κρέας

Nunu σε βρισκω πληρως ενημερωμενη. Εχει να κανει με την δουλεια σου?:D

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω, γιατί το τρέξιμο είναι "πακέτο".

Χαίρομαι που ειστε καλα!

Γεια σου glorr,τι κάνεις κοριτσάκι?

Εμείς ειμαστε καλά, μεγαλώνουμε

u1117860.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω, γιατί το τρέξιμο είναι "πακέτο".

Χαίρομαι που ειστε καλα!

Γεια σου glorr,τι κάνεις κοριτσάκι?

Εμείς ειμαστε καλά, μεγαλώνουμε

Αχ πολύ χάρηκα που μπήκες και σε ακούμε πάλι. Καλά είμαι κι εγώ. Είμαι στην φάση της αναμονής Λίγες μέρες μου μείνανε. Σύμφωνα με τον γιατρό μου.

Αχ δεν ξέρω τι να σε πρωτορωτήσω. Τι κάνουν τα μπεμπεδάκια σου? Όλα καλά? Μεγαλώνουν ε? Εσύ πως είσαι? Τα χεις δει όλα? Πως είναι η κατασταση γενικώς? Για πες μας τα νέα σου..................:wink::wink::wink:

α nunu εχω κ γω μια φιλη που ειναι διαιτολογος σε νοσοκομειο στη ναυπακτο κ μου τα χει πει..κ γω ψαχνομουν ομως, ιδιως οταν πηγαινα γυμναστηριακι κ ετρωγα κ τ αυγουλασπραδακια μου...κ τωρα η σαπιλα η ιδια!!!

33E7p2.png

Ότι θέλετε ρωτάτε, ακριβώς διαιτολόγος δεν είμαι αλλά ξέρω τα πάντα για τη σύσταση των τροφίμων. Το αντικείμενο μου περισσότερο είναι η επεξεργασία των τροφίμων, χημικές, μικροβιολογικές αναλύσεις, ποιοτικός έλεγχος, ετικέτες....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

τι να σας πρωτοπώ...!

Οι μπεμπούλες μου θα γινουν 3 μηνων την 1η Ιουνίου! Πώς πέρασαν αυτοι οι μηνες, ούτε που το καταλαβα!!! Η ευτυχία ειναι απέριγραπτη, ειδικά τώρα που γελάνε και χοροπηδάνε και βγάζουνε φωνούλες!!

Και η κούραση όμως..., ζορικη! Κυρίως το ξενύχτι που έκανα τους 2 μηνες....! τάϊζα καθε 3 ώρες, και δεν ηξερα αν ειναι μερα ή νύχτα!!!

τωρα εχει στρωσει το πρόγραμμα, τρωνε μεχρι και τις 12 το βραδυ το τελευταιο γεύμα και κοιμούνται σερι για 5-7 ώρες.

u1117860.png

πώς θα αλλάξω το τικερακι μου? κάνω τη διαδικασία στο site, αλλά ποια δ/νση αντιγραφω απο εκεί για την επεξεργασία της υπογραφής μου????

Να τις χαίρεσαι τις κορούλες!!

Το BBCODE αντιγράφεις νομίζω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...