Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμένα με εξέτασε και με κολπικό και με΄χέρι . Τι να πω δεν ξέρω. Πω πω φαντάσου να γεννάγαμε και φυσιολογικά έτσι? Εσύ αύριο πας γιατρό ε? Άντε να δούμε τι θα σου πει κι εσένα. Πω πω θα σε ΄χασουμε και σενα μετά. Κλαψ κλαψ:(:(:(:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει όμως . Θα είναι για καλό σκοπό.

Πω πω, σοβαρά? Αυτό θεωρώ ως το χειρότερο :(

Ναι αύριο πρωί 9.30 έχω ραντεβού και ελπίζω να μου πει πότε θα με βάλει!! Πιστεύω θα έχω νέα αύριο!!! Ελπίζω να χαθώ για λίγο μόνο και με την πρώτη ευκαιρία θα μπαίνω!!!

RKdwp3.png

Επέστρεψα και γωωωωωωω!!

Βασικά αρκετά κουρασμένη, με ξετίναξε ο ντοκ μέτρησε τα πάντα!!

Όλα καλά με τα μικράκια. Το κοριτσάκι είναι 523 γρ με το κεφάλι κάτω στην δεξιά πλευρά και το αγοράκι ξαπλωτό κάτω χαμηλά (κουκουρούκου) 501γρ.

Βρήκε όλες τις μετρήσεις τους σούπερ. Το μόνο που τον προβλημάτισε είναι ο τράχηλός μου, μιας και με εξέτασε και κολπικά!! (σεξουαλική ζωή δεν θέλαμε??? να!!) βρήκε ότι είναι 26 χιλιοστά. Είπε να πάω και την επόμενη εβδομάδα, αν έχει πέσει η τιμή σε 20 θα είναι ανησυχητικό για προωρότητα και θα αρχίσω προγεστερόνες(????) αν όμως συνεχίσει να είναι 26 τότε όλα καλά απλά αυτό είναι το size του. Θα πάρω αύριο και τον γυναικολόγο μου να δω τι θα μου πεί. Ελπίζω να μην με αρχίσει προγεστερόνες που δεν ξέρω και τι είναι.

Οι γνώμες σας αδελφές προϊσταμένες???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu, επέστρεψες? Ωραία είναι που σε έχουν αρκετή ώρα και βλέπεις τα μπεμπάκια, ε???

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και βγήκαν και οι μετρήσεις καλές!! Το βάρος μια χαρά! Δυστυχώς για τον τράχηλο δεν ξέρω να σου απαντήσω..αλλά ούτε και για τις προγεστερόνες.

RKdwp3.png

Nunu, επέστρεψες? Ωραία είναι που σε έχουν αρκετή ώρα και βλέπεις τα μπεμπάκια, ε???

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και βγήκαν και οι μετρήσεις καλές!! Το βάρος μια χαρά! Δυστυχώς για τον τράχηλο δεν ξέρω να σου απαντήσω..αλλά ούτε και για τις προγεστερόνες.

Ναι σούπερ είναι αλλά δυο ώρες με πιλάτευε ο κερατάς και μου έκανε και την κοιλιά μπάλλα του βόλλεϋ!πίεζε από κεί πίεζε από δώ! ακόμα το νοιώθω.....

Αλλά όλο του ζήταγα φωτογραφίες για το ψυγείο, πήρα και dvd!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερουδια!

κυρια nunu σεξακι ε? οι περισσοτερες εδω το χουμε ξεχασει απ την αρχη της εγκυμοσυνης...

προγεστερονη εχουμε παρει οσες καναμε εξωσωματικη. τα χαπια ειναι τα γνωστα utrogestan...εγω πηρα τους 3πρωτους μηνες, κ για κανα 2-3 βδομαδες αργοτερα οταν επαθα μια μικρη αποκολληση..

αντε jas καλο γιατρο κ περιμενουμε να μαθουμε ποτε θα μας κανεις κ συ θειες επιτελους!:P απιθανο! εχουμε ηδη 4 κ συντομα θα χουμε 6μωρακια !!!!

33E7p2.png

Ναι σούπερ είναι αλλά δυο ώρες με πιλάτευε ο κερατάς και μου έκανε και την κοιλιά μπάλλα του βόλλεϋ!πίεζε από κεί πίεζε από δώ! ακόμα το νοιώθω.....

Αλλά όλο του ζήταγα φωτογραφίες για το ψυγείο, πήρα και dvd!!!

Προγεστερονη επαιρνα μεχρι τον 3ο.Τα utrogestan. Από το στόμα ή κολπικά.Είναι λίγο σπαστικό. Κάτι μπιλάκια είναι. Όσο για τον τράχηλο εγώ όταν είχα κάνει την β' επιπέδου (πιο αργά βέβαια από σένα) στην 24η εβδομάδα) ήταν 2.9 και μου είχε πει ότι κάτι από 2.5 αν φτάσει θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Κατά λέξη μάλιστα μου είχε πει δεν είμαστε ούτε στο 3 που γελάμε ούτε στο 2.5 που αρχίζουμε και κλαίμε. Τώρα παραπάνω λεπτομέρειες κι εγώ δεν ξέρω να σουπω.

Τις είδες τις φατσούλες τους? Που μοιάζουνε? Χα χαχαχα.....

AGORAKIA αφου θες να θηλασεις να το παλεψεις και θα βγεις κερδισμενη!!!!!

Η Frosobal ακομα θηλαζει τα διδυμα της που ειναι 8 μηνων!!!!!Εμενα τα πεθερικα μου συνχεια μου λεγανε,αντε κ γιατι δε θηλαζεις κ εισαι κ νοσηλευτρια κ τα ξερεις αυτα....κτλ κτλ.....γιατι η αλλη νυφη θηλαζε 1,5 χρονο.Τεσπα...αυτο ειναι αλλο θεμα.Απλα θελει υπομονη και προσπαθεια...καθως και στηριξη απ τον συζηγο.Εμενα ο αντρας μου οταν ακουγε το μωρο να κλαιει κατ ευθειαν μου φωναζε να δωσω μπουκαλι....θηλασα μονο 4-5 μερες...μετα πηρα φαρμακα για να το κοψω.

Nunu μια χαρα τα μπεμπακια σου!!!!Η προγεστερονη ειναι ορμονη....τα λεγομενα utrogestan αν εχει τυχει να διαβασεις στο αλλο φορουμ.Ειναι σε μορφη χαπιου αλλα υπαρχει κ σε ενεση.Εγω επαιρνα 3 μηνες στον Τασο μου.Αυτο που ειχα καταλαβει ειναι οτι τα δινουν για να κρατηθει το μωρο στη μητρα....με απλα λογια....επιστημονικα θα στα πει ο ιατρος σου!Παντως μη σε ανυσηχει,δεν ειναι κατι κακο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=1692

Nunu δες αυτό και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφού μπορούν με την προγεστερόνη να καθυστερήσουν τον τοκετό!

Ευχαριστώ jasminu είσαι γρήγορη, και γω ψάχνω με λάθος λέξεις μάλλον!!

Υπερβολικός ο κύριος, να δούμε τι θα πει και ο δικός μου αύριο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Προγεστερονη επαιρνα μεχρι τον 3ο.Τα utrogestan. Από το στόμα ή κολπικά.Είναι λίγο σπαστικό. Κάτι μπιλάκια είναι. Όσο για τον τράχηλο εγώ όταν είχα κάνει την β' επιπέδου (πιο αργά βέβαια από σένα) στην 24η εβδομάδα) ήταν 2.9 και μου είχε πει ότι κάτι από 2.5 αν φτάσει θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Κατά λέξη μάλιστα μου είχε πει δεν είμαστε ούτε στο 3 που γελάμε ούτε στο 2.5 που αρχίζουμε και κλαίμε. Τώρα παραπάνω λεπτομέρειες κι εγώ δεν ξέρω να σουπω.

Τις είδες τις φατσούλες τους? Που μοιάζουνε? Χα χαχαχα.....

Στη μανούλα φυσικά!!!

τα υπόλοιπα από το jumbo!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...