Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολες εχουν!Αυτες που δεν θελουν τους κοβεται.Κανονας αυτο

Όχι ρε συ. Εμένα η κουνιάδα μου που γέννησε πέρσι τέτοια εποχή ήθελε σαν τρελή και όντως την θήλαζε μέχρι 1,5 μηνών αλλά μετάξαφνικά κόπηκε. Δεν ξέρω παίζει μάλλον ρόλο και η διατροφή, το άγχος ..........δεν ξέρω. Τι να πω?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ έχω τρελαθεί την καούρα από χθες το βράδυ... Τι στο καλό μου φταίει; Επίσης, τα μωρά έχουν λόξυγγα ΣΥΝΕΧΩΣ και εναλλάξ! Ειδικά, όταν έχει ο κάτω, νιώθω ότι κάποιος μου σπρώχνει το μέσα μου με ρυθμικό τρόπο!!!!! Σηκώνομαι, περπατάω, αλλάζω θέση, αλλά μπα... Σπάνια έχει αποτέλεσμα!

rPPrp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ έχω τρελαθεί την καούρα από χθες το βράδυ... Τι στο καλό μου φταίει; Επίσης, τα μωρά έχουν λόξυγγα ΣΥΝΕΧΩΣ και εναλλάξ! Ειδικά, όταν έχει ο κάτω, νιώθω ότι κάποιος μου σπρώχνει το μέσα μου με ρυθμικό τρόπο!!!!! Σηκώνομαι, περπατάω, αλλάζω θέση, αλλά μπα... Σπάνια έχει αποτέλεσμα!

Ετσι κάνουν και εμένα καμιά φορά. Αλλά δεν βοηθάει ούτε το περπάτημα ούτε κάτι άλλο. Σταματάει από μόνο του σε κάποια φάση. Πω πω έχεις κι εσύ καούρες ε? πίκρα. Υπομονή. Το γάλα λέει βοηθάει. Δεν το δοκιμάζεις?Τι εννοείς ο πάνω και ο κάτω? Τι θέση έχουν τα μπεμπέκια σου?

Ετσι κάνουν και εμένα καμιά φορά. Αλλά δεν βοηθάει ούτε το περπάτημα ούτε κάτι άλλο. Σταματάει από μόνο του σε κάποια φάση. Πω πω έχεις κι εσύ καούρες ε? πίκρα. Υπομονή. Το γάλα λέει βοηθάει. Δεν το δοκιμάζεις?Τι εννοείς ο πάνω και ο κάτω? Τι θέση έχουν τα μπεμπέκια σου?

Αυτό ακριβώς έλεγα τώρα στον άνδρα μου! Ότι ξέμεινα από γάλα, εγώ που το αγοράζω σε δίλιτρο πλέον, διότι, αφ' ενός πίνω πάρα πολύ, αφ' ετέρου βοηθάει πράγματι στην καούρα. Είναι πολύ αποτελεσματικό. Τώρα θα τη βγάλω με γιαούρτι, άραγε βοηθάει το ίδιο;

Μόλις σηκώθηκα και ο λοξυγγάκος σταμάτησε. Τα μωρά είναι οριζόντια στην κοιλιά μου. Ο ένας πάνω ακριβώς από τον άλλο. Και αρκετά χαμηλά και οι δύο από την αρχή. Μάλιστα, ο κάτω ακουμπούσε στον τράχηλο για πολλές εβδομάδες. Και τώρα όχι ότι έφτασε πολύ ψηλά, αλλά τουλάχιστον είναι σε ικανοποιητική θέση. Έτσι, τα ονόματά τους προς το παρόν, αν και λογικά (αλλά όχι 100%, είπε ο γιατρός) ο κάτω θα βγει πρώτος, και θα είναι ο μεγάλος, είναι "ο κάτω" και "ο πάνω"!

rPPrp3.png

Μα ξέρεις πόσο καιρό είχαν να με πιάσουν καούρες; Είχα καλομάθει, δεν μπορώ να πω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ω ναι jasmini!

μα γιατίιιιι??? Αφού τα μωρά δεν θα βγουν από κάτω..τι ουσία έχει? Αυτό το κάνουν για να δουν αν έχουν πάρει θέση, έτσι δεν είναι? Πρέπει να το υποστούμε και αυτό???

Με κολπικό με έχει εξετάσει τις δύο τελευταίες φορές αλλά χέρι όχι. Μακάρι να το γλυτώσω :confused::confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διάβαζα ότι ο λόξυγγας των εμβρύων είναι η πρόβα των πνευμονακίων τους για τις ανάσες που θα παίρνουν κανονικά και όχι εισπνέοντας αμνιακό υγρό... Το διάβασα στο babyspace. Είναι πολύ αστείο (εκτός από εκνευριστικό), αν το καλοσκεφτείς. Δύο εμβρυάκια τοσοδούλια να κάνουν κλουκ κλουκ κλουκ!!!!!!

:) :) :)

rPPrp3.png

μα γιατίιιιι??? Αφού τα μωρά δεν θα βγουν από κάτω..τι ουσία έχει? Αυτό το κάνουν για να δουν αν έχουν πάρει θέση, έτσι δεν είναι? Πρέπει να το υποστούμε και αυτό???

Με κολπικό με έχει εξετάσει τις δύο τελευταίες φορές αλλά χέρι όχι. Μακάρι να το γλυτώσω :confused::confused::confused::confused:

Πράγματι, αφού υποτίθεται ότι λίγο πριν τον τοκετό, κάνεις υπέρηχο και βλέπει την ακριβή τους θέση, το χέρι τι χρειάζεται, και μάλιστα με δύο, λέω ΔΥΟ, μωρά; Εμένα είναι και κάτω κάτω ο ένας, καλό θα ήταν να μην τον ενοχλήσουν!

rPPrp3.png

θα τα καταφερεις αρκει να θες και να το κανεις σωστα

glorr Ετσι ακριβως ειναι...και αν διαβασεις τα θεματα περι θηλασμου θα δεις οτι οσο περισσοτερο θηλαζεις τοσο περισσοτερο γαλα εχεις....ποσο μαλλον με δυο μωρα.....δεν υπαρχει πιο θρεπτικο γαλα απ το μητρικο....απο εκει κ επειτα ομως ειναι επιλογη σου.

Εμενα με πολεμησαν πολυ που δε θηλασα και με εκαναν να νιωσω....αστο...δεν το χαρακτηριζω....αλλα ηταν επιλογη μου κ εν γνωση μου.

GRJdp2.png

xefUp3.png

glorr Ετσι ακριβως ειναι...και αν διαβασεις τα θεματα περι θηλασμου θα δεις οτι οσο περισσοτερο θηλαζεις τοσο περισσοτερο γαλα εχεις....ποσο μαλλον με δυο μωρα.....δεν υπαρχει πιο θρεπτικο γαλα απ το μητρικο....απο εκει κ επειτα ομως ειναι επιλογη σου.

Εμενα με πολεμησαν πολυ που δε θηλασα και με εκαναν να νιωσω....αστο...δεν το χαρακτηριζω....αλλα ηταν επιλογη μου κ εν γνωση μου.

Βρε Giota μου, κι εγώ είμαι πολύ υπέρ του θηλασμού και ελπίζω να τα καταφέρω να θηλάσω τα μωρά μου. Επίσης, αυτός είναι και ο λόγος που έχω έρθει σε επαφή με μαία (αφού πάμε για καισαρική, όπως όλα δείχνουν), γιατί θέλω τις συμβουλές της και την τεκμηριωμένη βοήθειά της, ώστε να πάνε όλα καλά.

Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω ποιός μπορεί να σε έκανε να νιώσεις άσχημα και να μην αντιλήφθηκε πόσο υποκειμενικό και προσωπικό είναι αυτό το θέμα για μια γυναίκα. Εγώ, όσο κι αν το θέλω, δεν μπορώ να κατακρίνω καμιά κοπέλα, που δεν θέλει να το κάνει. Είναι δικαίωμά της! Όπως και δικό σου, βέβαια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ο θηλασμος ειναι σπουδαιο πραγμα απο πολλες αποψεις και να το παλεψετε οσο μπορειτε

δυσκολο ειναι μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μετα παιχνιδακι.Ουτε μπιμπερο,ουτε αποστειρωσεις,ουτε ζεσταμα το γαλα τιποτα.Ξυπναει το μωρακι το βαζεις στο στηθος και τελειωσε

Αν θελετε βοηθεια πειτε το γιατι πρεπει να γινει σωστα.Εγω δηστυχως δεν το εκανα σωστα γιατι δεν ηξερα.Τωρα ομως εχω διαβασει τα παντα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάρες, πάω να ξαπλώσω κι εγώ γιατί η πολυθρόνα με κούρασε. Το laptop θα το αφήσω στο γραφείο, να φορτίζει. Ελπίζω να περάσει και η καούρα, μέχρι να κοιμηθώ. Στο μεταξύ, θα βλέπω λίγο Τζέιμς Μποντ...

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες και καλό ξημέρωμα να έχουμε με έναν ωραίο ύπνο, όλο γλυκά όνειρα!

rPPrp3.png

AGORAKIA οριζόντια ε? πω πω.......περίεργο. Και πως το αισθάνεσαι. Το ένα κεφάλι από την μία και το άλλο από την άλλη? Και δεν έχουν αλλάξει καθόλου θέση?άντε. Περίεργο. Βολεύτηκαν τα γλυκούλια μάλλον.

Είσαι κι εσύ του γάλακτος ε? Κι εγώ πολύ. Πάντα έπινα πολύ. Θα πίνουμε κι εμείς μαζί με τα μπεμπέκια μας.

Δηλαδή εσένα που είναι τόσο χαμηλά τα μωράκια δεν σε πιέζουν ψηλά στο διάφραγμα?

Εμένα με εξέτασε και με κολπικό και με΄χέρι . Τι να πω δεν ξέρω. Πω πω φαντάσου να γεννάγαμε και φυσιολογικά έτσι? Εσύ αύριο πας γιατρό ε? Άντε να δούμε τι θα σου πει κι εσένα. Πω πω θα σε ΄χασουμε και σενα μετά. Κλαψ κλαψ:(:(:(:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει όμως . Θα είναι για καλό σκοπό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...