Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Την προηγουμενη φορα οχι,αλλα την πιο προηγουμενη με ειχε εξετασει.Τωρα σ αυτην την εξεταση μαλλον θα με δει παλι......ωχ....αλλα κι εμενα εξαρταται γιατι ο πλακουντας ειναι στο 2 κ παει προς το 3...δεν ξερω αν θα με αφησει μεχρι τις 38....θα δειξει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Την προηγουμενη φορα οχι,αλλα την πιο προηγουμενη με ειχε εξετασει.Τωρα σ αυτην την εξεταση μαλλον θα με δει παλι......ωχ....αλλα κι εμενα εξαρταται γιατι ο πλακουντας ειναι στο 2 κ παει προς το 3...δεν ξερω αν θα με αφησει μεχρι τις 38....θα δειξει....

Ε ναι βρε. Νομίζω ότι 38 πάει πολύ για δίδυμα. Απ' ότι έχω ακούσει πάντα.Κατα τ' 'αλλα πως πας? Δύσπνοιες καούρες? Τα ποδαράκια σου πρόσεχε. Εμένα ευτυχώς δεν έχουν πρηστεί. Βέβαια προσπαθώ να τα έχω ψηλά και ξαπλώνω συνέχεια όπως μπορώ βέβαια γιατί κι εγώ τον αβόλευτο έχω. Αλλά πιστεύω θα περάσουν οι μέρες και θα ξεφουσκώσουν τα μπαλόνια μας και θα πάρουμε καμιά ανασούλα ....................Άσχετο.Να σε ρωτήσω. Εσύ υγρά έχεις?

Εχω απο ολα τα καλα...

Και υγρα,και καουρες,και συχνοουρια και τα παντα....δεν εχω παραπονο,τιποτα δε μου λειπει!!!!!Μεχρι κ γαλα αρχισε να τρεχει απ το στηθος μου που δεν το ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι? Λέτε να μας βάλουν κι εμάς χέρι οι γιατροί, όπως κάνουν όταν πάνε για φυσιολογικό τοκετό?

Εμενα ουδεποτε εγινε αυτο.....η μανα μου ελεγε οτι ετσι εξεταζουν αλλα ποτε δεν με εξετασε ετσι.Σαν απλη γυναικολογικη εξεταση με εβλεπε.Καθολου χερι,και οταν γεννησα που ημουν στο δωματιο ωδινων η μαια με εξεταζε να δει διαστολη.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι? Λέτε να μας βάλουν κι εμάς χέρι οι γιατροί, όπως κάνουν όταν πάνε για φυσιολογικό τοκετό?

Να μας εξετάσουν εννοείς κολπικά? Εμένα ήδη το έκανε στο τελευταίο ραντεβου. Εσένα όχι? Εσύ τι θα γίνει θα γεννήσεις ή αρνουνται οι γιοι σου? Χα χα χα χα .............Πλάκα κάνω ε? Όσο κρατιούνται τόσο καλύτερα.

Εμενα ουδεποτε εγινε αυτο.....η μανα μου ελεγε οτι ετσι εξεταζουν αλλα ποτε δεν με εξετασε ετσι.Σαν απλη γυναικολογικη εξεταση με εβλεπε.Καθολου χερι,και οταν γεννησα που ημουν στο δωματιο ωδινων η μαια με εξεταζε να δει διαστολη.

Γιωτάκι δεν είχες γάλα και δεν θήλασες ή δεν ήθελες? Σε ζάλισα στις ερωτήσεις ε? χα χα χα...........Τι να κάνω όμως? Έχεις εμπειρία ως μανούλα.

Διαφημίσεις

Απλα δεν ηθελα....μη με ρωτησεις γιατι......

Όχι βρε δεν θα σε ρώταγα. Κ εγώ το έχω νιωσει αυτό. Το να μην θέλω. Στο μεταξύ δεν τολμάω και να το πω γιατί όλοι με έχουν φάει ότι είναι το καλύτερο. Οκ δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι έτσι αλλά και αν δεν θέλεις πρέπει να σε κατακρίνουν? Τέλος πάντων θα δείξει στην πορεία.

θα τα καταφερεις αρκει να θες και να το κανεις σωστα

Αρκεί να έχεις κιόλας. Γιατί ξέρω και περιπτώσεις που δεν έιχαν. Ή είχαν λίγο στην αρχή και μετά τους κόπηκε. Παίζουν πολλά ρόλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...