Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τον έβαλα και μου το υποσχέθηκε! Με το άλλαγμα βέβαια έχει ακόμα κάποιες αντιρρήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Προς το παρόν, με έχει μη μου άπτου... δυστυχώς.... με παίρνει τηλέφωνο απο τη δουλειά, με ρωτάει όλη την ώρα τι κάνω και είναι καταγχωμένος, αλλά και κατενθουσιασμένος. Και το χειρότερο... όλη την ώρα με ταϊζει... Λες και έχω ανάγκη το φαϊ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάλι καλά βέβαια, γιατί υπάρχουν και κάτι αδιάφοροι τύποι που δεν τους νοιάζει τίποτα. Στην αρχη της εγκυμοσύνης με είχαν πιάσει κάτι φοβίες γιατί γνώρισα μία κοπέλα που μόλις γέννησε, την παράτησε ο αντρας της... όλο εφιάλτες έβλεπα το βράδυ και τον είχα τρελάνει τον καημένο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Πιτερπανούλα!!!! Τι κάνει η κοιλίτσα σου, Πες νέα....

Σε χάσαμε..... ελπίζω για καλο!

Γεια σου κοριτσακι!!

Δεν εχω κατι νεότερο... σε αναμονη... πιθανόν τη Δευτερα...

Μου ειπε να κάνω προεγχειρητικό το Σαββατο, αλλά θέλω να τον παρω τηλέφωνο να τον ρωτησω αν μπορω να παω μια και καλή τη Δευτερα. Δεν αντεχω μετακινησεις και τοοοοοσο stress!!

Εσυ, τι κανεις?:)

u1117860.png

4 μέρες και σήμερα για σένα... τα κοριτσάκια πήραν βάρος; τι λέει;

Στον προεγχειρητικό τι ακριβώς κάνουν; γενική αίματος, καρδια και αναπνευστικό; (σόρυ που ρωτάω, εμενα θα περάσουν 3-4 μήνες για να μάθω).... πονάει;;;; (όχι πως είμαι πολύ φοβιτσιάρα, αλλά λέμε τώρα :))

Πες μας πως είναι τα κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.... σε ποιον σου φαίνεται ότι μοιάζουν στον υπέρηχο... έλα να πούμε κάτι ευχάριστο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

4 μέρες και σήμερα για σένα... τα κοριτσάκια πήραν βάρος; τι λέει;

Στον προεγχειρητικό τι ακριβώς κάνουν; γενική αίματος, καρδια και αναπνευστικό; (σόρυ που ρωτάω, εμενα θα περάσουν 3-4 μήνες για να μάθω).... πονάει;;;; (όχι πως είμαι πολύ φοβιτσιάρα, αλλά λέμε τώρα :))

Πες μας πως είναι τα κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.... σε ποιον σου φαίνεται ότι μοιάζουν στον υπέρηχο... έλα να πούμε κάτι ευχάριστο!!!!

Ο προεγχειρητικος ειναι γενικη αιματος (ζαχαρο κλπ) και καρδιογραφημα, -απ όσο ξερω-, νομιζω και για την πηξη του αιματος. Κλασικες εξετασεις!!! Τα κοριτσακια μου μετα τον 7ο δεν εχω καταφερει να τα δω καθαρα, γιατι ειναι αγκαλιασμένα πλέον (λογω χωρου!) και δεν ξεχωριζω τίποτα!! Και ο γιατρός μού λεει ότι ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισω!!! Δεν εχω κανει τρισδιαστατο, και δεν εχω δει φαστούλες ακόμα!!

Φοβιτσιάρα? Μα... ποια ειναι φοβιτσιάρα???????:rolleyes:

u1117860.png

Έλα ντε... ποιά είναι η φοβιτσιάρα.. :mrgreen:

Εγώ πάλι τρέμω όταν θα με ζυγίσει ο γιατρός την Τετάρτη του Πάσχα... ώ, οι φωνές του θα ακουστούν σε όλο το λεκανοπέδιο (και στους πέριξ νομους!). Εάν δε ο προεγχειρητικός περιλαμβάνει και ζύγισμα, θα μας ακούσουν από τη Σελήνη! ;)

Έχεις βάλει τους γύρω σου σε διδυμοπρόγραμμα; Δηλαδή ποιός θα σε βοηθάει, ποιος θα προσέχει, ποιος θα σηκώνεται μαζί σου στα νυχτέρια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έλα ντε... ποιά είναι η φοβιτσιάρα.. :mrgreen:

Εγώ πάλι τρέμω όταν θα με ζυγίσει ο γιατρός την Τετάρτη του Πάσχα... ώ, οι φωνές του θα ακουστούν σε όλο το λεκανοπέδιο (και στους πέριξ νομους!). Εάν δε ο προεγχειρητικός περιλαμβάνει και ζύγισμα, θα μας ακούσουν από τη Σελήνη! ;)

Έχεις βάλει τους γύρω σου σε διδυμοπρόγραμμα; Δηλαδή ποιός θα σε βοηθάει, ποιος θα προσέχει, ποιος θα σηκώνεται μαζί σου στα νυχτέρια;

Πάντα σε ζυγιζουνε... οπότε... αφού θα σε ακούσουνε στη σελήνη, θα σε ακούσω κι εγω!!!:-D

Τους εχω οργανωσει όλους! Και εχω ηδη πάρει γυναικα εσωτερικη στο σπίτι, η οποία μου εκανε γενικη καθαριότητα και θα ξανακανει άλλη μια. Αυτη μάς φροντίζει τις τελευταιες μερες (σπίτι, πλυσιματα,σιδερωμα κλπ). Και μαγειρευει ο μπαμπας μου. Και τα πεθερικά μου. Ελπίζω να "δουλέψει" το πρόγραμμα με την ιδια επιτυχια και στην πορεια....:-D

u1117860.png

Σε βλέπω πολύ οργανωτική και μπράβο σου... και εγώ το ίδιο θα κάνω... μέτά το Πάσχα θα μοιράζω καθήκοντα :) παππούδες γιαγιάδες και όλοι, πάσα προσφορά δεκτή.

Το σπίτι απ' ότι καταλαβαίνω το έχεις βάλει σε τάξη και την οικογένεια. Ελπίζω να έχει μια μεγάλη άδεια μετα για να μπορέσεις και να ξεκουραστείς. Δύο κριαράκια θα είναι αυτά, όχι αστεία :)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σωστό... εγώ δυστυχώς δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς, με αποτέλεσμα μερικές φορές όταν μου λένε για βοήθεια να σκέφτομαι "μα καλά, ανίκανη με θεωρούν;". Βέβαια μετά το ξανασκέφτομαι και ανακαλώ. Απλά φοβάμαι μη μπλεχτούν πολλοί στα πόδια μου και όπως λέει και η παροιμία... όπου λαλούν πολλοί κοκόροι....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πιστευω οτι αν ξεκαθαρισεις στον καθενα τι χρειαζεσαι απο αυτον και του το "αναθεσεις" επισημα, θα μπουν τα πραγματα σε σειρα σιγα-σιγα.

Αυτο που λες "ανικανη ειμαι εγω να το κανω αυτο..?" το ειχα κι εγω .. μεχρι καποια ηλικια!!!:) Τωρα που ..ασπίσανε τα μαλλια μου (!!!), ειμαι πιο χαλαρη. Εγινα...σοφη κουκουβαγια!!! χαχαχα

u1117860.png

Και δεν μου φαίνόσουν για κουκουβάγια βρε πιτερ παν, χαχα :P. Καλά και εγώ μπεμπα δεν είμαι (32 και μεγαλώνω), αλλά δηλώνω προς το παρόν ότι έχω παντελή άγνοια του πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Οπότε δέχομαι συμβουλές, απόψεις και προτάσεις, αλλά που και που αναρρωτιέμαι. Κι αν δεν τα καταφέρω;

Και έχω και κάτι σκέψεις για το πολύ μακρυνό μελλον, όπως έχω ξαναπεί... αλλά μετά γελάω και με τον εαυτό μου (προς το παρόν γελάω με την κοιλιά μου... αχ τυχερή Πιτερ παν που έχεις μικρή κοιλια)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ειμαι στα 39 γι αυτο σού λεω να ακούς την..κουκουβαγια χαχαχα

Κανεις δεν ειναι σιγουρος στην αρχη οτι θα γινει καλός γονιός. Αυτο σιγουρα ειναι κατι που μαθαινεται στην πορεια. Αγαπη, υπομονη και όλα γινονται! Ήδη τα λατρευουμε τα μωρακια μας. Μόλις τα παρουμε και αγκαλιτσα, το ενστικτο της μανούλας θα μας οδηγησει στο σωστο δρομο

Η κοιλια μου μεγαλωσε. Άλλοι μού λενε πώς δεν φαινεται για διδυμα. Το αστείο ειναι ότι επειδη ειμαι αδύνατη, τονιζεται περισσότερο. Όποιος με βλέπει γελάει. Μέχρι και ο γιατρός μου!!!

u1117860.png

Γεια σας κοριτσια! :)

Τελικα για προεγχειρητικό θα πάω Δευτερα πρωι και θα μου πει για γεννα. Υπολογιζει να με βαλει Τριτη ή Τετάρτη... πάντως, απ΄οσο καταλαβαινω, οι γιατροί το τραβανε όσο πάει... Και καλα κανουνε, αλλά...τα νευρα μου... κρόσια!!!!!

u1117860.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...