Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μαγκι καλως μας βρηκες!!

καλη εγκυμοσυνη, θα τα λεμε! κ γω ενημερωνομαι απο ιντερνετ πια. ειχα διαβασει κατι βιβλια στην αρχη της εγκυμοσυνης που μου δανεισαν φιλες μανουλες, αλλα προτιμω το διαδικτυο γενικα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Witch, please, μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με τους μήνες...(το γνωστό θέμα); Μου είπες ότι από την τελευταία περίοδο προσθέτουμε 7 μέρες. Οπότε εγώ, που είχα 8.12, προσθέτω 7 και μας κάνει 15. Άρα, κάθε 15 αλλάζω μήνα. Και έρχομαι να ρωτήσω: Στις 15.7 κλείνω τον 7ο και μπαίνω στον 8ο;

Και τώρα βγαίνω για λίγο, πάω να πάρω το filicine και να φάω εκείνα τα φρουτάκια, που λέγαμε!

Φιλάκια, τα λέμε αργότερα.

rPPrp3.png

τι κανετε κοριτσακια μου?

nunu μου εκανες την β επιπεδου ή τωρα θα πας?

Μαγκι μου καλως ηρθες στην παρεα!!!Εμεις τα εχουμε πει.Για δες http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=181114

το εχω παρει.Παααρα πολυ καλο!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλως όρισμα!!!Καλή λευτέρια στις μέλλουσες και οι ήδη να χαίρεστε τα μωράκια σας!!

Ολγάκι μου καλά είσαι?Τα ανδράκια σου?Σ' ευχαριστώ θα μπω και θα δω!!!

uOsmp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι κορίτσια!

Μάγκι καλώς όρισες στην παρεούλα μας και με το καλό!!! Και εγώ από το ιντερνετ βρίσκω οποιαδήποτε πληροφορία θέλω.

Βρε κορίτσια, τώρα που μιλήσατε για φρουτάκια, μου ανοίξατε την όρεξη και μου τελείωσαν. Πάω να πάρω κανένα!

RKdwp3.png

Witch, please, μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με τους μήνες...(το γνωστό θέμα); Μου είπες ότι από την τελευταία περίοδο προσθέτουμε 7 μέρες. Οπότε εγώ, που είχα 8.12, προσθέτω 7 και μας κάνει 15. Άρα, κάθε 15 αλλάζω μήνα. Και έρχομαι να ρωτήσω: Στις 15.7 κλείνω τον 7ο και μπαίνω στον 8ο;

Και τώρα βγαίνω για λίγο, πάω να πάρω το filicine και να φάω εκείνα τα φρουτάκια, που λέγαμε!

Φιλάκια, τα λέμε αργότερα.

sorry αλλα τωρα μπηκα.ακριβως ετσι ειναι.θα μπεις στον 8ο

age.png

Να μαι κι εγω.....μολις ηρθε η μαμα μου κ παει τον Τασουλη βολτα στις κουνιες αφου εγω δεν μπορω.....λειπει κ ο μπαμπας μας σε δουλεια κ θα μαζευτουνε το βραδυ οι αντρες του σπιτιου!!!!!Τα ποδια μου πρηστηκανε πολυ για αλλη μια φορα...σαν φραντζολακια εχουν γινει,σαν να εχουν νερο ενα πραγμα.....κ δεν εκανα κ τιποτα....αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξαπλωνω κ πολυ.Τις περισσοτερες ωρες ειμαι ορθια ή καθιστη......δεν πειραζει ομως θα περασει κ αυτο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω.....μολις ηρθε η μαμα μου κ παει τον Τασουλη βολτα στις κουνιες αφου εγω δεν μπορω.....λειπει κ ο μπαμπας μας σε δουλεια κ θα μαζευτουνε το βραδυ οι αντρες του σπιτιου!!!!!Τα ποδια μου πρηστηκανε πολυ για αλλη μια φορα...σαν φραντζολακια εχουν γινει,σαν να εχουν νερο ενα πραγμα.....κ δεν εκανα κ τιποτα....αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξαπλωνω κ πολυ.Τις περισσοτερες ωρες ειμαι ορθια ή καθιστη......δεν πειραζει ομως θα περασει κ αυτο!!!!!!

Γιατι εισαι κακο παιδι κ δεν ξαπλωνεις καθολου?ε? Τ ι αλλα νεα?Πότε ξαναπας γιατρό εσύ αλήθεια?

Πως να ξαπλωσω?Αφου εχω τον αβολευτο...ασε που γενικα δεν καθομαι σε υσηχια,ολο και κατι κανω.....Στον ιατρο θα παω την αλλη εβδομαδα...μαλλον Τριτη κατα τις 6 του μηνα.Κι εσυ καπου εκει δε θα πας????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εννοεις ημερομηνια για γεννητουρια????

Αν δε βγουνε μονα τους μολις παω 38+1 τοτε θα μπω για καισαρικη.Εκτος απροοπτου βεβαια....εσενα τι σου εχει πει?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μου είπε ότι αν δεν σπάσουν τα νερά μέχρι τις 7 Ιουλίου , γιατί υπάρχει λέει και τέτοια πιθανότητα, τότε στις επτά του μήναθα κανονίσουμε ραντεβού. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσει τόσο πολύ μέχρι τις 38. Στο μεταξύ προχθές που πήγα με εξέτασε και κολπικά για να δει τον τράχηλο λέει. Εσένα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...