Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ η κουλή που θέλω να κάνω φυσιολογικό (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) έχω αρχίσει μαθήματα ανώδυνου με μαίες τα οποία περιλαμβάνουν και την περιποίηση των μωρών, θηλασμό κλπ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Agorakia αν είναι έτσι και μπορείς να έχεις δίπλα σου κάποια μαία, μια χαρά, γιατί όχι!!!

Πάντως θα δοκιμάσω την συνταγή σου αν και ευτυχώς δεν είναι σε μεγάλη έξαρση και πλένομαι καλά συνεχώς για να μην χειροτερέψουν!

Nunu αλήθεια έχεις την β' επιπέδου? Τι ωραία!!!! Πρόσεχε μόνο γιατί η πολύ ώρα ξάπλα μπορεί να σου δημιουργήσει ζαλάδα!

Κορίτσια πάω για καφεδάκι στην καφετέρια του θείου μου που είναι εδώ κοντά. Θα τα πούμε μετά. Φιλάκια

RKdwp3.png

Γεια σας κι απο εμενα.Μπηκα σπιτι πριν 10 λεπτα.Ειχα παει με τον μικρο στη δουλεια της μαμας μου γιατι η πεθερα μου δεν μπορουσε να τον κρατησει σημερα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου....περιμενω κ τον συζηξ να ερθει απο τη δουλεια να κατσουμε να φαμε.

Nunu θα τα κατα ευχαριστηθεις τα μπεμπακια σου σημερα στο β'επιπεδου!!!!!!

Περιμενουμε νεα!!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

καλη εβδομαδα!δροσερη κ χαρωπη να ναι!

nunu καλο β επιπεδου,περιμενουμε νεα!

witch καλως ηρθες! πλυθηκαν,ετοιμα κ τα ρουχαλακια σας μοσχομυρωδατα!!!

καλο το δωματιακι μας, ναι! μες τη βδομαδα ελπιζω να προλαβει η αγαπη να παρει κ τα επιπλακια..θα τα παρει δηλαδη,αλλα ελπιζω να τα στησει κιολας.. κ μετα θα κατασκηνωσω εκει!!

εσεις οι αδιοριστες αγγλικουδες δε κανετε αιτηση αναπληρωτων τωρα?

γινεται χαμος φετος..λεω να παω κ γω απο τεταρτη κ θα φαω πακετο..

τι να κανει η μαμα twins? θα ναι σε κατασταση προσαρμογης τωρα σπιτι κ δε θελω να την ενοχλησω...ελπιζω να μπει καποια στιγμη κ να μας πει 2 λογακια αν προλαβει..

agorakia αυτο με με μια μαια που θα μας δωσει συμβουλες για την επιστροφη στο σπιτι κ πως θα οργανωσουμε τα διαφορα με προβληματιζει κ εμενα...

οπως κ το πως θα βρω γυναικα εμπιστη κ εμπειρη με βρεφακια, κ μαλιστα 2, για οταν επιστρεψω σχολειο..(μονο 2μηνες αδεια δικαιουμαι δυστυχως..)

κ αληθεια, ξερετε τι ποσα παιρνουν περιπου?

33E7p2.png

jas μιλάς στη nunu η ξάπλα δε νομίζω να με πειράξει ποτέ!!χεχεχεχε!!

Μπα, δεν πιστεύω να έχεις ζαλάδες, είσαι ακόμη σε μικρή εβδομάδα για τέτοια. Σε 2-3 εβδομάδες θα έχεις, λογικά τα πρώτα συμπτώματα δύσπνοιας και τα σχετικά. Αλλά, δεν πειράζει, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, θα τα περάσουμε, δεν μασάμε! Εγώ αύριο το πρωί πάω να πάρω αποτελέσματα γενικών. Θα ζυγιστώ κιόλας, πριν πάω. Αυτή ήταν η συμφωνία μας με τον γιατρό από την αρχή. Ότι θα ζυγίζομαι στη δική μου ζυγαριά! Και τρέμω για το τι θα δείξει.......... Αν και, όσο να πεις, καταχρήσεις δεν έκανα.

Βέβαια, (άσχετο) πριν λίγο η μαία με λύπησε στο τηλέφωνο, μου είπε να αποφύγω το καρπούζι φέτος, διότι είναι ένα ύπουλο φρούτο, που μπορεί να εκτινάξει το ζάχαρο στο ύψη! Θα τρελαθώ, το λατρεύω. Της είπα ότι η καμπύλη ήταν καλή, αλλά μου είπε: ας προσέχουμε εμείς... Επίσης, σας το λέω κι εσάς, μου συνέστησε άλλα φρούτα πολύ χρήσιμα, λόγω μαγνησίου, στην αποφυγή συσπάσεων. Βερίκοκα, ροδάκινα, πεπόνια... μμμ, και κάτι άλλο μου είπε και δεν το θυμάμαι!!!!!!

rPPrp3.png

Χαιρετώ όλες τις διδυμομανούλες και τις μέλλουσες διδυμομανούλες!!!!

Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας κάποιο καλό βιβλίο που αφορά την εγκυμοσύνη διδύμων!!!Για όσες γνωρίζουν περιμένω απάντηση!!!

uOsmp3.png

Χαιρετώ όλες τις διδυμομανούλες και τις μέλλουσες διδυμομανούλες!!!!

Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας κάποιο καλό βιβλίο που αφορά την εγκυμοσύνη διδύμων!!!Για όσες γνωρίζουν περιμένω απάντηση!!!

Γεια σου, κουκλίτσα μου και καλωσήρθες! Με το καλό και όλα δεξιά και για σας και τα μωράκια σας!

Δεν το έχω διαβάσει ακόμη, αλλά μου το σύστησε η μαία, που λέγαμε λίγο πριν, αν διάβασες, και μου είπε τα καλύτερα... Λέγεται "Πρωτόγαλα", αλλά πρέπει να πάω στον κάτω όροφο, για να σου πω και τη συγγραφέα!:-D

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Nufi μου, ξέρω ότι για ένα μωρό παίρνουν περίπου 600? (περίπου). Νομίζω εξαρτάται λίγο και από την ηλικία του. Για δύο δεν ξέρω πόσο παίρνουν και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη ότι μία γυναίκα αναλαμβάνει δύο μωρά, εννοώ δίδυμα. Και αυτό εξαρτάται από την ηλικία τους, πρέπει να το ψάξεις λίγο γιατί πας για δουλειά όσο θα είναι πολύ μωρουδίνια. Εγώ ξέρω μια καταπληκτική κυρία, Ελληνίδα, με εξαιρετικές συστάσεις, από στενή φίλη, που της κράτησε τη μεγάλη της μπουμπού και είναι σούπερ ευχαριστημένη, αλλά δεν ξέρω αν κρατάει δίδυμα. Επίσης, δραστηριοποιείται, κατά κύριο λόγο (απ' όσο ξέρω) στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων. Εγώ δεν θα τη χρειαστώ μάλλον (θα έχω πεθερά και μετά λέμε για βρεφονηπιακό), γι' αυτό στο λέω.

rPPrp3.png

agorakia κεράσια, φράουλες???

Γειά σου Μάγκι καλώς ορίσατε!! περισσότερο από ίντερνετ ενημερωνόμαι παρά βιβλία!!

Δεν θυμάμαι, ρε γαμώτο, κόλλησα στα τρία πρώτα, γιατί συμπτωματικά, μου τα έστειλαν χθες βράδυ από το χωριό!!!!!!! Και τώρα ντρέπομαι να την πάρω πάλι, να μου πει τα υπόλοιπα φρούτα... Μόλις ξεπεράσω την ντροπή μου θα την πάρω δήθεν για κάποιο άλλο λόγο και με την ευκαιρία θα τη ρωτήσω και θα σας πω αμέσως...!

Ωχ, τέλεια, πάλι αστράφτει και βροντάει!

rPPrp3.png

Nufi μου, ξέρω ότι για ένα μωρό παίρνουν περίπου 600? (περίπου). Νομίζω εξαρτάται λίγο και από την ηλικία του. Για δύο δεν ξέρω πόσο παίρνουν και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη ότι μία γυναίκα αναλαμβάνει δύο μωρά, εννοώ δίδυμα. Και αυτό εξαρτάται από την ηλικία τους, πρέπει να το ψάξεις λίγο γιατί πας για δουλειά όσο θα είναι πολύ μωρουδίνια. Εγώ ξέρω μια καταπληκτική κυρία, Ελληνίδα, με εξαιρετικές συστάσεις, από στενή φίλη, που της κράτησε τη μεγάλη της μπουμπού και είναι σούπερ ευχαριστημένη, αλλά δεν ξέρω αν κρατάει δίδυμα. Επίσης, δραστηριοποιείται, κατά κύριο λόγο (απ' όσο ξέρω) στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων. Εγώ δεν θα τη χρειαστώ μάλλον (θα έχω πεθερά και μετά λέμε για βρεφονηπιακό), γι' αυτό στο λέω.

α, μπορει να σου ζητησω πληροφοριες! χαλανδρι ειμαι!

33E7p2.png

α, μπορει να σου ζητησω πληροφοριες! χαλανδρι ειμαι!

Αμέ, γιατί όχι! Θα χαρώ να σε βοηθήσω, αρκεί η γυναίκα να μην έχει βρει κάτι άλλο. Μου είπε η φίλη μου, ότι μένει ελεύθερη από τη φίλη της, στην οποία δουλεύει τώρα, τέλος Ιουλίου. Οπότε, έχε το υπό την υποψία σου.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...