Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasmini τι κανεις?ολα καλα?ειναι πολυ απογοητευτικο οταν νιωθεις οτι δεν εχεις την κατανοηση που πρεπει (εννοω απο τον συζυγο).ας ελπισουμε οτι με τον ερχομο των μωρων να νιωσει καινουρια συναισθηματα κι ευθυνες.ξερεις μωρε τι συμβαινει πολλες φορες?δεν φημιζονται τα αρσενικα για τη διορατικοτητα τους και καταλαβαινουν μονο ο,τι βλεπουν ξεκαθαρα.δηλαδη οταν μας βλεπουν να σηκωνομαστε να περπαταμε να χαμογελαμε,θεωρουν οτι ειμαστε μια χαρα και μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε ολα.πρεπει να μας δουν στο κρεββατι να αγκομαχαμε για να καταλαβουν οτι χρειαζομαστε φροντιδα.

ακομα και ο δικος μου αντρας που κανει τα ΠΑΝΤΑ πραγματικα και μοιραζομαστε ολες τις δουλειες,ειναι φορες που ξεχνιεται και χαλαρωνει επειδη με βλεπει καλα και πρεπει να του θυμιζω τα αυτονοητα.

αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι η ελλειψη σεξ.οκ συμφωνω παιδευονται.εμεις?τι γινεται με εμας?μονο αυτοι εχουν αυτη την αναγκη?οσο καιρο εχουν να κανουν αυτοι σεξ αλλο τοσο εχουμε και εμεις!

age.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πολύ Witch. Εσύ καλά? Πως πέρασες? Ωραία θα ήταν. Ξέφυγες λίγο. Πρωί πρωί περιμένεις κόσμο? Ναι ωραία είναι για ύπνο με αυτό τον καιρό αλλά που ? τον αβόλευτο έχουμε. Χα χα χα !!!!!!!!!!!!

ωραια ηταν στο δηλεσι.ειχα και καιρο να παω και τουλαχιστον αλλαξα καναπε!!!

περιμενω μια φιλη κατα τις 12 με 1 αλλα να σου πω την αμαρτια μου,αν με επαιρνε τωρα να μου πει οτι δεν μπορει να ερθει την ξαναπεφτα για υπνο ευκολα!

age.png

Υπνηλία ε? Ε κοιμήσου το μεσημέρι αν μπορέσεις βρε. Κι εγώ γενικά όταν λίγο με παίρνει ο ύπνος όλο ότι γεννάω βλέπω ή ότι γέννησα. Τι πράγμα είναι αυτό? Από την Παρασκευή που πήγα γιατρό και μου είπε ότι είμαστε stand by είμαι κάπως. Την Πέμπτη εντωμεταξύ έχω να πάω και για το ντόπλερ. Να δούμε θα έχουν παρει βάρος σε μια εβδομάδα? Μ έχει πιάσει κάτι και με το΄βάρος τους τώρα. Ξέρω ξέρω είμαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω όσο πλησιάζει η ώρα. Δε το θέλω αλλά μου βγαίνει από μόνο του. Εσένα κλωτσάνε τα μπεμπεκουλίνια σου?

κλωτσανε και πονανε κιολας οταν το παρακανουν.γιατι ανησυχεις βρε για το βαρος τους?αφου μια χαρα ειναι.κι εγω παω για ντοπλερ τη τεταρτη.απο εχθες ψιλοπρηζονται τα ποδια μου και δεν ξερω αν ειναι νορμαλ η οχι.οχι πολυ αλλα το καταλαβαινω σαν μουδιασμα.

age.png

κλωτσανε και πονανε κιολας οταν το παρακανουν.γιατι ανησυχεις βρε για το βαρος τους?αφου μια χαρα ειναι.κι εγω παω για ντοπλερ τη τεταρτη.απο εχθες ψιλοπρηζονται τα ποδια μου και δεν ξερω αν ειναι νορμαλ η οχι.οχι πολυ αλλα το καταλαβαινω σαν μουδιασμα.

Α αρχίσανε τα μουδιάμαστα και τα πρηξίματα ε? Φυσιολογικό νομίζω. Πες το βέβαια και στο γιατρό σου. Κι εγώ χθες έκανα την αποτριχωσούλα μου στα πόδια να είμαι έτοιμη. Α εσύ θα το κάνεις πιο νωρίς από εμένα το ντόπλερ. Εγώ ανυπομονώ να δω και τις φάτσες τους.......ΧΙ ΧΙ ΧΙΧ.......Θα μου δώσουν και το dvd με τον υπέρηχο τον 4d οπότε καταλαβαίνεις ότι μέχρι να γεννήσω θα βλέπω τα ζουζουνια. Εσένα σου δίνουν? Άντε θα τα δείς κι εσύ τα σπόρια σου.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

δεν εχει dvd και τετοια ο γιατρος γμτ.

τι σας ελεγα για τα αρσενικα?!ηρθε ο πατερας μου στο σπιτι με τον κυριο που θα μας βαλει τις τεντες χωρις να ξερω τιποτα!πυτζαμες εγω κι ετρωγα πρωινο.και το σπιτι στο μαυρο του το χαλι!!!ρεζιλι εγινα!και ξεμαλλιασμενη!

age.png

Καλημέρα κορίτσια, είπα να σηκωθώ κι εγώ από το κρεβάτι :)

Witch έχεις απόλυτο δίκιο. Οι άντρες δεν περνάνε ότι περνάμε εμείς γι' αυτό δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουν ποτέ να καταλάβουν τι πραγματικά μας συμβαίνει ψυχικά, σωματικά κτλ.

Αυτό πάντως με το πρήξιμο στα πόδια το παθαίνω κι εγώ, αλλά κυρίως λόγω ζέστης σε συνδιασμό με το βάρος!! Βάζω σε ένα λεκανάκι κρύο νερό, παγάκια και αλάτι και τα βάζω για λίγη ώρα και επανέρχονται. Κάνε αυτό και αν δεις ότι επιμένει ενημέρωσε τον γιατρό σου.

Glorr, δεν είναι ωραία όταν κάνουμε τους μεγάλους υπερήχους και βλέπουμε αρκετή ώρα τα ζουζούνια? Αχ τι καλά...εμένα πια κρατάνε πολύ λίγο, ίσα ίσα να δει τα βασικά ο γιατρός!

Αύριο έχω κι εγώ ραντεβού το πρωί για τοκογράφο και εξέταση τραχήλου.

Το άλλο δεν σας το είπα..Ξέρετε την παροιμία που λέει..όλα τα 'χε η Μαριωρή... ε, απέκτησα και αιμορροίδες :(

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!καλό μεσημέρι μάλλον!!

Εγώ σήμερα θα πάω για β επιπέδου!!!!!!και ανυπομονώ φυσικά να τα δώ!!

Για αιμοροϊδες δεν ήξερα, μπορεί να βγάλουμε και τέτοια?ήμαρτον!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ελα ρε jasmini, τωρα στο τελος?!κακομοιρουλα!υπομονη.τελειωνουν τα βασανα σου και θα αρχισουν αλλα που θα σου αρεσουν πιο πολυ!!!

ανατριχιασα με τα παγακια!!!!

Είδες βρε παιδί μου.. αχ τι άλλο θα περάσουμε..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, διδυμομάνες, καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ, μόνο που άκουγα τις βροντές και έβλεπα τις αστραπές, ένιωθα τέλεια (είμαι παιδί του χειμώνα... τον λατρεύω). Από ύπνο, βέβαια, όχι και τόσο καλά, είχα καούρες και δεν μπορώ να καταλάβω από που προήλθαν. Δεν έφαγα τίποτα που, αποδεδειγμένα, να μου τις δημιουργεί...

Να σας ρωτήσω κάτι;

Από μαία τι έχετε κάνει;

rPPrp3.png

Jasmini, κουράγιο. Έχω αιμοροΐδες πολλά χρόνια και ξέρω τι σημαίνει η ύπαρξή τους. Μην τρως τίποτα κόκκινο (σάλτσες, κόκκινα φρούτα κ.τ.λ.) και να πλένεσαι εκεί με όσο κρύο νερό αντέχεις. Βέβαια, όσες κρέμες κι αν δοκίμασα τόσα χρόνια, όλες ήθελαν τον χρόνο τους, για να δράσουν. Μόνο η συνταγή μιας φίλης Ιταλίδας, μεσόκοπης κυρίας, με βοήθησε και, ιδιαίτερα, τις πρώτες μέρες της εγκομοσύνης (γιατί εμένα τότε παρουσίασαν έξαρση για 24 ώρες, αλλά τις αντιμετώπισα αμέσως με τον τρόπο, που θα σου πω). Έκτοτε, περιέργως, δεν μου ξαναεμφανίστηκαν, παρά το θέμα, που δημιούργησε ο σίδηρος.

Λοιπόν, θα βάλεις λίγο ελαιόλαδο (αν έχεις φυσικό ακόμη καλύτερα) σε ένα μικρό δοχείο ή κάτι τέτοιο. Όταν λέω λίγο ελαιόλαδο, εννοώ περίπου 1-2 κουταλιές σούπας, και θα προσθέσεις και λίγο νεράκι. Περίπου 1 κουταλιά. Θα τα ανακατέψεις πολύ καλά, να γίνουν σαν μια παχύρευστη κρεμούλα και με αυτό θα κάνεις επάλειψη, αφού έχεις πλυθεί και στεγνώσει καλά το σημείο. Τα αποτελέσματα, τουλάχιστον σε μένα αλλά και σε όσους είπα τη συνταγή, ήταν θεαματικά γρήγορα. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα... Περαστικά!

rPPrp3.png

Καλημέρα Agorakia!!

Εγώ πλέον πάω για καισαρική και νομίζω και οι περισσότερες κοπέλες εδώ, οπότε δεν χρειαζόμαστε μαία. Εσύ τι θα κάνεις? Φυσιολογικό?

Μα κι εγώ, 99%, για καισαρική πάω, αλλά έχω μιλήσει με τη μαία του γιατρού μου, γιατί έχω διαβάσει κι από άλλα κορίτσια, ότι είναι πολύ βοηθητική την ώρα της καισαρικής (σε εμψυχώνει κ.λ.π.), ενώ αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο θηλασμός, επειδή είναι δίδυμα, καθώς και κάποιες συμβουλές για τον συνδυασμό κινήσεων, τη σωστή εκμετάλλευση του χρόνου, ώστε να τα καταφέρνεις καλύτερα και χωρίς στρες στο σπίτι... Έτσι το σκέφτηκα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...