Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ωραια ηταν.επλυνα τα ρουχαλακια και ειχε πλακα γιατι ημασταν στην αυλη και ολοι επιναν καφε κι εγω επλενα σε μια λεκανη με αρκαδι.η παραδοση σε ολο της το μεγαλειο!!μπηκα και στη θαλασσα αλλα οχι ολοκληρη γιατι μια ειχε ζεστη και μια οχι.τελικα εβρεξε το απογευμα.ευχαριστηθηκα υπνο ομως γιατι δεν κοιμηθηκα μαζι με τον αντρα μου!!!

babas να σας ζησουν τα μωρακια σας!τωρα ειστε ολοκληρη οικογενεια!

εχω κι αλλα να σας πω και να σας ρωτησω αλλα πρεπει να κανω κατι μαζεματακια οποτε θα τα πουμε σε λιγο.

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνουμε? Τι μέρες κάνει Ιούνιο μήνα ε??

babas να χαίρεσαι τα μωρούλια σου!!!! Όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα τα πάρετε στο σπιτάκι σας!

Κορίτσια για εσάς που μιλάτε για τους συζύγους σας......θα δείτε ότι μετά τη γέννα θα τρελαθούν με τα παιδάκια και χωρίς να τους το ζητάτε θα σας βοηθάνε! Αλλάζουν πολύ μετά τον ερχομό του/των παιδιών.

Kαλημερα!Πως ειστε?αν δεν περιμενα επισκεψεις θα κοιμομουν αλλες πεντε ωρες!

nunu κι εγω οταν τρωω πεπονι παρατηρω εναν πανικο στα μικρα!!!

glorr καλοριζικα τα επιπλακια σου!

nufi πως βγηκε τελικα το δωματιο?ικανοποιημενη?

age.png

Kαλημερα!Πως ειστε?αν δεν περιμενα επισκεψεις θα κοιμομουν αλλες πεντε ωρες!

nunu κι εγω οταν τρωω πεπονι παρατηρω εναν πανικο στα μικρα!!!

glorr καλοριζικα τα επιπλακια σου!

nufi πως βγηκε τελικα το δωματιο?ικανοποιημενη?

Σ ευχαριστώ πολύ Witch. Εσύ καλά? Πως πέρασες? Ωραία θα ήταν. Ξέφυγες λίγο. Πρωί πρωί περιμένεις κόσμο? Ναι ωραία είναι για ύπνο με αυτό τον καιρό αλλά που ? τον αβόλευτο έχουμε. Χα χα χα !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...