Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπηκα κ γω για μια καλημερα! Δροσερη δροσερη

babas συγχαρητηρια!! Να σας ζησουν κ συντομα να τα παρετε σπιτακι σας!!!

Γεννηθηκαν γερα κ η γυναικα σου ειναι επισης καλα στην υγεια της, αυτο εχει σημασια!

Πολυ συγκινητικα κ οσα εγραψες, ειμαι σιγουρη ,οτι θα σταθεις πολυ αξιος μπαμπας κ συντροφος! Να ειστε καλα:D

33E7p2.png

Μα τι σύστημα κι αυτό; Πήγα λιγάκι να βάλω το φαγητό να γίνεται και με πέταξε έξω...!

Jasmini, δεν σε πρόλαβα, καλή όρεξη, να περάσετε ωραία!

Nufi, πώς τα πας κουκλίτσα μου; Πώς ξημέρωσες;

rPPrp3.png

Σας ευχαριστούμε πολύ όλες για την συμπαράσταση και τις ευχές σας.

Με το καλό να τα αγκαλιάσετε όλες (χωρίς βιασύνες εεεε !!!)

Μόλις γυρίσαμε από την ΜΕΝΝ. Τα μπεμπάκια μας είναι καλά.

Ιδίως ο σπόρος, τον οποίο άλλαξαν και επίπεδο σήμερα και κατέβηκε στο 1.

Μαγείρεψα και τα ματσάτα της Ελένης ανάλατα :? με σάλτσα ντομάτας, ήπιαμε την buckler μας, κάναμε την αντιπηκτική μας και περιμένουμε να ξεκουραστεί η μαμά για να ξαναπάμε κατά τις 7

Επισκληρίδιο κάναμε jas. Απ'ότι κατάλαβα ήταν μονόδρομος, αφού έχει την ιδιότητα να σου κατεβάζει την πίεση για να μπορέσουν να σου κάνουν την καισαρική.

Αφού έχετε σχεδόν όλες προφίλ στο facebook, γιατί δεν κάνετε και ένα group ???

Θα μπορούσατε να το έχετε για τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, ιδίως για τους γονείς που δεν έχουν πλέον τον χρόνο να διαβάζουν όοοολες τις συζητήσεις σας εδώ και να μαζευτεί και περισσότερος κόσμος.

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ όλες για την συμπαράσταση και τις ευχές σας.

Με το καλό να τα αγκαλιάσετε όλες (χωρίς βιασύνες εεεε !!!)

Μόλις γυρίσαμε από την ΜΕΝΝ. Τα μπεμπάκια μας είναι καλά.

Ιδίως ο σπόρος, τον οποίο άλλαξαν και επίπεδο σήμερα και κατέβηκε στο 1.

Μαγείρεψα και τα ματσάτα της Ελένης ανάλατα :? με σάλτσα ντομάτας, ήπιαμε την buckler μας, κάναμε την αντιπηκτική μας και περιμένουμε να ξεκουραστεί η μαμά για να ξαναπάμε κατά τις 7

Επισκληρίδιο κάναμε jas. Απ'ότι κατάλαβα ήταν μονόδρομος, αφού έχει την ιδιότητα να σου κατεβάζει την πίεση για να μπορέσουν να σου κάνουν την καισαρική.

Αφού έχετε σχεδόν όλες προφίλ στο facebook, γιατί δεν κάνετε και ένα group ???

Θα μπορούσατε να το έχετε για τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, ιδίως για τους γονείς που δεν έχουν πλέον τον χρόνο να διαβάζουν όοοολες τις συζητήσεις σας εδώ και να μαζευτεί και περισσότερος κόσμος.

Καλησπέρα και από εμένα. Σας εύχομαι να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας. Μπράβο σας θαυμάζω μετά από αυτά που διάβασα. Ο Θεός σας αντάμειψε. Να είναι ΓΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΥΓΙΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ πάντα στην ζωή τους. Υπομονή και Κουράγιο.Όλα θα περάσουν. Τις πιο θερμές ευχές στην γυναίκα σου που πραγματικά είναι ΗΡΩΑΣ.............Συγκινήθηκα πάρα πολύ με την αφήγησή σου. Άντε γρήγορα να τα πάρετε σπίτι και να είστε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ οικογένεια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Ωραία η ιδέα σου για το facebook.Πίνετε και την μπυρίτσα σας ε? Μπράβο. Πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!

babas να ειναι καλότυχα τα μωρουλια σας!!!!

Με ξαναγυρισες πισω με αυτα που γραφεις 5 μηνες!Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ειχα ουρικο οξυ!

Να μην στενοχωριεστε που τα αγγελουδια σας ειναι στην ΜΕΝΝ αλλα να κανετε τον σταυρό σας που ειναι γερά!Ετσι εκανα και γω καθε φορα που με επαιρνε απο κάτω βλέποντας τα στην θερμοκοιτίδα χωρις να μπορω να τα πάρω αγκαλια

Η μεγάλη χαρα σας θα ειναι το πρωινο εκεινο που θα φτασετε εξω απο την 1 και θα σας πουν "μην περιμενετε εδω τα εχουμε στην απλη παρακολούθηση"

Και βεβαια η τεράααστια ευτυχια οταν θα τα πάρετε σπιτακι σας!!!

Καθε μερα προσπαθω να εξηγήσω στα κορίτσια αλλα δεν υπάρχουν λεξεις την απερίγραπτη συγκίνηση οταν αντικρίζεις τα αγγελούδια σου!Ετσι και γω οπως λες(φαντασου να τα παρεις σπιτι)οταν εχω τον εναν αγκαλια μου λείπει ο αλλος

Πραγματικα το λεω ενω η κουραση ειναι παρα πολυ μεγαλη τον πρωτο καιρο η ευτυχια ειναι διπλη!!!

Ξερετε τι λεω πολλες φορες?Μπορει να με πειτε και χαζη.Ευχαριστώ τον Θεό που ειχαμε αυτο το προβληματακι και καναμε εξωσωματική!Χαρη σε αυτην εχω τωρα τα διδυμακια μου που το πιο πιθανο με φυσιολογικη σύλληψη να μην τα ειχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Επιστρέψαμε κι εμείς από το φαγητό!! Πολύ ζέστη όμως!! Δεν άντεξα άλλο έξω κι έτσι πήρα φραπέ με παγωτό στο χέρι και ήρθα σπίτι να τον απολαύσω αγκαλιά με το air condition!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπέλες!!

Και εμείς την κάναμε τη βολτίτσα μας σήμερα, πήγαμε μέχρι κάλαμο αλλά ο καιρός δε μας έκανε για μπάνιο!!

έχω φάει όμως τοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!πάλι έφαγα βάφλα, ολόκληρη κιόλας!!

Αλλά σκέφτηκα αύριο θα πάω για τη β επιπέδου, θα μου βάλει χέρι ο γιατρός για τα κιλά και θα σοβαρευτώ! Οπόυε σήμερα ας το ευχαριστηθώ σήμερα που μπορώ!:D:D:D:D

Babas τι να πώ???δεν έχω λόγια!!

φιλιά στη γυναικάρα σου και στα μπιμπίκια σας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Επιστρεψαμε κ εμεις....γυρισε και ο συζηγος το μεσημερι και μεχρι τωρα ειμασταν στις κουνιες.Κατσαμε κ σε ενα μεζεδοπωλειο και εφαγα του σκασμου.Τωρα καναμε μπανιο τον Τασουλη,ηπιε κ το γαλα του κ παω να τον κοιμησω.Θα κατσω να δω το τελευταιο επεισοδιο απο ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...