Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πάμε τώρα στα συναισθηματικά της υπόθεσης.

Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορείς να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ που να πονάς !!!

Όταν βγήκε η μαία με τα 2 μικρούλια, δεν ήξερα ποιό να πρωτοκοιτάξω. Ένοιωθα ότι όταν κοίταγα το ένα αδικούσα το άλλο !! Και όταν τα πήρα στην αγκαλιά μου έτρεμαν τα γόνατά μου !!!

Και να φανταστείτε ότι είμαι γεννημένος στη γερμανία, βουνίσιας ηπειρώτικης καταγωγής, με βορειοκορεάτικη εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες !!

Η αδικημένη σίγουρα είναι η μητέρα τους που τα είδε σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά μετά τη γέννησή τους, αλλά τελικά η μητέρες κρύβουν μεγάλη δύναμη μέσα τους. Δεν έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμίας όταν τους μίλαγε στις θερμοκοιτίδες και απλώς "έσπασε" όταν βγήκαμε έξω.

Κάθε 3 ώρες κατεβάζει ακούραστα γάλα με το θήλαστρο για να σταθεροποιηθεί η γαλουχία, αν και δεν μπορεί να το δώσει αφού παίρνει ακόμα χάπια για να πέσει η πίεση.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι υπομονή και να πηγαίνουμε να βλέπουμε τα μπιμπίκια μας κάθε πρωι και κάθε απόγευμα για 10 λεπτά.

d6vPp3.png

Babas είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και αυτη την στιγμή αναμένουμε όλες μας να ζήσουμε!!! Να είσαι δίπλα στην μαμά τους να την στηρίζεις μέχρι να βγουν έξω πια τα μωράκια σας και να τα πάρετε με το καλό στο σπίτι!!!

έκανε ολική αναισθησία ή επισκληρίδιο?

RKdwp3.png

Ηρθε κι εμενα η ωρα μου για υπνο.....

Αρκετα ξενυχτησα 2 μερες τωρα μονη μου....απο αυριο θα πηγαινω νωρις για υπνο με τον συζηγο.....

Καλο βραδυ σε ολες σας και στον babas φυσικα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Εγω σηκωθηκα κ απολαμβανω το καφεδακι μου.Ξυπνουσα σχεδον καθε 1 ωρα για τουαλετα κ τωρα το πρωι νιωθω ενα πονακι αριστερα χαμηλα.Ηπια το μαγνησιο μου αλλα μαλλον ειναι που πιεζεται η κυστη γιατι καθε φορα που σηκωνομουν το βραδυ ενιωθα οτι κρατουσα τα ουρα μου 10 ωρες ενω ειχα παει πριν 1 ωρα.....οποτε ελπιζω πως ειναι απο αυτο......αλλωστε ειναι νωρις ακομη,αν πιω λιγο καφε να ανοιξει το ματι θα μου περασει!!!!!

Εσεις πως ξημερωσατε???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξύπνησα κι εγώ! Εγώ μπορώ να πω ότι είχα καλύτερο βράδυ!! Βέβαια οι επισκέψεις στην τουαλέτα δεν έλειψαν, αλλά είχε λίγο δροσιά και δεν είχα και αυτή την σπαστική δυσφορία!

RKdwp3.png

Ολα μια χαρα λοιπον.....

Εγω φευγω,παω απο τους γονεις μου αλλα πιθανον να μη γυρισω το μεσημερι,να ερθω κατ ευθειαν το βραδυ με τον μικρο μιας κ θα ερθει ο μπαμπας μας σημερα να μην πηγαινοερχομαι!Αναλογως τη διαθεση....

Καλη Κυριακη να εχετε και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ μέτρια. Πόναγε η μέση μου (νομίζω από το πολύ καθισιό 2 μέρες τώρα...) και δεξιά και αριστερά. Μόνο ανάσκελα θα μπορούσα να ανακουφιστώ, αλλά εκεί πνίγομαι. Άσε η τουαλέτα. Κάθε 1 ώρα και να αισθάνομαι σαν να μην είχα πάει επί 5 ώρες! Αλλά, δόξα να 'χει, ξημερώσαμε! Στο μεταξύ, το πρωί είχα πατήσει το off στο internet του laptop και νόμιζα ότι έχουμε πρόβλημα στη σύνδεση. Έπαιρνα τον άντρα μου τηλέφωνο (δουλεύει...) και μέχρι να μου επισημάνει το πιθανό λάθος μου, έβριζα, αφού αισθανόμουν αποκλεισμένη από τον κόσμο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Babas, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ! Να είναι γερά και χαρούμενα τα παιδάκια σας. Να είναι πάντα γελαστά και ευτυχισμένα και να τα πάρετε γρήγορα στο σπίτι σας! Συγκινήθηκα τόσο πολύ με αυτά που έγραφες για τη γυναίκα σου... Προσπαθούσα να μπω στην ψυχολογία της, την ώρα που είδα τα παιδιά της, τόσες μέρες μετά και ανατρίχιασα. Που αγωνιζόταν να μην κλάψει και να μην τα φορτίσει! Απλώς αξεπέραστες στιγμές. Καλή δύναμη εύχομαι και στους δυο σας και να είσαι συνέχεια στο πλάι της. Είμαι βέβαιη ότι αισθάνεται ανασφαλής. Πρέπει να τη στηρίζεις ασταμάτητα. Να της λες συνεχώς πόσο σημαντική είναι για σένα, πριν απ' όλα... Τώρα νιώθω σαν να μιλάω για μένα. Αισθάνομαι πολύ ευάλωτη, από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν ότι ο άντρας μου θα πέσει με τα μούτρα στα μωρά κι εμένα θα με παραμελήσει! Μην το κάνεις αυτό, να προσέχεις. Η γυναίκα σου για να τα καταφέρει χρειάζεται την ακατάπαυστη επιβεβαίωσή σου!

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξύπνησα κι εγώ! Εγώ μπορώ να πω ότι είχα καλύτερο βράδυ!! Βέβαια οι επισκέψεις στην τουαλέτα δεν έλειψαν, αλλά είχε λίγο δροσιά και δεν είχα και αυτή την σπαστική δυσφορία!

Jasminaki, καλύτερα σήμερα;

rPPrp3.png

Ναι καλύτερα! Αφού λέω ώρες ώρες ότι οι γιοί μου παίζουν μαζί μου! :tongue::tongue:

Εκεί που λέω..να φτάνει η ώρα..όλα καλύτερα και λέω πάλι..έχω χρόνο...

Δεν πειράζει! Αυτό καλό είναι! Εύχομαι να κάνουν το ίδιο και τα δικά μου τα αγόρια, να αργήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Εν τω μεταξύ, περιμένω να βρέξει γιατί από το πρωί όλο μπουμπουνητά ακούω, αλλά ούτε μια σταγόνα...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...