Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοίτα να είναι και όλα τέλεια δε γίνεται, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να τον στρώσεις κάπως τον άντρα σου. Όταν έρθουν τα μωράκια θα βοηθάει?

Εμένα ευτυχώς βοηθάει αλλά με εκνευρίζει γιατί πρέπει να του λέω τι να κάνει, από μόνος του δεν τις βλέπει τις δουλειές! Εγω δυσκολεύομαι να ζητάω οπότε συνήθως τσακωνόμαστε!! Αλλά φαντάζομαι στους πιο προχωρημένους μήνες θα πρέπει να αλλάξω και γω.

Μην αγχωνεσαι και οσο προχωραειι η εγκυμοσυνη θα σε βοηθαει πιο πολυ......Σου εστειλα πμ κουκλιτσα!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κοίτα να είναι και όλα τέλεια δε γίνεται, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να τον στρώσεις κάπως τον άντρα σου. Όταν έρθουν τα μωράκια θα βοηθάει?

Εμένα ευτυχώς βοηθάει αλλά με εκνευρίζει γιατί πρέπει να του λέω τι να κάνει, από μόνος του δεν τις βλέπει τις δουλειές! Εγω δυσκολεύομαι να ζητάω οπότε συνήθως τσακωνόμαστε!! Αλλά φαντάζομαι στους πιο προχωρημένους μήνες θα πρέπει να αλλάξω και γω.

Μάλλον nunu πρέπει ν' αλλάξεις. Αλλά εντάξει βρε αφού σε βοηθάει πάλι καλά. Μια χαρά. Είναι σημαντικό.

Εμενα ο αντρας μου με τον Τασο δε με βοηθησε καθολου.Μονο μπανιο τον καναμε μαζι.....εδω ειχα ετοιμο το μπυκαλι με το γαλα κ δεν τον ταιζε ποτε....δεν το συζητω να τον αλλαξει ή να τον ντυσει.Ξεκινησε να με βοηθαει μολις χρονισε ο μικρος κ επεστρεψα στη δουλεια.Εφευγα στις 5 30 το πρωι κ αναγκαστικα επρεπε το πρωι να τον ταισει,να τον αλλαξει κ να τον ντυσει.Τωρα ακομη κ μονος του τον κανει μπανιο για να μην κουραζομαι.....θελουν λιγο σπρωξιμο.......

Φαντασου οτι μεχρι να χρονισει ο Τασος δεν πηγαινα πουθενα αν δεν τον επαιρνα μαζι μου.Και αν ειχα να παω κομμωτηριο πχ τον πηγαινα στην μανα μου.Ουτε μια ωρα δεν μπορουσα να τον αφησω.....και μου το ελεγε...

Μια φορα πηγα να δω μια φιλη μου που γεννησε....3 μηνων τοτε ο Τασος...με πηρε 10 τηλεφωνα να γυρισω σπιτι γιατι το μωρο εκανε κακα....κ στην απελπισια του πηρε το μωρο αγκαλια κ χτυπησε το κουδουνι της γειτονισσας να του τον αλλαξει......αστα...δραμαατικες καταστασεις......ευτυχως τωρα με βοηθαει.....ποτε δεν ειναι αργα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αφού βοηθάει καλά είναι!! Κι εγώ λέω πάλι καλά που αφού γεμίσουμε με σακούλες σκουπιδιών και το "συζητάμε" πρώτα αποφασίζει να τις πάρει!!! :confused::confused::confused:

Ελπίζω με τα μωρά τουλάχιστον να βοηθάει αλλιώς...θα τον εξορίσω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

Εμενα ο αντρας μου με τον Τασο δε με βοηθησε καθολου.Μονο μπανιο τον καναμε μαζι.....εδω ειχα ετοιμο το μπυκαλι με το γαλα κ δεν τον ταιζε ποτε....δεν το συζητω να τον αλλαξει ή να τον ντυσει.Ξεκινησε να με βοηθαει μολις χρονισε ο μικρος κ επεστρεψα στη δουλεια.Εφευγα στις 5 30 το πρωι κ αναγκαστικα επρεπε το πρωι να τον ταισει,να τον αλλαξει κ να τον ντυσει.Τωρα ακομη κ μονος του τον κανει μπανιο για να μην κουραζομαι.....θελουν λιγο σπρωξιμο.......

Φαντασου οτι μεχρι να χρονισει ο Τασος δεν πηγαινα πουθενα αν δεν τον επαιρνα μαζι μου.Και αν ειχα να παω κομμωτηριο πχ τον πηγαινα στην μανα μου.Ουτε μια ωρα δεν μπορουσα να τον αφησω.....και μου το ελεγε...

Μια φορα πηγα να δω μια φιλη μου που γεννησε....3 μηνων τοτε ο Τασος...με πηρε 10 τηλεφωνα να γυρισω σπιτι γιατι το μωρο εκανε κακα....κ στην απελπισια του πηρε το μωρο αγκαλια κ χτυπησε το κουδουνι της γειτονισσας να του τον αλλαξει......αστα...δραμαατικες καταστασεις......ευτυχως τωρα με βοηθαει.....ποτε δεν ειναι αργα!!!!!

Χαχαχα καλά σοβαρά μιλάς? Κι εγώ φαντάζομαι ο δικός μου θα είναι ικανός να φωνάζει άλλον για να τα αλλάξει.. Ελπίζω να στρώσει λίγο και ο δικός μου!!! Όσο και να φωνάζω δεν αλλάζει...μήπως τον αλλάξουν οι γιοί του.. τι να πω...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω κοριτσια...σκεφτειτε οτι οι αντρες νιωθουν οτι τους παραμελουμε οταν ερχεται ενα μωρο στο σπιτι....ποσο μαλλον δυο που περιοριζεται ο χρονος.Μην ξεχνατε οτι νιωθουν οτι αγαπαμε περισσοτερο τα παιδια μας απο αυτους...θελουν κι αυτοι το χρονο τους.

Εμενα παντως ο αντρας μου απο οταν ειχαμε δεσμο μου ελεγε οτι δεν αλλαζει μωρα και οτι σιχαινεται κτλ κτλ.....αλλα μετα απο ενα χρονο εμαθε.....αλλιως δε γινεται...αν δουλευει κ η γυναικα δεν ειναι ευκολο αν δε βοηθαει.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χαχαχα καλά σοβαρά μιλάς? Κι εγώ φαντάζομαι ο δικός μου θα είναι ικανός να φωνάζει άλλον για να τα αλλάξει.. Ελπίζω να στρώσει λίγο και ο δικός μου!!! Όσο και να φωνάζω δεν αλλάζει...μήπως τον αλλάξουν οι γιοί του.. τι να πω...

Ασε δε φανταζεσαι τι περασα εκεινη την ημερα.....εντωμεταξυ ο μικρος ηταν αλλαγμενος-ταισμενος κ εφυγα για 1 ωρα.Να παω να δω τη φιλη μου κ να γυρισω.....τι να γινοταν πια?Που να ξερω οτι θα ξαναενεργηθει?Και με επαιρνε τηλ κ ουρλιαζε...μου ελεγε γυρνα πισω να τον αλλαξεις και τετοια.Και του λεω παρε γαντακια που εχουμε,βαλε το παιδι στην μπανιερα του κ ριξε νερο να φυγουν...δε χρειαζεται να ακουμπησεις τιποτα....στο τελος τον αλλαξε αλλα το τι ακουσα κ μολις γυρισα δεν το συζητω.........

Και απο τοτε το παιδι παντα μαζι μου......:P:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Θα τον στρώσουν οι παλήκαροι, και εσύ μη δείχνεις ότι τα καταφέρνεις όλα. Πολλές κοπέλες την πατάμε εκεί, θέλουμε να γίνονται όλα με τον τρόπο μας κλπ κλπ και δεν τους δείχνουμε ότι τους έχουμε ανάγκη.

Αν δεν βοηθάει......εξορία όπως λές!!χαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά τα συμπτώματα προεκλαμψίας που είχαμε ήταν αληθινά.

Με 5.9 ουρικό οξύ.

Η πίεση είχε φτάσει 17.5 με 11.

Είχαμε βέβαια αρκετά προβλήματα με την εγκυμοσύνη (είχαμε ξεκινήσει yutopar από την 11η εβδομάδα με ρίξη πλακούντα και αιμοραγία και είχαμε νοσηλευτεί τότε για 4 μέρες). Είμασταν σε πλήρη ακινησία για τους επόμενους 2 μήνες. Να φανταστείτε ότι πήγαινα την Ελένη στο μπάνιο με καρεκλάκι με ρόδες ή αγκαλιά.

Την δευτέρα μπήκαμε στην κλινική για παρακολούθηση αφού οι συσπάσεις ήταν πλέον ανεξέλενγκτες παρά τον ορό yutopar που είχαμε κάνει την παρασκευή και η πίεση άρχισε να βάζει πλέον σε κίνδυνο και την μαμά και τα παιδιά.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση και στις 09:00 της Τρίτης γεννήθηκε η Μπιμπίκα μας και 2 λεπτά αργότερα ο Μπιμπίκος μας.

Το βάρος τους ήταν ακόμα χαμηλότερο από το αναμενόμενο, οπότε μεταφέρθηκαν και τα δύο στην ΜΕΝΝ του Ιπποκρατίου. Η μικρή ήταν 1530 και ο μικρός 1680. Σήμερα τα παιδιά παραμένουν βέβαια στις θερμοκοιτίδες (όπου είναι πιο εύκολο να τα βάλεις παρά να τα βγάλεις) , αλλά ο μικρός σιτίζεται κανονικά και η μικρούλα έχει ακόμα μια μικρή υποβοήθηση με οξυγόνο.

d6vPp3.png

Babas αφού όλα πήγαν καλά, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία! Υπομονή να πάρουν τα μπεμπάκια βάρος και μετά θα τα χορτάσετε στο σπίτι για τα καλά!

Και πάλι συγχαρητήρια και να σας ζήσουν!!!! :) :) Να προσέχεις την γυναικούλα σου και να την βοηθάς!

RKdwp3.png

Μια χαρα τα μπεμπακια σας!!!!!

Μπραβο...οσο για το βαρος τους νομιζω ειναι πολυ καλα.Θα χρειαστουν λιγο θερμοκοιτιδα αλλα θα γινουν σουπερ!!!!!!Να δωσεις φιλια στη γυναικα σου κ οσο μπορεις κι εσυ να εισαι διπλα της...σιγουρα το χρειαζεται!!!!!

Πολλες πολλες ευχες και συντομα να παρετε τα παιδακια σας σπιτι σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...