Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πηγαδάκι στήσαμε κοριτσόπουλα???

Εγω κοιμαμαι ορθια αλλα δεν θελω ρε γαμωτο να κοιμαμαι νωρις.Θα βαλω μανταλάκια στα ματια μου στο τελος

Babas να σας ζήσουν τα μπεμπάκια!!!!Περιμένουμε νεα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ο babas θα μας τα λέει με δόσεις!!

Η twinula θα είναι κι αυτή τρελαμένη τώρα!!

Άντε να βρεί λίγο χρόνο να μπεί να μας πεί και εκείνη!!

Οπότε συνεχίζω και το παίρνω το μαγνήσιο!!Οκ thanks!! και για το επίδομα μάλλον νωρίς είναι ακόμα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κι εγώ καλά είμαι αλλά προσπαθώ να τακτοποιήσω τις δουλειές μου για να μην γεννήσω και αφήσω ένα σπίτι χάλια!

Να μην κουραστείς πολύ και δε πειράζει το σπίτι, το πολύ πολύ να φωνάξεις μια γυναίκα και να σε βοηθήσει. Τα μπεμπάκια σου σκέψου!!

ΑΑΑΑ και θυμήθηκα ότι πέρυσι με τη δουλειά είχα έρθει Ρόδο. Μια μέρα στην Καλλιθέα είχα φάει ωραίο σουβλάκι πολύ κοντά στο Βερόπουλο, όπως τον κοιτάς δεξιά, σε λιγότερο από ένα χλμ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu για το επιδομα κυησης θα σου δωσει ο ιδιωτης ιατρος σου ενα χαρτι που θα λεει την ΠΗΤ και με αυτο το χαρτι θα πας στον ιατρο του ΙΚΑ που ειναι για τις εγκυμονουσες.

Το χαρτι αυτο θα το παρεις περιπου στην 32η εβδομαδα κυησης.Εμενα ο ιατρος μου δε μου το εδινε νωριτερα.

Jasmini εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη επειδη πηγα με προγραμματισμενο ραντεβου κ προκληση,2 μερες πριν γεννησω αφου ηταν και σαββατοκυριακο εκατσα κ μαζεψα ολο το σπιτι κ μαγειρεψα θυμαμαι ρολο κοτοπουλο για να εχει ο αντρας μου φαγητο για τις μερες που θα ελειπα.....3 ωρες το εψηνα και απο τοτε φυσικα δεν ξαναπηρα!!!χαχαχαχα....παντως τα πιατα τα ειχε μαζεψει οταν γυρισα απ το μαιευτηριο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο babas θα μας τα λέει με δόσεις!!

Η twinula θα είναι κι αυτή τρελαμένη τώρα!!

Άντε να βρεί λίγο χρόνο να μπεί να μας πεί και εκείνη!!

Οπότε συνεχίζω και το παίρνω το μαγνήσιο!!Οκ thanks!! και για το επίδομα μάλλον νωρίς είναι ακόμα!!

Nunu πρέπει να πας περίπου μόλις κλείσεις τον 7ο. Και συγκεκριμένα 56 μέρες πριν την ΠΗΤ.Εγώ που εχω ΠΗΤ 12/8 μου είπαν από το ΙΚΑ ότι πρέπει να πάω μετά τις 12/6 όπως και έκανα και δεν έίχα κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.

Διαφημίσεις

Nunu θα ρωτήσω για το σουβλατζίδικο που λες γιατί δεν το ξέρω!

Giota μου, τι να κάνω? αγχώνομαι. Δεν μπορώ να τα αφήνω έτσι... ξεκουράζομαι βέβαια όσο μπορώ και όσες δουλειές γίνεται τις κάνω καθιστή, πχ δίπλωμα ρούχων κτλ.

Καλά, το άλλο σας το είπα? αμα δείτε πώς περπατάω θα κατουρηθείτε από τα γέλια, σαν πιγκουίνος και σιγά σιγά, πραγματικά σιγά... δεν γίνεται όμως να πάω γρηγορότερα..και με πιάνουν τα νεύρα μου και ο άντρας μου γελάει.. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω να μην μπορώ να κουνιέμαι με άνεση και ευκολία. Και αυτό συμβαίνει περίπου τις τελευταίες 2 εβδομάδες κυρίως!

RKdwp3.png

Άστα Jasminaki κι εγώ μια από τα ίδια με το περπάτημα. Άσε που χάνω και ισορροπία ώρες ώρες. Τελείως γελοίο. Το έβλεπα στις εγκύους και μου φαινόταν τόσο περίεργο. Τώρα όμως που το βιώνω το αντιλαμβάνομαι απόλυτα. Είναι πακέτο. Ανυπομονώ να ξαναπερπατήσω σαν κανονικός άνθρωπος. Και να βγω έξω να περπατήσω γιατί πάντα μου άρεσε το περπάτημα. Τώρα ευκαιρία θα ειναι και με το καρότσι. Γυμναστική. Χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτε να μας μείνει συνήθεια καινα πηγαίνουμε έτσι? Σαν το Happy Feet?

Χαχαχαχα....λογικο ειναι να πηγαινεις σαν πιγκουινος...ειδικα αν κουραζεσαι λιγο θα πηγαινεις ακομη χειροτερα!!!!Εγω που ειμαι λιγοτερες εβδομαδες απο σενα αν περπαταω λιγο,μετα παω χειροτερα....βαζω κ τα χερια στη μεση κ προχωραω!!!!!

Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε...μην ανυσηχεις....εμενα το σπιτι ειναι χαλια,αλλα τι να κανω?Οποιος θελει ας μην ξαναρθει κ αν δε του αρεσει ετσι,ας κανουν καμια δουλεια....μιλαω για τις πεθερες τωρα.....που θα μπορουσε να φτιαξει ενα πιατο φαι να φαμε να μη μαγειρευω αλλα τεσπα....ας μην αρχισω με αυτα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Είναι μια περίοδος της ζωής μας που γενικά έχει και το γέλιο της, έχει και το χάλι της!! Μαθαίνουμε πράγματα, γνωρίζουμε τους ανθρώπους μας λίγο καλύτερα.

φιλοσόφησα τώρα!!:tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν είναι για τους άλλους αλλά για εμάς.. δηλαδή..αν δεν βάλω για παράδειγμα πλυντήριο θα μείνουμε χωρίς ρούχα. Να πλύνω τα πιάτα, να ρίξω ένα πρόχειρο σχετικά σκούπισμα, να καθαρίσω λίγο την τουαλέτα, ψιλοδουλειές βέβαια οι οποίες στην κατάστασή μας είναι βουνό!

RKdwp3.png

Μπα δεν είναι για τους άλλους αλλά για εμάς.. δηλαδή..αν δεν βάλω για παράδειγμα πλυντήριο θα μείνουμε χωρίς ρούχα. Να πλύνω τα πιάτα, να ρίξω ένα πρόχειρο σχετικά σκούπισμα, να καθαρίσω λίγο την τουαλέτα, ψιλοδουλειές βέβαια οι οποίες στην κατάστασή μας είναι βουνό!

Μπα εγώ τα έχω κόψει αυτά τα σπορ. Τα έχω αναθέσει σε μαμά άντρα και αδελφή. Άσε ρε να το εκμεταλλευτούμε λίγο τώρα που μπορούμε γιατί μετά................ Εντάξει βέβαια από μόνοι τους δεν με αφήνουν και προσφέρονται. Ε τι ? να τους χαλάσω το χατήρι? Βέβαια είμαι και λίγο σπασικλάκι. Θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου και τώρα μου κακοφαίνεται τόσο πολύ ώρες ώρες που κλαίω από τα νεύρα μου. Θα μουπεις δεν θα ξανακάνεις δουλειές ? θα ξανακάνω. Αλλά αλλιώς είναι να τα κάνεις όπως έχεις συνηθίσει και με την δικήσου σειρά. Τέλος πάντων ας είναι καλά γιατί αν δεν ήταν κι αυτοί να με βοηθάνε....................Δεν το συζητώ.

Εγώ που είμαι και βδομάδες πίσω σας το μπάνιο μόνο να κάνω και θέλω ανάνηψη μετά...Αφού έχω καθιερώσει πρόγραμμα. Μια ολόκληρη μέρα κάνω το μπάνιο, μια ολόκληρη μέρα θα κάνω σαλόνι (τζάμια, ξεσκόνισμα, σκούπισμα) κλπ κλπ!! Πολύ αργά όλα!! και άμα περάσει καμιά αδερφή, καμιά πεθερούλα κάνουν σίδερο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμένα δυστυχώς ο άντρας μου είναι από αυτούς που δεν πάνε ούτε καν το ποτήρι τους στον νεροχύτη..φαντάσου δηλαδή..

Η αδερφή μου, επειδή με αντικαθιστά στην δουλειά και έχει και δύο παιδιά, δύσκολο να έρθει σε εμένα για βοήθεια..

Η μάνα μου θα έρθει να με βοηθήσει με τα μωρά μόνο...για δουλειές...άστο..

Μια θεία μου που ερχόταν τώρα δεν έχει χρόνο γιατί δουλεύει η ξαδέρφη μου και προσέχει τα εγγόνια της , τις ώρες που δεν δουλεύει..

Για να φέρουμε γυναίκα να καθαρίσει, λίγο δύσκολα τα οικονομικά μας..

Σε κάλυψα? Δυστυχώς είμαι μόνη μου!!! Και δεν μ' αρέσει να παρακαλάω κιόλας! Είμαι πολύ υπερήφανη!! :)

RKdwp3.png

Κοίτα να είναι και όλα τέλεια δε γίνεται, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να τον στρώσεις κάπως τον άντρα σου. Όταν έρθουν τα μωράκια θα βοηθάει?

Εμένα ευτυχώς βοηθάει αλλά με εκνευρίζει γιατί πρέπει να του λέω τι να κάνει, από μόνος του δεν τις βλέπει τις δουλειές! Εγω δυσκολεύομαι να ζητάω οπότε συνήθως τσακωνόμαστε!! Αλλά φαντάζομαι στους πιο προχωρημένους μήνες θα πρέπει να αλλάξω και γω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...