Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι είναι τέλεια. Είναι στο χρώμα του ξύλου καρυδιά με εκρού και το ίδιο και το πολυσύρταρο που πήρα. Και η προίκα γιατί προς το παρόν πήρα μόνο την μία είναι πορτοκαλί με εκρού και κίτρινο με ήλιους και λουλούδια. Ουδέτερη. Είναι πολύ ωραία. Για το δικό μου γούστο πάντα. Και το καροτσάκι μας είναι πορτοκαλί με καφέ. Σαν της Όλγας. Τέλειο κι αυτό. Φανταστικό όχημα!!!!!!!!!!!!!!!

Συγνώμη, αλλά εξακολουθώ να είμαι άσχετη, μια ανάσα από τις δικές μας αγορές... Τι εννοείς, όταν λες "η μία προίκα" ; Η προίκα δεν είναι γενικά τα σεντονάκια τους και τα διάφορα σχετικά με τα κρεβατάκια; Αγοράκι - κοριτσάκι περιμένεις, ναι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Glorr καλορίζικα τα επιπλάκια!!! Με το καλό να γεμίσουν με τα μωράκια σου!!

Εγώ κορίτσια έχω πολλά νεύρα. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλές δουλειές αλλά ο άντρας μου δεν βοηθάει καθόλου...όχι να πλύνει, να καθαρίσει, να σκουπίσει και τέτοια αλλά ούτε καν να σηκώσει το πιάτο του από το τραπέζι. Ούτε να πετάξει ένα σκουπίδι στην σακούλα. Ζητάω πολλά??? τα νεύρα μου!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Και τώρα κοιμάται ο αναίσθητος και μου λέει..θα με αφήσεις να κοιμηθώ? και του λέω κι εγώ όλη την νύχτα δεν κοιμήθηκα..και λέει..επειδή δεν κοιμήθηκες εσύ δεν πρέπει να κοιμηθώ ούτε εγώ??? Τα νεύρα μου!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Οπότε μην ανησυχείτε, πάω για καφεδάκι να ηρεμήσω και θα τα πούμε το βράδυ! Φιλάκια

Μην συγχίζεσαι, βρε κουκλίτσα μου! Έχεις τα δίκια σου, αλλά καμιά φορά παθαίνουν και οι άντρες μας τα ορμονικά τους, δεν έχει σημασία που δεν εγκυμονούν, τους πιάνουν τα διάφορά τους. Μην νομίζεις, έχουν κι αυτοί το στρες τους. Προσπαθούν να μην το δείχνουν, αλλά, μοιραία, κάποια στιγμή το εξωτερικεύουν χωρίς να το θέλουν. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι 9 μήνες, κάνουν σχεδόν συνέχεια τα στραβά μάτια σε διάφορες παραξενιές μας. Πότε πότε ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο, ε, τι λες; (ειδικά εμείς, βέβαια, δεν έχουμε παραξενιές, αλλά γενικά, αυτό συμβαίνει...)

rPPrp3.png

jasminula ελπίζω να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις με το καφεδάκι, οι άντρες λίγο πολύ δεν σκαμπάζουν.

Προτείνω να πάρεις το πιο ακριβό σου τηγάνι και την ώρα που κοιμάται να του το φέρεις στο κεφάλι!!και αφού ξυπνήσει να του πείς να κάνει γενική στο σπίτι.........Μπορεί και να πιάσει!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

glorr μεγειες μεγεις τα καινουρια επιπλακια!!!!!Αντε μπαινουμε ολες σε σειρα και πολυ μου αρεσει!!!!!

Jasmini βοηθησε καθολου το καφεδακι?Μην ξεχνας οτι και οι ορμονες σου βαρανε κοκκινο τωρα οποτε μην πολυασχολεισαι......κατσε χαλαρωσε,βγαλε φωτογραφιες την κοιλιτσα σου κ απολαυσε τις τελευταιες ημερες εγκυμοσυνης!!!!!!

Κοριτσια εγω σκεφτομαι οτι ακομη δεν εφτιαξα βαλιτσακι μαιευτηριου...και δεν ξερω ποτε θα αξιωθω αφου με τοσες εξετασεις που εκανα εχω ξεμεινει κ απο λεφτα για να παω να ψωνισω......περιμενω να πληρωθω στις 1 του μηνα για να παω......πρεπει να παω κ απο τη δουλεια μου να παρω τα χαρτια για να παω ΙΚΑ για το επιδομα κυησης.....σκεφτομαι ενα σωρο πραγματα κι εγω.....τελικα δεν ειναι πολυ καλο να μενω μονη μου αρκετες ωρες......

Εσεις που χαθηκατε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Απίθανο και απίστευτο συναίσθημα !!!!!!!!

Δεν έχω λόγια !!

Προετοιμάστε τους άντρες σας για μεγάααααλη κατραπακιά !

θα διαβάσω τις 20 σελίδες μου να μάθω τι έγινε με την twins, την jas

και για οποιαδήποτε άλλη έκπληξη και θα επανέρθω να σας πω την εξέλιξή μας

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα κορίτσια και περιττό να σας πω ότι παραλίγο να μην προλάβω να πιω τον fredoccino μου!! :) Τώρα, από την σύγχηση, από την κούραση, δεν ξέρω, πάντως με πιάσανε πόνοι καθώς έπινα τον fredoccino και νόμιζα ότι ήρθε η ώρα να γεννήσω. Καθ' ότι όμως Σαββάτο, δεν βιάστηκα να πάρω τον γιατρό για να με στείλει στην κλινική και να πληρώσω άδικα την 100άρα και ορθώς έπραξα αφού μου πέρασε ο πόνος και το πέτρωμα και ηρέμησα αρκετά.

Τι βλέπω??? Babas επέστρεψες να μας πεις νεότερα? Καλορίζικα τα μπεμπιά, να σας ζήσουν και περιμένουμε να μας πεις αναλυτικότερα την εμπειρία σας!!! :) :) :)

Nunu πολύ μου άρεσε αυτό με το τηγάνι αλλά καλύτερα να μην μου βάζεις ιδέες :mrgreen: Βέβαια ώρες ώρες τον καταλαβαίνω...είναι και η στέρηση του σεξ τόσους μήνες... :?

RKdwp3.png

Να κάνω μια ερώτηση κοπέλες? όσες παίρνουν μαγνήσιο παίρνουν κάθε μέρα μέχρι τέλους?2 φορές τη μέρα?

Και μια απορία ακόμα, το επίδομα τοκετού το παίρνουμε όταν μας βγάλουν ΠΗΤ? και πόσο είναι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μαγνησιο εγω επαιρνα 1 την ημερα μεχρι τελους.Τον τελευταιο καιρο επειδη ειχα κραμπες μου τα εκανε δυο.Πριν τη γεννα παιρνεις το επιδομα κυησης.Το επιδομα τοκετου (περιπου 900 ευρω απ το ΙΚΑ) καιθως κ το επιδομα λοχεις τα παιρνεις αφου γεννησεις.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Nunu εγώ συνεχίζω και παίρνω κανονικά μαγνήσιο (2χάπια) κανονικά. Δεν μου είπε να το σταματήσω.

Για το επίδομα, εγώ θα το πάρω μετά την γέννα από το ΤΕΒΕ. Για τα άλλα ταμεία δεν γνωρίζω.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια. Τι κανετε? Κ εγω ενα μαγνησιο παιρνω 1 την ημερα.Οσο για το επιδομα κύησης από ΙΚΑ εγ/ω το πηρα την Τριτη που μας περασε . 970 ευρω.Δεν νομίζω όμως ότι είναι΄στάνταρ το ίδιο για όλες. Μια συνάδελφος ας πούμε που είχε λιγότερες πάντα ώρες και ένσημα από εμένα στο φροντιστήριο πήρε πολύ λιγότερα. Πήρε 600 ευρώ. Οπότε φαντάζομαι ότι βγαίνει αναλογικά. Πόσο μισθό παίρνεις τι ένσημα έχεις κλπ.......

Κατά τ΄' άλλα τι κάνετε? Γιώτα Jasmini nunu όλα καλά?

Μαγνησιο εγω επαιρνα 1 την ημερα μεχρι τελους.Τον τελευταιο καιρο επειδη ειχα κραμπες μου τα εκανε δυο.Πριν τη γεννα παιρνεις το επιδομα κυησης.Το επιδομα τοκετου (περιπου 900 ευρω απ το ΙΚΑ) καιθως κ το επιδομα λοχεις τα παιρνεις αφου γεννησεις.

ΙΚΑ έχω ιδ. τομέας!!

ααα και για το επίδομα της κύησης πότε να πάω να το πάρω, τι πρέπει να κάνω?

τρελά λεφτά έτσι???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...