Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φροσω να σε ρωτησω κι εγω...επειδη ειδα ενα παλιο σου ποστ που λεει

Βέβαια οι δικοί μου γεννήθηκαν και μεγάλοι 3350γρ και 3190γρ.

Αληθεια σε ποια εβδομαδα γεννησες και ποσα κιλα ξεκινησες την εγκυμοσυνη?Γιατι εμενα ο ιατρος μου ειπε οτι με βαση το σωματοτυπο μου να μην περιμενω να κανω 3 κιλα μωρα.Ασχετα αν ο πρωτος γεννηθηκε 3250...αυτα ειναι δυο.....και στενοχωρεθηκα να σου πω την αληθεια μου......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια σε ποια εβδομαδα γεννησες και ποσα κιλα ξεκινησες την εγκυμοσυνη?Γιατι εμενα ο ιατρος μου ειπε οτι με βαση το σωματοτυπο μου να μην περιμενω να κανω 3 κιλα μωρα.Ασχετα αν ο πρωτος γεννηθηκε 3250...αυτα ειναι δυο.....και στενοχωρεθηκα να σου πω την αληθεια μου......

Μπούρδες.....

Διαφημίσεις

Και τι πειράζει, βρε κοριτσάκι μου; Εγώ είχα ρωτήσει τον υπερηχολόγο κάποια στιγμή πώς τα βλέπει από βάρος κι αν θα γεννηθούν εντάξει στα κιλά τους και μου είπε ότι είναι το τελευταίο που μας νοιάζει! Σημασία έχει έστω και μία μέρα παραπάνω στην κοιλιά της μαμάς κι από βάρος, δεν έχουν ανάγκη! Το παίρνουν μετά κανονικά! Αυτά μου είπε και ησύχασα και έχω επικεντρωθεί στην προσπάθεια για τελειόμηνα (κατά το δυνατόν) μωρά! Κι εσύ είσαι ήδη σε πολύ καλή εβδομάδα, μην σκας!

rPPrp3.png

Εγώ γέννησα στις 38 εβδομάδες, καισαρικά λόγω προηγούμενης καισαρικής. Ήταν 5 Οκτωβρίου και τα μωρά 3370 & 54εκ. και 3190 & 50εκ.

Γένησα στο Αττικό. τελεια!

Φρόσω μου, να χαίρεσαι τους άντρες σου! Τι καλά να φτάναμε κι εμείς στις εβδομάδες σου και στις διαστάσεις των μπεμπεκίων σου! Βέβαια, εγώ, λόγω σωματικής διάπλασης (μόλις 1.65), αν φτάσουν τα αγόρια μου στα κιλά των δικών σου και στα ύψη τους, με βλέπω με κανένα ποδαράκι να μου βγαίνει από το στόμα...

rPPrp3.png

Γεια σας κορίτσια. Βλέπω μεσημεριανή πολυλογία. Μπράβο μπράβο.

Αχ μου φέρανε τα επιπλάκια κι έχω ξετρελαθεί. Κάθομαι και τα κοιτάω σαν την χαζή. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να γεμίσουν βέβαια. Αλλά εντάξει δεν απέχουμε και πολύ. :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεστε και ολα θα γινουν....θα βγαλουμε κατι μωρα....θηριακια!!!!!!

Αχ, Παναγίτσα μου, να γεννηθούν γερά και να είναι γερά σε όλη τους τη ζωή, μόνο αυτό σκέφτομαι. Τώρα, 300 γρ. πάνω, 300 κάτω δεν με νοιάζει, πραγματικά. Το πολύ πολύ να μείνουν και 5-10 μέρες δερμοκοιτίδα, τι να κάνουμε;

rPPrp3.png

Γεια σας κορίτσια. Βλέπω μεσημεριανή πολυλογία. Μπράβο μπράβο.

Αχ μου φέρανε τα επιπλάκια κι έχω ξετρελαθεί. Κάθομαι και τα κοιτάω σαν την χαζή. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να γεμίσουν βέβαια. Αλλά εντάξει δεν απέχουμε και πολύ. :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ! Και γρήγορα γεμάτα γερά και χαρούμενα μωρά! Τι ωραία... Είναι πολύ όμορφα, ε; Είμαι σίγουρη! Πες μας χρώματα, σχέδια, τα πάντα!

rPPrp3.png

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ! Και γρήγορα γεμάτα γερά και χαρούμενα μωρά! Τι ωραία... Είναι πολύ όμορφα, ε; Είμαι σίγουρη! Πες μας χρώματα, σχέδια, τα πάντα!

Ναι είναι τέλεια. Είναι στο χρώμα του ξύλου καρυδιά με εκρού και το ίδιο και το πολυσύρταρο που πήρα. Και η προίκα γιατί προς το παρόν πήρα μόνο την μία είναι πορτοκαλί με εκρού και κίτρινο με ήλιους και λουλούδια. Ουδέτερη. Είναι πολύ ωραία. Για το δικό μου γούστο πάντα. Και το καροτσάκι μας είναι πορτοκαλί με καφέ. Σαν της Όλγας. Τέλειο κι αυτό. Φανταστικό όχημα!!!!!!!!!!!!!!!

Glorr καλορίζικα τα επιπλάκια!!! Με το καλό να γεμίσουν με τα μωράκια σου!!

Εγώ κορίτσια έχω πολλά νεύρα. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλές δουλειές αλλά ο άντρας μου δεν βοηθάει καθόλου...όχι να πλύνει, να καθαρίσει, να σκουπίσει και τέτοια αλλά ούτε καν να σηκώσει το πιάτο του από το τραπέζι. Ούτε να πετάξει ένα σκουπίδι στην σακούλα. Ζητάω πολλά??? τα νεύρα μου!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Και τώρα κοιμάται ο αναίσθητος και μου λέει..θα με αφήσεις να κοιμηθώ? και του λέω κι εγώ όλη την νύχτα δεν κοιμήθηκα..και λέει..επειδή δεν κοιμήθηκες εσύ δεν πρέπει να κοιμηθώ ούτε εγώ??? Τα νεύρα μου!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Οπότε μην ανησυχείτε, πάω για καφεδάκι να ηρεμήσω και θα τα πούμε το βράδυ! Φιλάκια

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...