Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σου Ολγάκι!!!

Περιμένω τη συνταγούλα και ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τι κάνουν τα αγόρια σου;

Τι έγινε? Το έφαγες το παγωτάκι σου? Ωραίο? Τι βλέπω? Θα σου στείλει συνταγή για τσουρεκάκια η Ολγα? Ωραιαααααα.............:rolleyes::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! :)

Τί κανετε κοριτσάκια???

Μπήκε η Άνοιξη!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε σένα. Τι κάνεις? Πως είσαι? Περιμένεις τώρα ε? Τυχερούλα. Άντε άντε......... :P Έχει και ωραίο καιρό......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έχω εκνευριστεί με τον εαυτό μου απίστευτα. Υποτίθεται ότι έχω να τελειώσω μία εργασία. Ωραία, και τι έχω κάνει μέχρι τώρα; Διάβασα οτιδήποτε διαθέσιμο για βλαστοκύτταρα, για τον καιρό, για τις μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση, για β-επιπέδου και ότι τελωσπάντων είναι διαθέσιμο στο ιντερνετ και δεν έχω αρχίσει ακόμα!!!!!!! :evil: Και το χειρότερο: δεν έχω καθόλου τύψεις!

Τι κάνετε εσεις σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έχω εκνευριστεί με τον εαυτό μου απίστευτα. Υποτίθεται ότι έχω να τελειώσω μία εργασία. Ωραία, και τι έχω κάνει μέχρι τώρα; Διάβασα οτιδήποτε διαθέσιμο για βλαστοκύτταρα, για τον καιρό, για τις μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση, για β-επιπέδου και ότι τελωσπάντων είναι διαθέσιμο στο ιντερνετ και δεν έχω αρχίσει ακόμα!!!!!!! :evil: Και το χειρότερο: δεν έχω καθόλου τύψεις!

Τι κάνετε εσεις σήμερα;

Καλησπέρα..... Με τέτοιο καιρό τι εργασία να κάνεις? Και πάλι καλά που διάβασες όλα αυτά. Τι κάνεις? Καλά? Εγώ καλά. Να σε ρωτήσω βρε Twins κάτι. Νιώθεις καθόλου οτι αρχίζεις και βαραίνεις κάπως ώρες ώρες?:rolleyes:

Να σου πω... σε σχέση με το ότι έχω παχύνει περίπου 10 κιλα (μάλιστα!) δεν νιώθω βαριά ούτε δυσκίνητη. Ομως, όταν στέκομαι πολλή ώρα πονάει η μέση μου. Όταν περπατάω πάλι είμαι μια χαρά.

Εσύ πως νιώθεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω... σε σχέση με το ότι έχω παχύνει περίπου 10 κιλα (μάλιστα!) δεν νιώθω βαριά ούτε δυσκίνητη. Ομως, όταν στέκομαι πολλή ώρα πονάει η μέση μου. Όταν περπατάω πάλι είμαι μια χαρά.

Εσύ πως νιώθεις;

Εγώ εντάξει γενικώς, ούτε κιλά πήρα. Απλά ώρες ώρες κι εγώ με την μέση μου...........πονάει. Σήμερα ας πούμε δεν μπορώ καθόλου με την μεση μου. Από ζαλάδες, έχεις καθόλου ή όλα οκ? Γιατί εγώ έχω και από αυτές.:rolleyes:

Τίποτα, καθολου ζαλάδες... αν δεν ήταν η κοιλιά (96 εκατοστά σημερα) ούτε που θα καταλάβαινα την εγκυμοσυνη. Τα μπεμπούλια συνεχώς χορεύουν βέβαια, αλλά αυτό έχει την πλάκα του. Εσένα κουνιούνται συχνά;

Βαρειές δουλειές στο σπίτι δεν κάνω, αλλά γενικά είμαι καλά. Το στομαχάκι πως είναι σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τίποτα, καθολου ζαλάδες... αν δεν ήταν η κοιλιά (96 εκατοστά σημερα) ούτε που θα καταλάβαινα την εγκυμοσυνη. Τα μπεμπούλια συνεχώς χορεύουν βέβαια, αλλά αυτό έχει την πλάκα του. Εσένα κουνιούνται συχνά;

Βαρειές δουλειές στο σπίτι δεν κάνω, αλλά γενικά είμαι καλά. Το στομαχάκι πως είναι σήμερα;

Είσαι τυχερή. Μπράβο.:cool:Το στομάχι πότε έτσι πότε αλλιώς. Το παλεύω. Τι να κάνω? Κι εμένα έχουν αρχίσει και κουνιούνται. Όχι πολλές φορές την ημέρα αλλά εντάξει. Ειδικά ο μάγκας περισσότερο από την πριγκίπισσα. Αυτή μάλλον ψιλοβαριέται. Χα χα χα χα . Κι εγώ από δουλειές δεν κάνω τίποτα. Εννοώ βαριά πράγματα. Έχει αναλάβει ο σύζυξ. Ευτυχώς, με βοηθάει πάρα πολύ. :rolleyes:

Είσαι τυχερή. Μπράβο.:cool:Το στομάχι πότε έτσι πότε αλλιώς. Το παλεύω. Τι να κάνω? Κι εμένα έχουν αρχίσει και κουνιούνται. Όχι πολλές φορές την ημέρα αλλά εντάξει. Ειδικά ο μάγκας περισσότερο από την πριγκίπισσα. Αυτή μάλλον ψιλοβαριέται. Χα χα χα χα . Κι εγώ από δουλειές δεν κάνω τίποτα. Εννοώ βαριά πράγματα. Έχει αναλάβει ο σύζυξ. Ευτυχώς, με βοηθάει πάρα πολύ. :rolleyes:

Εμάς πάλι η μπουμπού είναι η ζωηρούλα και με ξυπνάει και το βράδυ τώρα. Τι φλύαρο πλασμα, από τη μαμά της θα πήρε :)! Αραγε θα είναι έτσι και μετά τη γέννα τα μπεμπούλια; ή όποιο είναι ζωηρό στην κοιλιά είναι ήσυχο μετά;

Και εμένα, θα έλεγα ότι βοηθάνε όλοι. Έβαλες το σύζυγο να υποσχεθεί ότι θα βοηθάει και μετα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εμάς πάλι η μπουμπού είναι η ζωηρούλα και με ξυπνάει και το βράδυ τώρα. Τι φλύαρο πλασμα, από τη μαμά της θα πήρε :)! Αραγε θα είναι έτσι και μετά τη γέννα τα μπεμπούλια; ή όποιο είναι ζωηρό στην κοιλιά είναι ήσυχο μετά;

Και εμένα, θα έλεγα ότι βοηθάνε όλοι. Έβαλες το σύζυγο να υποσχεθεί ότι θα βοηθάει και μετα;

Λες τα ζωηρά στην κοιλιά να είναι μετά ήσυχα και το αντίθετο? Δεν ξέρω , Θα δείξει. Όχι δεν τον έβαλα να υποσχεθεί τίποτα γιατί ευτυχώς δεν χρειάζεται . Πάντα προσφερόταν από μόνος του , οπότε όλα οκ. Ξέρω ότι θα βοηθάει. Εσύ? Θα έχεις μετά βοήθεια, έτσι? Καλά αν δεν είχαμε κιόλας βοήθεια δεν έβγαινε με τίποτα. :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...