Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ο μεγάλος, ο Χριστόφορος, είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα και δεν με παίρνει να τον σταματήσω. Επίσης παθαίνει και βροχιολίτιδες λόγω κάποιας άγνωστης αλλεργίας και τον βοηθάει ο θηλασμός. Δεν νιώθω καλά να θηλάζω μόνο τον έναν.

Πραγματικά όμως σκέφτομαι τέλη Ιουλίου να δω μήπως το κόψω γιατί δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα. Έχω μείνει ακόμα στη φάση της λοχείας.

Διαφημίσεις

Ναι εξαρτάται τον οργανισμό , άλλες έχουν περίοδο άλλες όχι.

Τον ύπνο τον έχω ξεχάσει, αλλά αντέχω.

Το καλό είναι ότι γεννήθηκαν και μεγάλοι και γενικά τρώνε πολύ καλά και πολύ γρήγορα.

Τη νύχτα όποιος κλαίει τον παίρνω στο κρεβάτι και τον θηλάζω κοιμισμένη.

Όταν κλάψει ο άλλος βάζω τον πρώτο στην κούνια του και παίρνω τον άλλον.

Αν ξυπνήσουν μαζί την κάτσαμε. Συνήθως ξυπνάνε όχι γιατί πεινάνε αλλά για μουτς μουτς οπότε παίρνει τον έναν ο άνδρα μου και τον χαϊδεύει λίγο.

Όταν ήταν βρεφάκια έβγαζα με το θήλαστρο και είχαμε στο ψυγείο αποθέματα. Έτσι αν ξυπνούσαν μαζί ο ένας έτρωγε μητρικό γάλα μεν αλλά με μπιμπερό.

Να μαι κι εγω....

Τανια ευχαριστουμε που μας θυμηθηκες και μας εγραψες τα αποτελεσματα.Να ξερεις οτι εχεις ολη τη θετικη ενεργεια απο ολες μας και οτι σε σκεφτομαστε!!!!!!

AGORAKIA κι εγω ειχα δει ονειρο οτι εχω ενα αγορι κ αενα κοριτσι αλλα μεχρι τωρα φαινονται καθαρα τα δυο αγορακια!

Jasmini αν θελουν να ερθουν σημερα τα διδυμακια σου με το καλο!!!!!Περιμενουμε νεα!!!!

Frosobal βλεπω εκανες αλλαγες...και καινουρια τικερακια κ πλεον εβαλες τον μεγαλο φωτογραφια.....μεγειες,μεγειες!!!!!!

Εγω αφησα τον Τασουλη στη μαμα μου,αφου τον κοιμησα στις 13 30 κ το παιζω παλι εργενισσα,αλλα δυστυχως δεν μπορω να κοιμηθω γιατι δεν με αφηνουν οι καουρες!!!!Μαλλον με πιασανε παλι γιατι εκανα την κορτιζονη....και την αλλη φορα οταν εκανα κορτιζονη με τσακισαν.....τυχαιο? δε νομιζω!!!!!!

Δεν προλαβα να γραψω κ παλι μου αλλαξες τη φωτο βρε Φροσω.....δε σε προλαβαινω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι δεν τον ειχα αυτόν.

Άσε κι εγώ είχα καούρες, οι άτιμες.

Ο δικός μου ο μεγάλος ήταν ακριβώς 2 χρονών όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα.

Στην αρχή δεν ζήλευε. Τώρα όμως που παίζουν και διεκδικούν τα έχει ρημάξει στις σφαλιάρες.

Πολλές φορές αισθάνομαι πολύ άσχημα που τον παραμελώ αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Έχει μεγαλώσει πριν την ώρα του. Αφού φαντάσου πώς τουαλέτα πάει μόνος του. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το βράδυ που ξυπνάει κι αυτός και τσιρίζει για να ξυπνήσει τα μωρά.

Τι ωραίααααααααααααααα!!

Πόση διαφορά έχουν μεταξύ τους? Ο χριστόφορος, ο μεγάλος είναι αριστερά ε? κουκλιά!!

Γειά σου giota, πάλι καούρες? κουράγιο, θα σταματήσουν κάποια στιγμή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Γιώτα κάποια στιγμή θα σταματήσουν, μόλις γενήσεις χαχαχαχααα.

2 χρόνια έχουν διαφορά.

Ο αριστερά είναι ο Φίλιππος, ο δεξιά είναι ο Χριστόφορος.

Αφήστε θηριάκια είναι. Ο Χριστόφορος είναι 10.500 και 80π. και ο Φίλιππος (πολύ ζωρό μωρό, τα έχω δει όλα) 11! κιλα και 78π.

Ευχαριστώ κι εσύ με το καλό.

Πού γεννάς;

Άλλα βλέπω, άλλα απαντάω!!

Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίσω έναν γιατρό στο Αλεξάνδρας που μου προτείνει ο ιδιωτικός μου, αλλά γενικότερα σκέφτομαι και άλλες εναλλακτικές.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...