Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Άντε περίμενε τότε. Μπορεί να ήταν τα πρώτα προειδοποιητικά. Χι χιχιχιχι...........Αν χαθείς δηλαδή να καταλάβουμε τι θα είναι ε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε άντε!!!!!!!!!!!!!!Υπομονή...........

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας, κουκλίτσες!

Glorr, τι χαρούμενα νέα!!!!!!!!!!!!!!!! Μια ανάσα από την αγκαλιά σου είναι τα παιδάκια σας... Τι όμορφα! Κι εγώ το βράδυ έβλεπα ότι γέννησα, αλλά ένα αγόρι και ένα κορίτσι και μάλιστα το κορίτσι το γέννησα πρώτο και είχε τα γραμμάρια που έχει στην πραγματικότητα ο μπεμπάκος μου ο επάνω, 1300!

Πώς γίνεται αυτό; Από την αρχή της εγκομοσύνης βλέπω ένα αγόρι, ένα κορίτσι, παρ' όλο που ο γιατρός από τη 12η εβδομάδα μας είπε ότι περιμένουμε 2 αγοράκια... Περίεργο!

rPPrp3.png

λετε???????

μην αγχωνεσαι ετοιμη εισαι,απο εβδομαδα μια χαρα το πολυ πολυ να ερθουν και τα αλλα ανηψια!!!!

παντως οτι αλλο παρατηρήσεις να παρεις τον γιατρό.Εμενα εσπασαν τα νερα πονους δεν ειχα.Και το αιμα που ειχα δει αν δεν ειχα κολλημα απο την αρχη της εγκυμοσύνης καθε φορα που πηγαινα στην τουαλετα να κοιταω το χαρτι καλα καλα δεν θα το εβλεπα

Μια κουκιδα ηταν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

λετε???????

μην αγχωνεσαι ετοιμη εισαι,απο εβδομαδα μια χαρα το πολυ πολυ να ερθουν και τα αλλα ανηψια!!!!

παντως οτι αλλο παρατηρήσεις να παρεις τον γιατρό.Εμενα εσπασαν τα νερα πονους δεν ειχα.Και το αιμα που ειχα δει αν δεν ειχα κολλημα απο την αρχη της εγκυμοσύνης καθε φορα που πηγαινα στην τουαλετα να κοιταω το χαρτι καλα καλα δεν θα το εβλεπα

Μια κουκιδα ηταν

Αλήθεια? κι εγώ σκέφτομαι μήπως φύγει η σταγόνα (αν συμβεί) μαζί με τα ούρα και δεν το δω...:confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Και ελπίζω να είναι καλή γιατί η νύχτα μου ήταν .. χάλια!!! :(

Είχε πετρώσει όλη η κοιλιά μου και δεν ανεχόμουν το παραμικρό άγγιγμα επάνω, οπότε δεν μπορούσα να ξαπλώσω ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε ανάσκελα. και ήμουν στο κρεβάτι σε μια ορθή θέση και κοιμόμουν όρθια (στην κυριολεξία) και η τυραννία κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί. Μετά πια ηρέμησε και κοιμήθηκα :)

Αναρωτιόμουν...είναι δυνατόν να έχεις ένα συνεχόμενο πέτρωμα στην κοιλιά για ώρες??? Σας έχει τύχει ποτε? και τουαλέτα ανα 10 λεπτά?

Κοριτσάκι μου, τι καλά! Τώρα διάβασ τα νέα σου. Λοιπόν, εγώ έχω συχνοουρία από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης, άρα δεν είμαι το δείγμα. Για παράδειγμα, χθες βράδυ σηκώθηκα (όπως συνήθως), περίπου 5 φορές... Έχω πια συνηθίσει, είναι κι ένας απ' τους λόγους που δεν καταφέρνω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος. Κάθε τρεις και λίγο σηκώνομαι. Τώρα, για τα πετρώματα, επειδή είχα δύο μέρες κι εγώ και φοβήθηκα (μου άρχισε και αντιβίωση), μου τα ψιλοσυνέδεσε με πιθανή ρήξη υμένων (σπάσιμο νερών, δηλαδή), άρα...... ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ (νομίζω)! Έχε το νου σου! Γιούπι!

rPPrp3.png

λετε???????

Μια κουκιδα ηταν

Πωπω, πώς σε καταλαβαίνω! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Φαντάσου με λοιπόν με τη συχνοουρία, μέρα και νύχτα (από την πρώτη μέρα, φαντάσου, ήμασταν Ιταλία και είχα κατουρήσει σε όλο το Μιλάνο, το μυαλό μας ήταν συνέχεια στο να είμαστε κοντά σε μια τουαλέτα), και να ελέγχω και το χαρτί εξονυχιστικά, ο μισός χαμένος χρόνος είναι εκεί! Πολύ αστείο!!!!!!!

rPPrp3.png

Λοιπόν, πάω κι εγώ σιγά σιγά, να πάρω το filicine, να φάω λίγο γιαουρτάκι, για να μην πάθω μύκητες από την αντιβίωση, και να πλύνω στο χέρι δύο μπλουζάκια. Καλά, εννοώ να τα φρεσκάρω λιγάκι, δεν θα βάλω και σκάφη!

Τα λέμε αργότερα, κοριτσάκια μου!

Υ.Γ. Μπορεί να κόψω και καρπούζι... Άλλωστε προσεχώς αρχίζω κορτιζόνες, οπότε φαντάζομαι τα πολλά γλυκά και αλμυρά θα τα αποχωριστούμε. Ελπίζω να μην ισχύει και για τα φρούτα αυτό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

λυπαμαι πολυ καλη μου tania...

μην απογοητευεσαι ομως..ισως να μην εχει ερθει η στιγμη ακομη..

υπομονη κ ας ελπισουμε σε μια επομενη επιτυχημενη προσπαθεια..

κανε κατι ευχαριστο σημερα να ξεχαστεις λιγακι..

33E7p2.png

Tania λυπόμαστε πολύ για το αποτέλεσμα σου. Μην το βάζεις όμως κάτω! Ξέρεις πόσα 0,00 είδα κι εγώ μέχρι να δω τον πολυπόθυτο αριθμό? Εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου φορά, να μην έχεις άγχος και να μην το σκέφτεσαι καθόλου. Και πώς θα γίνει αυτό?? .. βρε οτιδήποτε άλλο να ασχοληθείς!

RKdwp3.png

Γειά σας κορίτσια, χάθηκα λιγουλάκι από χτές αλλά πήγα μαίες, μετά βγήκαμε και σήμερα ήρθαν πάλι για την κουζίνα και μετά το έριξα στο μαγείρεμα!!!!

΄Ολγα έφτιαξα τη ντοματόπιτα!!!ωραία φαίνεται, ακόμα δε δοκίμασα!!

και έφτιαξα και ρολό με κιμά!!φλασιά, ελπίζω να πετύχει γιατί μικρή μου άρεσε πολύ!

Κορίτσια έκανα add επιτέλους, απίστευτο να βλέπουμε και πρόσωπα!!

jas πλησιάζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

witch ψάχνω τα γατιά μου να δώ αν έχουν αφαλό...........θα σου πώ τα αποτελέσματα όταν γυρίσεις από δήλεσι!!καλά να περάσεις!!

nufi ο γιατρός υπονόησε ότι μπορεί και να μην κάνεις κορτιζόνη αν κατάλαβα καλά?

agorakia εγώ είμαι πολύ των ονείρων, πρίν καν μάθω ότι είμαι εγκυος είχα δει στον ύπνο μου 2 μωρά σε καρότσια αλλά δεν είχα καταλάβει το λόγο. Μετά το συνδύασα!!λές να κάνουν την έκπληξη!!αν και στα αγόρια φαίνεται λένε πεντακάθαρα!!θα πρέπει να αλλάξεις και όνομα!!χαχαχα!!αγοροκόριτσο ίσως???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...