Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι ειναι πολυ καλοβολος.Απο 2 μηνων κοιμαται ολη νυχτα,δεν ειχαμε ποτε προβλημα ιδιαιτερο με κολικους και τετοια κ γενικα ειναι πολυ καλο παιδι.Για αυτο ξεκινησαμε για το 2ο τοσο συντομα γιατι δεν ειχαμε γκρινιτσες....απλα δεν ξεραμε οτι θα κανουμε διδυμα!!!!Βεβαια συζητουσαμε οτι θελουμε να κανουμε 3 παιδια και τωρα με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.....Εδω λεμε αν μεγαλωσουν λιγο τα διδυμα κ φτασουν 4 χρονων περιπου να παμε κ για το 4ο αλλα ειναι νωρις ακομη....να δουμε πως θα ειμαστε με τα τρια κ εχει ο Θεος......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας αφηνω....παω να βαλω βενζινη γιατι ειναι οριακη και θα παω απ την μαμα μου.Θα γυρισω ομως το μεσημερι.Αν ειστε μεσα καλως,αλλιως μιλαω και μονη μου....

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ηello Oλγα!

Ναι ναι αοσμες οικολογικες πηρα..

Πως τα περνατε κυρια μου στο εξωτικο λαγονησι?

giota τωρα σοβαρα... σκεφτεστε κ για 4ο?????

Τα διδυμακια προεκυψαν φυσιολογικα δηλαδη...για φαντασου να σας κατσει αλλο ενα ζευγος διδυμων!!! Θα πρεπει να παρετε βανακι εννοειται!!

Κ θα πηγαινετε εκδρομες την κυριακη με τραγουδια κ χαρες, οπως στις ελληνικες ταινιες!!:P

33E7p2.png

το προγραμμα περιλαμβανει πλυσιμο μωρουδιακων ρουχων,beaute,καμια βολτιτσα στη θαλασσα και ξαπλα βεβαιως,βεβαιως!

φευγω.μην γεννησει καμια μεχρι να γυρισω!!!!φιλιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Και ελπίζω να είναι καλή γιατί η νύχτα μου ήταν .. χάλια!!! :(

Είχε πετρώσει όλη η κοιλιά μου και δεν ανεχόμουν το παραμικρό άγγιγμα επάνω, οπότε δεν μπορούσα να ξαπλώσω ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε ανάσκελα. και ήμουν στο κρεβάτι σε μια ορθή θέση και κοιμόμουν όρθια (στην κυριολεξία) και η τυραννία κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί. Μετά πια ηρέμησε και κοιμήθηκα :)

Αναρωτιόμουν...είναι δυνατόν να έχεις ένα συνεχόμενο πέτρωμα στην κοιλιά για ώρες??? Σας έχει τύχει ποτε? και τουαλέτα ανα 10 λεπτά?

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Και ελπίζω να είναι καλή γιατί η νύχτα μου ήταν .. χάλια!!! :(

Είχε πετρώσει όλη η κοιλιά μου και δεν ανεχόμουν το παραμικρό άγγιγμα επάνω, οπότε δεν μπορούσα να ξαπλώσω ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε ανάσκελα. και ήμουν στο κρεβάτι σε μια ορθή θέση και κοιμόμουν όρθια (στην κυριολεξία) και η τυραννία κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί. Μετά πια ηρέμησε και κοιμήθηκα :)

Αναρωτιόμουν...είναι δυνατόν να έχεις ένα συνεχόμενο πέτρωμα στην κοιλιά για ώρες??? Σας έχει τύχει ποτε? και τουαλέτα ανα 10 λεπτά?

Jasminiaki μήπως θα έχουμε γεννητούρια μέσα στο ΣΚ? Άντε να δούμε. Μήπως τα μπεμπάκια θέλουν να σε δούνε τα γλυκούλια? Η Όλγα θα μας πει .

Jasminiaki μήπως θα έχουμε γεννητούρια μέσα στο ΣΚ? Άντε να δούμε. Μήπως τα μπεμπάκια θέλουν να σε δούνε τα γλυκούλια? Η Όλγα θα μας πει .

Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά λέω πάλι, πόνους δεν έχω, αίμα δεν είδα, νερά δεν σπάσανε...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...