Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λέω να φεύγω σιγά σιγά. Μήπως κοιμηθώ λίγο. Θα χαζέψω την Νικολούλη. Συνήθως αυτή με κοιμίζει. Άντε καληνύχτα. Ραντεβού αύριο. Καλό ξημέρωμα και κοίτα να κοιμηθείς κι εσύ να ξεκουραστείς λίγο. Άντε.....:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Πως ξημερωσατε?Εγω τελικα καταφερα να κοιμηθω στις 2 30 αφου ετρεχε συνεχεια η μυτη μου κ με επιασε κ μια καουρα....με τσακισε!!!!Ευτυχως εκανα εμετο και ηρεμησε το στομαχι μου.Τωρα εφτιαξα καφεδακι κ πινω και αργοτερα θα ετοιμαστω να παω απο την μαμα μου.Να δω και τον μικρο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα ομορφες!

Ολα καλα χθες κ με glorr!!! Αντε βρε ολες να προχωραμε καλα κ να μαστε παντα χαρουμενες εγκυουλες κ μετα τρισευτυχισμενες διδυμομανουλες!!!

Καποια ρωτησε για λητω κ ηρα.. Εχω παρει πραγματουδια κ απ τα δυο. Δε ξερω καθολου τιμες για κρεβατακια, αλλα στα μικροπραγματα (που ομως τελικα στοιχιζουν..) Το λητω εχει σιγουρα κ ασυγκριτα μεγαλυτερη ποικιλια, κ καλυτερες τιμες.

Για ρουχαλακια ειμαι fun του mothercare!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι οντως και τα mothercare εχουν πολυ καλη ποιοτητα στα ρουχαλακια.

Παντως για μικροπραγματακια εμεις ειχαμε παρει κ απο τα τζαμπο.Το μπανακι δλδ,ψαλιδακια,σελτεδακια,πετσετακια για ρεψιμο,σαλιαρες,μπιμπερο κτλ κτλ......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχει ερθει κ ο μπογιατζης κ βαφουμε..

Θα σας πω μετα..

Το κακο ειναι οτι συνηθως εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο μου, οσον αφορα την αισθητικη παντα, κ αν υπαρξει αποκλιση απ αυτο, τρωγομαι με τα ρουχα μου!

Μεχρι κ τα μπουρνουζακια τα βρηκα σε συγκεκριμενο χρωμα που να ταιριαζει με το concept του δωματιου...κ τις λαβετες..κ τις πιπιλες.. Εχω ολιγες εμμονες!!!

Ελπιζω πραγματικα με την αφιξη των μωρων, να σταματησω ν ασχολουμαι τοσο...Δε θα χω κ χρονο αλλωστε!!:rolleyes:

Ειναι καμια ετσι μουρλη σαν κ εμενα εδω??? Η ειστε ολες νορμαλ?

33E7p2.png

Χαχαχαχα....ολες μας εχουμε μια δοση τρελλας νομιζω......

Ειναι λογικο να εισαι ετσι....αλλωστε τι θα εχεις να θυμασαι και να λες στα παιδακια σου αργοτερα?Οτι ησουν αδιαφορη?

GRJdp2.png

xefUp3.png

ναι ρε giota!! πεσ τα!

Το κακο βεβαια ειναι οτι ειμαι καπως ετσι σ ολα...Ε,τι να κανουμε,καθεις με τα κολληματακια του!!!!

Εσυ θα τα εχεις στο ιδιο δωματιο αργοτερα με τον τασουλη?

Εχω μια γνωστη που τα χει μαζι, ενα 1,5χρονων κ το μωρακι 3μηνων κ εχει πλακα, γιατι ο μεγαλος οταν τον ξυπναει το βραδυ η μικρη, της κανει σσσσσστ! Χαριτωμενα ομως!!!:D

33E7p2.png

Καλημερα!!!

nufi δηλωνων κι εγω υστερικη με τις λεπτομερειες.η κολλητη μου με λεει μονικα!αλλα νιωθω πολύ νορμαλ!χαχα!

αληθεια τωρα,οταν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και πληρωνεις καποιον για να το κανει,ειναι υποχρεωμενος να το κανει οπως θα του υποδειξεις.τελος!

age.png

Διαφημίσεις

ναι ρε giota!! πεσ τα!

εσυ θα τα εχεις στο ιδιο δωματιο αργοτερα με τον τασουλη?!!:D

Ναι μαζι θα τα εχω απο την αρχη.Εχουμε ενα παιδικο δωματιο και μια κρεβατοκαμαρα.Ευτυχως ειναι ολα αγορια.Αν ηταν ενα κοριτσι θα καναμε δωματιο την κουζινα κ θα μεταφεραμε την κουζινα στην τραπεζαρια.Αλλα αφου ειναι ολα ιδιο φυλλο θα εχουν κοινο δωματιο.

Εγω με την αδερφη μου εχουμε 18 μηνες διαφορα οσο θα εχει ο Τασος με τα διδυμα.Και οταν εκλαιγα η αδερφη μου σηκωνοτανε ορθια στην κουνια της και με κοιταζε.....πρεπει να ειναι πολυ αστειο.Τωρα πως θα αντιδρασει ο Τασος δεν ξερω αλλα καποια στιγμη θα καταλαβει οτι ανηκουν στο ιδιο σπιτι αλλα δυο μωρα!!!!!:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

ε, ναι θα μαθει ο τασουλης, οπως μαθαμε κ μεις. κ γω ειχα 20μηνες διαφορα με την αδερφη μου κ μια χαρα!! δε ζηλεψα κ ποτε ως μεγαλυτερη..

κ ο τασουλης, μιας κ ποτε δε παραπονιεσαι γι αυτον, πρεπει να ναι καλοβολο παιδακι,ε?

33E7p2.png

καλημερουδια!!!

Γκαστρωμενακια μου αυπνιες και καουρες ε?πωπω υπέφερα και απο τα δυο!Υπομονη

Και καθε φορα με επιαναν οταν επεφτα για υπνο

nufi ελπιζω να βαζεις οικολογικες βαφες ε???και οχι τοσο για τα μωρα θα ειναι οκ μεχρι να γεννησεις αλλα για σενα.

Γιωτα μου ετοιμαζεται για πρωταθλητισμό η μυτουλα σου????

Μονικα παλι κατω απο το κρεβατι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...