Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr ολα μια χαρα ειναι!!!!!Να μην κουραζεσαι μονο να τα κρατησεις οσο περισσοτερο γινεται!!!!!Πω πω καθε φορα που διαβαζω νεα απ τον ιατρο της καθε μιας κοπελας με πιανει ενα αγχος....σαν να δινω εξετασεις!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια. Θα προσέχω. Όπως λέει και η Όλγα η έμπειρη. Μόνο κρεβατι και καναπέ. Καλά δεν έκανα και τίποτα παραπάνω. Αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω.

Ευχαριστώ Jasmini για τα μαλλιά.

Αχ κορίτσια μου φαίνεται απίστευτο ότι στο επόμενο ραντεβού, αν στο μεταξύ δεν γίνει κάτι, θα κλείσουμε και ημερομηνία άφιξης. Πω πωπωπω δεν το πιστέυω.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα glorr!μπραβο!τελικη ευθεια κι εσυ!κρατα γερα κι ας ανυπομονειειειεις!

Κραταω κραταω. Τα μπεμπέ δεν ξέρω τι κάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε σε λίγο ακολουθείς και εσύ από πίσω

Διαφημίσεις

ειπαμε σας ακολουθω πιστα! ειμαι ενα βημα πισω!

να ρωτησω κατι αδιακριτο ρε κοριτσια τωρα που γιναμε και φιλες!?;)

ειχε καμια προβλημα με τη θηλη?γιατι εγω εχω και μου ειπε ο γιατρος να αγορασω μια βλακεια που μπαινει μεσα απο το σουτιεν και βοηθαει να μενει εξω η θηλη.ε την αγορασα τη βλακεια σημερα αλλα αυτο ειναι ολοκληρο πραμα!που να το βαλω?!εχετε καμια ιδεα?(οχι για το που να το βαλω αλλα περι του θεματος!)

age.png

θα παω να ξαπλωσω γιατι πονεσαν τα ποδια μου σημερα.θα το ψαξω απο δευτερα το θεμα.

εχω πολλες αποριες σημερα.εχουν οι γατες αφαλο?το ειδα σαν τιτλο ενος βιβλιου και απορησα κι εγω.κι αν εχουν πως τον κοβουν οταν γεννιουνται τον ομφαλιο λωρο?εχω προβληματιστει πολυ για μια μερα νομιζω.

σας αφηνω προς το παρον.μια καλημερα ομως θα την πω το πρωι πριν φυγω.

κι αν απορειτε δεν πινω τιποτα απλα μου καρφωνονται ηλιθιες αποριες που και που!φιλια.

age.png

Διαφημίσεις

Ναι εργενισσα σημερα!!!!!

Απλα τρεχει η μυτη μου κ δεν μπορω να κοιμηθω ακομη....βλεπω και Θεμο.....

Ελπιζω ομως να κοιμηθω μεχρι αργα αυριο....μια μερα κι εγω.....

Γιατι ερχονται δυσκολες μερες και νυχτες.....τρελλα ξενυχτια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικά σου. Κι εγώ προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά δεν κλείνει το μάτι με τίποτα. Πολύ αυπνία απόψε.Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον ξέρω. Από την αγωνία μου και την χαρά μου μ' αυτά που μου είπε ο γιατρός και αύριο περιμενω και επιπλάκια. Και είμαι σε υπερένταση τώρα γιατί συνειδητοποιώ ότι έχω φάει την ουρά και τώρα τρώω και την φουντίτσα της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...