Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εγώ τελικά μετά τα γεμιστά την ψιλοέπεσα στον καναπέ, γιατί πολύ κουράστηκα. Πω πω, νιώθω εξαντλημένη με το τίποτα... Έφτιαξα γεμιστά και κουράστηκα, μην έχοντας κάνει τίποτε άλλο... Τρομερό! Βέβαια, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Μετά είδα "2 ξένοι" (πάντα με κάνει να γελάω - και να μελαγχολώ ταυτόχρονα, ωστόσο) και μετά ήρθε ο αγαπημένος μου από ένα ημερήσιο ταξίδι στην Πάτρα, που είχε πάει για δουλειά...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ, τι έγινε; Μέχρι να γράψω το μήνυμα βγήκατε όλες; Κααααλά... Και μόλις αποκοιμήθηκε ο άντρας μου, οπότε προσπαθώ να σπρώξω την ώρα, για να αρχίσει η Νικολούλη... (είπαμε, δεν την χάνω ποτέ, εδώ και 5-6 χρόνια, μεγάλο κόλλημα!)

Τα αγόρια σήμερα δεν σταματάνε το κλωτσομπουνίδι. Ειδικά ο επάνω (κλασσικά), επειδή έχει και περισσότερο χώρο. Μα τι τους έπιασε;

rPPrp3.png

Άραγε, κορίτσια, πιο κατάστημα είναι πιο οικονομικό σε γενικές γραμμές, το ΛΗΤΩ ή το ΗΡΑ; Στο δεύτερο, βέβαια, έχουμε οικογενειακό στενό φίλο, αλλά μήπως να κοιτάξω μόνο επιπλάκια εκεί και για τα ψιλοπράγματα να πάω προς ΛΗΤΩ; Ρωτάω τώρα εγώ, δεν ξέρω...

rPPrp3.png

καλησπερα!γυρισαμε κι εμεις.πηγαμε λητω και πηραμε κατι συμπληρωματα ψωνια.μπανακι,μπιμπερο,ψαλιδακι,κατι πανακια οικολογικα που τα λατρευω,ταλκ και τετοιες βλακειουλες.

η ποικιλια στα λητω σε σχεση με τα ηρα νομιζω δεν συγκρινεται.απο τιμες δεν ξερω.

μπραβο nufi και joy.ολα καλα.

το στρωμα ειναι 58χ117.οι κουνιες ειναι κανονικα 60χ120.απλα επειδη τις μετρησα ακριβως και ηταν 60χ119 γι αυτο βγηκε τοσο.καλα και 58χ118 αν ηταν δεν θα ειχε προβλημα οπως το βλεπω.ρωτα κι εσυ απο εκει που θα τα παραγγειλεις μην σε παρω στο λαιμο μου.grecostrom πηρα κοκοφοινικα ελατηριο 70ευρω.

age.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφφφ...τελείωσα το διάβασμα!! Έβλεπα ταυτόχρονα και την ζωή της άλλης, γι' αυτό άργησα :) :)

Σουρτούκευα σήμερα, ναι !!!! :) Βαρέθηκα λίγο μέσα στο σπίτι και έτσι πήρα το αυτοκίνητο και γυρνούσα!!! Σουβλάκια πάντως δεν βρήκα!!! :P :p

Είδα πήγατε και στον γιατρό, μεγαλώνουν και τα μπεμπάκια..τι ωραία!!!

RKdwp3.png

Άραγε, κορίτσια, πιο κατάστημα είναι πιο οικονομικό σε γενικές γραμμές, το ΛΗΤΩ ή το ΗΡΑ;

[quote=witch;457466

η ποικιλια στα λητω σε σχεση με τα ηρα νομιζω δεν συγκρινεται.απο τιμες δεν ξερω..

Θα συμφωνησω...δεν ετυχε να παρω κατι απο τα ΗΡΑ αλλα απο τα Λητω εχω παρει αρκετα πραγματακια.Συνηθως ρουχαλακια ομως,εγκυμοσυνης και βρεφικα και ειχαμε παρει κ το καροτσι του Τασου απο τα Λητω.Απο τιμες κι εγω δεν ξερω,δεν τις εχω συγκρινει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαδικτυακες μου φιλεναδιτσες μαλλον την πατησα.....

Μαλλον κρυωσα με τον παλιοκαιρο γιατι ολο φτερνιζομαι κ τρεχει η μυτη μου συνεχεια.....αντε να παερασει κ αυτο γιατι ειναι το μονο που μου λειπει τωρα!!!!

Ευτυχως δεν εχω πυρετο αλλα κυκλοφορω με μυξομαντηλο στο χερι.....

Πω πω απελπισια ειμαι...μες στη γκρινια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Γύρισα και εγω. Εντάξει όλα καλά μου είπε ο ντοκ. Τα μωράκια μεγαλώνουν φυσιολογικότατα. 1800 περίπου ο μπεμπούλης και 1600 περίπου η μπεμπουλίτα. Έχουν πάρει θέση. Τα κεφάλια προς τα κάτω. Με εξέτασε και κολπικά. Όλα καλά μου είπε. Εκτός από κάτι μύκητες που μου βρήκε και μου είπε να βάλω δύο υπόθετα (τα οποία σιχαίνομαι) . Αλλά τέλος πάντων θα το κάνουμε κι αυτό. Μου είπε ότι είμαστε stand by γιατί υπάρχει περίπτωση να σπάσουν τα νερά. Αν όχι τότε έχουμε ραντεβού στις 7/7 να με ξαναδεί για να κλείσουμε πλέον το ραντεβού για την γέννα. Οι μηνιαίες εξετάσεις μου μια χαρά. Αυτά. Οπότε τώρα είμαστε στην αναμονή και ότι γίνει. Βλέπουμε.

Ουφ πολλά έγραψα ε? Σας ενημέρωσα όμως πλήρως.

Αυτά τα νέα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...