Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μας!!

ενταξει, ειμαστε καλα ευτυχως!

το αυξημενο ουρικο απο μονο του προς το παρον δε λεει κατι..ολα τ αλλα ειναι οκ, κ τα μωρακια επισης! ολα φυσιολογικα κ το βαρος ειναι 950γρ το αγορακι κ 1050γρ το κοριτσακι. εχουν παρει κ θεση με τα κεφαλακια προς τα κατω..πιθανα δε θ αλλαξουν γιατι ο χωρος θα ναι κ πιο περιορισμενος.

ησυχασα!!!!

επομενο ραντεβου 7/7

τι καλα..κ γω αν γινοταν θα θελα να κανω υπερηχο καθε βδομαδα. σας το χα πει εγω ν αγορασουμε εναν συνεταιρικα κ να κανουμε οποτε θελουμε!!!!!

σημερα περιμενουμε απο γιατρο κ τη glorr,ε?

η joy ολα καλα διαβασα...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο nufi...και τα δικα σου μπεμπακια σουπερ ειναι!!!!!Και με το κεφαλακι προς τα κατω...εισαι πολυ τυχερη!!!!!Αυξημενο ουρικο οξυ εχω κι εγω και μου ειπε ο ιατρος οτι στα διδυμα ειναι φυσιολογικο,στην μονη κυηση ομως υπαρχει κινδυνος προεκλαμψιας....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Α επίσης εκείνο το grade πήγε στο 1. Που είναι η γήρανση του πλακούντα, και ρώτησα αν στο 3 γεννάμε και μου λέει δεν ειναι απαραίτητο. Ανάλογα με το βάρος που έχουν τα μωρά και κάτι τέτοια.

witch γραψε μου πλιζ τις διαστασεις απ τα στρωματακια....

θενκς!

αντε να κανω κ τα τελευταια ψωνια τωρα που ειναι ολα οκ..ο συζυγος ηθελε να τα δουμε κ αυτο το μηνα κ μετα να παρουμε κ τα υπολοιπα..εγω δεν κρατιομουν βεβαια..

κ συ πες μας τι πηρες οταν γυρισεις!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κορτιζονη εκανα χθες τη 2η απ τις 4 που θα κανω συνολικα.

μου ειπε 27η,29η,31η,33η εβδομαδα.

το ουρικο οξυ νομιζω μου το ζηταει ξεχωριστα..θα σε γελασω..μου κανει τις αιματολογικες ο κουμπαρος κ μου κανει παντα κ κατι αχρειαστες, οποτε δε ξερω αν ειναι εξτρα η οχι το ουρικο..

κ γω grade 1

33E7p2.png

Το ουρικο οξυ ειναι χωριστη εξεταση.Την ζητας να στην κανουνε.Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει,τωρα μου τη ζητησε επειδη ειχα τους εμετους.

Εγω ειμαι grade 2 αλλα οριακα προς το 3.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...