Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι παλι...ξαπλωσα λιγο αλλα δε με πιανει υπνος....δεν ξερω γιατι παρ ολο που νυσταζω....αλλα θα κοιμηθω το βραδυ.Μαλλον θα αφησω τον μικρο στην μαμα μου που δε δουλευει αυριο κ θα κοιμηθω σπιτακι μου,μοναχουλα μου να μη με ξυπνησει ο Τασουλης μου απο τις 07 00.....

Ετσι κ αλλιως οτι και να τυχει (καλυτερα να μην τυχει ομως)το πατρικο μου ειναι 5 λεπτα με το αυτοκινητο.Θα παρω τον μπαμπακουλη μου τηλεφωνο και θα με τρεξει.....

Εσεις τι κανετε?

GRJdp2.png

xefUp3.png

εβλεπα στο δεστε τους ενα βιντεο απο τον καφε με την ελενη με τον μουτσινα κι ελιωσα στο γελιο!!!

φτερνες ε?κι αυτο πρεπει να γινει.μηπως κανω κι εγω τη κουρα τελικα στο εξοχικο?ετσι κι αλλιως θα ειναι και οι γονεις μου οποτε ουτε μαγειρεμα ουτε τιποτα.

giota τωρα τρως κανονικα?

αχ κι αλλο βιντεο?!ουφ!εχθες εκλαιγα απο συγκινηση σημερα απο τα γελια δεν μπορω!

age.png

Διαφημίσεις

Βαριεμαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!! την έκανες φίλη την NUNU? ποια είναι?

Τι εννοεις ποια ειναι?Αν πατησεις ονομα και επιθετο σου βγαζει μονο ενα ατομο.Αν πατησεις μονο το επιθετο βγαζει αρκετα.

giota τωρα τρως κανονικα?

Ναι κανονικα τρωω....τα παντα ολα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα και από μένα. Μου πήρε πόση ώρα να διαβάζω τα νέα σας!!

Εγώ πήγα χτές στο γιατρό. Τα μωράκια είναι 1080 γραμμάρια περίπου το κάθε ένα!

Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες πάλι. Ρώτησα και για κορτιζόνες. Και μου είπε οτι αν χρειαστεί θα μου πεί ποιο μετά. Βασικά με το θέμα κορτιζόνης λίγο με μπέρδεψε. Μου είπε οτι αν την κάνεις πχ στην 30 εβδομάδα και μέχρι την 32 δεν έχεις γεννήσει θα πρέπει να κάνεις και άλλη. Απο την άλλη πλευρά μου είπε οτι δεν είναι καλό να κάνεις πολλές δόσεις. Τι να πώ δε πολυ κατάλαβα!

Κατά τα άλλα καλά. Και οι εξετάσεις καλές. Εσείς κάθε πότε πάτε στο γιατρο? Το ανα 15 μήπως είναι πολύ σύντομα?

βρε γιωτα αυτο σκεφτομουν και γω.Που ειναι σημερα??

Μπορει να ειναι στο μαιευτηριο.:P:p:p...δεν εχει καμια τηλ της????

Τα μωράκια είναι 1080 γραμμάρια περίπου το κάθε ένα!Εσείς κάθε πότε πάτε στο γιατρο? Το ανα 15 μήπως είναι πολύ σύντομα?

Τελεια τα νεα σου....κι εγω καθε 15 πηγαινω.Ασε που νιωθω κι εγω μεγαλυτερη ασφαλεια....αν μου ελεγε να πηγαινω και καθε εβδομαδα θα το εκανα!!!!!:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...