Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα είμαι στην αναζήτηση των συνταγών.. χεχε..... Αλλά τις εξετάσεις αίματος θα τις κάνω πριν το Πάσχα, γιατί την επόμενη οι τιμές θα έχουν ανέβει κατακόρυφα!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που ζωήρεψαν τα babies... φαντάσου σε λίγο καιρό που θα κινούνται και τα δύο μαζί... αυτό θα έχει πλάκα! Θα είναι μία κοιλιά κύμα... Το στομαχάκι σου πως πάει;

Ξεσκόνισα και το aboutpregnancy.com για πληροφορίες εγκυμοσύνης και λέει κάπου πως να ακούς περισσότερο τα παιδιά (λίγο κομπογιαννίτικο μου ακούστηκε, αλλά ίσως έχει κάποια βάση).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα είμαι στην αναζήτηση των συνταγών.. χεχε..... Αλλά τις εξετάσεις αίματος θα τις κάνω πριν το Πάσχα, γιατί την επόμενη οι τιμές θα έχουν ανέβει κατακόρυφα!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που ζωήρεψαν τα babies... φαντάσου σε λίγο καιρό που θα κινούνται και τα δύο μαζί... αυτό θα έχει πλάκα! Θα είναι μία κοιλιά κύμα... Το στομαχάκι σου πως πάει;

Ξεσκόνισα και το aboutpregnancy.com για πληροφορίες εγκυμοσύνης και λέει κάπου πως να ακούς περισσότερο τα παιδιά (λίγο κομπογιαννίτικο μου ακούστηκε, αλλά ίσως έχει κάποια βάση).

Καλά είμαι. Χθες είχα μια περιπέτεια αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Έχει τίποτα το ενδιαφέρος αυτή η σελίδα? Κι εγώ αυτή την εβδομάδα θα πάω για εξετάσεις. Άντε να δούμε. Θα ανέβηκε καθόλου ο αιματοκρίτης? :rolleyes:

Ασε, και εμένα ο ο αιματοκρίτης έχει κάνει βουτιά, όπως και η αιμοσφαιρίνη. Ο ντόκτορ όμως λέει να μην περιμένω να ανέβει για τους επόμενους μήνες, αλλά το ανησυχητικό θα είναι αν πέσει. Απ' ότι όμως λένε και τα άλλα κορίτσια που γέννησαν, το ίδιο είχαν και αυτές. Βέβαια, παίρνουμε τα συμπληρώματά μας, ελπίζω να βοηθάνε. Σα γιαγιά με τα χάπια της έχω γίνει!!!!

Σε αυτό το site, πριν λίγο έκανα το τέστ "πόσο πιθανό είναι να κάνετε δίδυμα" και μου έβγαλε ότι δεν έχω και πολλές πιθανότητες!!! Χαχα, σας την έσκασα! :-D

Σου είπαν τίποτα για αμνιοπαρακέντηση;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ασε, και εμένα ο ο αιματοκρίτης έχει κάνει βουτιά, όπως και η αιμοσφαιρίνη. Ο ντόκτορ όμως λέει να μην περιμένω να ανέβει για τους επόμενους μήνες, αλλά το ανησυχητικό θα είναι αν πέσει. Απ' ότι όμως λένε και τα άλλα κορίτσια που γέννησαν, το ίδιο είχαν και αυτές. Βέβαια, παίρνουμε τα συμπληρώματά μας, ελπίζω να βοηθάνε. Σα γιαγιά με τα χάπια της έχω γίνει!!!!

Σε αυτό το site, πριν λίγο έκανα το τέστ "πόσο πιθανό είναι να κάνετε δίδυμα" και μου έβγαλε ότι δεν έχω και πολλές πιθανότητες!!! Χαχα, σας την έσκασα! :-D

Σου είπαν τίποτα για αμνιοπαρακέντηση;

Πόσο αιματοκρίτη είχες εσύ τελευταία φορά? Εγώ είχα 30. Για αμνιοπαρακέντηση?

όχι. ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί λόγω καλών ποσοστών στην εξεταση. Γιατί? Εσένα σου είπαν κάτι? Και αν ναι ποτε πρέπει να την κάνεις? Την β' επιπέδου την κάνεις είπαμε πότε? Εγώ στις 15 Απρίλη.:rolleyes:

Πόσο αιματοκρίτη είχες εσύ τελευταία φορά? Εγώ είχα 30. Για αμνιοπαρακέντηση?

όχι. ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί λόγω καλών ποσοστών στην εξεταση. Γιατί? Εσένα σου είπαν κάτι? Και αν ναι ποτε πρέπει να την κάνεις? Την β' επιπέδου την κάνεις είπαμε πότε? Εγώ στις 15 Απρίλη.:rolleyes:

Είχα 33 και στις δύο εξετάσεις. Β' επιπέδου κάνουμε στις 7/4 να δούμε πως περνάνε τα μπεμπούλια μας. Και εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για αμνιοπαρακέντηση και εμένα δεν μου είπε τίποτα και ελπίζω να μη μου πει. Ευτυχώς δεν είναι και υποχρεωτικό λόγω ηλικίας νομίζω.

Καλά αποτελέσματα να έχουμε (καλά, διαβαζα κάτι τρομακτικά που λέγανε στο parents.gr και φοβηθηκα... αλλά το ξεπερνάμε... ουδέν σχόλιο)

Θα πάτε εκδρομούλα το Πάσχα ή θα κλωσσήσετε εντός των τειχών;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είχα 33 και στις δύο εξετάσεις. Β' επιπέδου κάνουμε στις 7/4 να δούμε πως περνάνε τα μπεμπούλια μας. Και εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για αμνιοπαρακέντηση και εμένα δεν μου είπε τίποτα και ελπίζω να μη μου πει. Ευτυχώς δεν είναι και υποχρεωτικό λόγω ηλικίας νομίζω.

Καλά αποτελέσματα να έχουμε (καλά, διαβαζα κάτι τρομακτικά που λέγανε στο parents.gr και φοβηθηκα... αλλά το ξεπερνάμε... ουδέν σχόλιο)

Θα πάτε εκδρομούλα το Πάσχα ή θα κλωσσήσετε εντός των τειχών;

Μπααααα. Εδώ θα κλωσήσουμε τελικά. Δεν ξεκινάω , βαριέμαι την ταλαιπωρία. Κι εσείς εδώ? Ας κάτσουμε και μια χρονιά εδώ. Δεν παθαίνουμε κάτι. Έτσι κι αλλίώς θα έχουμε παρέα. Θυμησέ μου λίγο. Πού μένεις είπαμε?:rolleyes:

Και εμείς εδώ θα κλωσσήσουμε και θα κάνουμε και τις αγορές μας! Είμαστε στο Χαλάνδρι, εσείς στο Ίλιον αν θυμάμαι καλα; Ωραία είναι και εδώ το Πάσχα, θα έχει καλό καιρό...

Εχτές έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πιο είναι το καλύτερο δημοτικό της περιοχής για να πάμε σχολείο... (ναι, ήδη έχουμε πάει παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο και τώρα ψάχνουμε για δημοτικό!!! :))

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εμείς εδώ θα κλωσσήσουμε και θα κάνουμε και τις αγορές μας! Είμαστε στο Χαλάνδρι, εσείς στο Ίλιον αν θυμάμαι καλα; Ωραία είναι και εδώ το Πάσχα, θα έχει καλό καιρό...

Εχτές έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πιο είναι το καλύτερο δημοτικό της περιοχής για να πάμε σχολείο... (ναι, ήδη έχουμε πάει παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο και τώρα ψάχνουμε για δημοτικό!!! :))

Α καλά. Εσύ το προχώρησες πολύ το θέμα. Ναι στο Ίλιον μένουμε. Τι θα ψωνίσεις? Για τα μπεμπέ?:P

Νομίζω ότι έχω ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς και είμαι έτοιμη να ψωνίσω όλα τα μπεμπο-πράγματα. Το κακό βέβαια είναι ότι μπαίνοντας στα διάφορα καταστήματα θέλω να ψωνίσω και αντικείμενα για το σπίτι, που φυσικά ανεβάζουν πολύ το λογαριασμό. Σε αυτό που δεν έχω πάει είναι σε ένα στο Γέρακα που είναι βιοτεχνία και λένε ότι έχει ωραία κομμάτια. Εσύ έχεις την αδερφή που σε εφοδίασε... αυτό είναι μεγάλο συν.

Το λίκνο που πήρες μέχρι ποιά ηλικία κάνει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω ότι έχω ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς και είμαι έτοιμη να ψωνίσω όλα τα μπεμπο-πράγματα. Το κακό βέβαια είναι ότι μπαίνοντας στα διάφορα καταστήματα θέλω να ψωνίσω και αντικείμενα για το σπίτι, που φυσικά ανεβάζουν πολύ το λογαριασμό. Σε αυτό που δεν έχω πάει είναι σε ένα στο Γέρακα που είναι βιοτεχνία και λένε ότι έχει ωραία κομμάτια. Εσύ έχεις την αδερφή που σε εφοδίασε... αυτό είναι μεγάλο συν.

Το λίκνο που πήρες μέχρι ποιά ηλικία κάνει;

Η αδελφή μου φορμάκια μου πήρε προς το παρόν. Το λίκνο δεν το αγόρασα. θα μου το δώσει η κουνιάδα μου που γέννησε τον περασμένο Ιούλιο. Καινούριο είναι. Η μπέμπα της μέχρι και έξι επτά μηνών εκεί κοιμόταν. Μια χαρά. Βολεύει πολύ. Εσύ θα τα βαλεις στην κούνια τους από την αρχή? :rolleyes:

Διαφημίσεις

Έτσι προγραμματίζω αλλα μου λένε κάποιοι ότι μπορεί στην αρχή να μη μπορούν να σταθούν στην κούνια και να πρέπει να μπουν σε καλάθι. Πάντως είμαι υπέρ της κουνιας, για να μην τα αλλάζω κρεβατια όλη την ώρα και τα ξεσυνηθίζω (αφου έτσι κι αλλιώς όλα από την αρχή θα τα πάρουμε). Η κούνια θα είναι πάντως ΙΚΕΑ. Όσοι τη δοκίμασαν, έμειναν κατευχαριστημένοι. Αρκεί να μην εξαντληθούν πριν το Πάσχα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έτσι προγραμματίζω αλλα μου λένε κάποιοι ότι μπορεί στην αρχή να μη μπορούν να σταθούν στην κούνια και να πρέπει να μπουν σε καλάθι. Πάντως είμαι υπέρ της κουνιας, για να μην τα αλλάζω κρεβατια όλη την ώρα και τα ξεσυνηθίζω (αφου έτσι κι αλλιώς όλα από την αρχή θα τα πάρουμε). Η κούνια θα είναι πάντως ΙΚΕΑ. Όσοι τη δοκίμασαν, έμειναν κατευχαριστημένοι. Αρκεί να μην εξαντληθούν πριν το Πάσχα.

Α ναι? Εγώ έχω ήδη παραγγείλει την μία κούνια από το ΑΝΑΤΕΛΛΩ και την άλλη θα την παραγγείλω το καλοκαίρι στις επόμενες εκπτώσεις.Γίνονται και κρεβατάκια μετά μέχρι πέντε έξι ετών. Και έχω παραγγείλει και το καροτσάκι τους της Perego το διπλό. Λέω να τα βάλω αργότερα στο δωμάτιό τους. Θα δω πως θα πάει και στην πορεία. Πως θα είναι στην πράξη. Θα βγεις δηλαδή από το δωμάτιό σου αναγκαστικά ε? Τρέξε στο ΙΚΕΑ να προλάβεις τότε. Τι άλλο θα ψωνίσεις εσύ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α ναι? Εγώ έχω ήδη παραγγείλει την μία κούνια από το ΑΝΑΤΕΛΛΩ και την άλλη θα την παραγγείλω το καλοκαίρι στις επόμενες εκπτώσεις.Γίνονται και κρεβατάκια μετά μέχρι πέντε έξι ετών. Και έχω παραγγείλει και το καροτσάκι τους της Perego το διπλό. Λέω να τα βάλω αργότερα στο δωμάτιό τους. Θα δω πως θα πάει και στην πορεία. Πως θα είναι στην πράξη. Θα βγεις δηλαδή από το δωμάτιό σου αναγκαστικά ε? Τρέξε στο ΙΚΕΑ να προλάβεις τότε. Τι άλλο θα ψωνίσεις εσύ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και εγώ αυτό το καρότσι θα πάρω. Αλλαξιέρα από το ΙΚΕΑ, καλάθια μάλλον από το mothercare (εκτός αν μου αρέσουν της βιοτεχνίας). Τώρα για μπιμπερό και τέτοια δεν ξέρω ακόμα. Φορμάκια είδα πολύ ωραία και στο H&M, εκεί που παίρνω και ρούχα εγκυμοσύνης (και οικονομικά).

Πάω να πάρω παγωτό και ξαναρχομαι! (να μην ξεχνιόμαστε... η λαιμαργία παραμένει!)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...