Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το πηρα αποφαση....μπαινω για μπανιο κ επανερχομαι!!!!!!

Καλο μεσημερι nunuka!!!!!!

Βρε Γιώτα έκανες φίλη την nunu στο fb? πως? το mail της μου έστειλε. Πως θα την βρω έτσι στο fb?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εκανα κι εγω μπανακι!!!θα σας αφησω να βάλω τραπεζι.ο καλος μου κανονισε να μην δουλεψει σημερα το απογευμα και θα παμε λητω για τα τελευταια ψωνια.ειμαι σχεδον ετοιμη.δεν θελω να αφησω τπτ για αργοτερα γιατι οσο παει δυσκολευομαι να κυκλοφορω πολυ.μονο βαλιτσακι δεν εχω φτιαξει κι ουτε προβλεπεται.

θα περιμενω νεα σας το βραδυ αν δεν προλαβω να μπω ενδιαμεσα!σας φιλω!

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια κουραστηκα λιγο με το μπανιο....τοση ωρα ορθια,να ξυριστω,να τριψω φτερνες,να λουστω,να βαλω μαλλακτικη κτλ κτλ οποτε παω να ξαπλωσω λιγο....θα με συγχωρησετε ε?????Καπου εδω γυρω θα ειμαι αλλα δεν μπορω να καθομαι στην καρεκλα κ παω στο κρεβατακι μου για λιγο....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας και πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...