Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιωτάκι όταν μπεις και το δεις σου έκανα αίτημα. Απλά τώρα δέξου το. Οκ? Μην με ξεχάσεις ε?

AGORAKIA μην αγχώνεσαι. Όλα καλα θα πάνε . Κ εγώ ελπίζω να μην τα ξεκινήσεις. Να μείνουν μόνο στο χαρτί του γιατρού. Χι χιχι χιχ . Να προσέξεις κι εσύ όσο μπορείς βέβαια ε?

Witch μωβ ανταύγειες ε? τέλεια. Πολύ προχωρημένη μαμά σε βρίσκω.

Μπράβο έτσι μοντέρνες μαμάδες να είμαστε. Κουλ!!!!!!!!!! Συμφωνείτε κορίτσια?

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, εγώ συμφωνώ. Μάλιστα ήμουν έτοιμη, λίγο πριν μείνω έγκυος να κάνω ένα ωραίο τατουάζ (χένα, βέβαια, κρατάει 15-25 μέρες, τα πολύ μόνιμα με αγχώνουν) και, παράλληλα, σκέφτομαι, αφού γεννήσω, να κάνω μια - δυο τρύπες ακόμη στο αυτί. Προς το παρόν, έχω μία στο ένα και τρεις στο άλλο! Και τώρα πάω να φτιάξω γεμιστά, η μοντέρνα, και να βάλω και τον αρτοπαρασκευαστή να φτιάξει ψωμάκι!

rPPrp3.png

εννοειται!!!εμενα μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυσμος all star κολαν μωβ ανταυγειες και την ποδια απο πανω ετοιμη για μαγειρεμα!

Ωραια εικονα..................χαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να βάλω ποδιά. Έτσι τις έχω και κάθονται. Βλακεία θα μου πεις αλλά δεν μπορώ. Δεν ξέρω γιατί. Τι μαγειρεύεις? Μας άνοιξες χθες βράδυ καλά καλά την όρεξη με τα σουβλάκια. ......άντε......

Είπαμε περιμένουμε την εβδομάδα του ξέφρενου μενού. Να το εφαρμόσουμε όπως είχε πει και η Twins.

Ναι, ναι, εγώ συμφωνώ. Μάλιστα ήμουν έτοιμη, λίγο πριν μείνω έγκυος να κάνω ένα ωραίο τατουάζ (χένα, βέβαια, κρατάει 15-25 μέρες, τα πολύ μόνιμα με αγχώνουν) και, παράλληλα, σκέφτομαι, αφού γεννήσω, να κάνω μια - δυο τρύπες ακόμη στο αυτί. Προς το παρόν, έχω μία στο ένα και τρεις στο άλλο! Και τώρα πάω να φτιάξω γεμιστά, η μοντέρνα, και να βάλω και τον αρτοπαρασκευαστή να φτιάξει ψωμάκι!

Αχ γεμιστά με ζυμωτό ψωμάκι και φετούλα...............Μιαμ μιαμ. Τέλεια. Στείλε και κανένα από δω..............

Διαφημίσεις

Αχ γεμιστά με ζυμωτό ψωμάκι και φετούλα...............Μιαμ μιαμ. Τέλεια. Στείλε και κανένα από δω..............

Εύκολα! Επειδή τα τρώμε τρελά, φτιάχνω ποσότητα πάντα... Και πατατούλες στο πλάι, εννοείται...! Πες μου που είσαι και τι προτιμάς, ντομάτα ή πιπεριά; :)

Και τώρα πάω (και βγαίνω για λίγο), διότι το ψωμί θέλει τρεις ώρες, για να γίνει, κι αν καθίσω λίγο ακόμη, θα φάμε στις οκτώ! Τρέχω, πρέπει να αδειάσω και ντομάτα (θα το κάνω καθιστή αυτό, στο βαθμό, που μπορώ, βέβαια*,

Φιλιά, τα λέμε σε κανένα μισαωράκι, κοριτσάκια! Αφού ρίξω το φαΐ και... φουρνίσω το ψωμί!

rPPrp3.png

μολις εβαλα φασολακια να γινονται!ποδια φοραω οταν ειμαι ντυμενη και ειμαι απο μαθημα σε μαθημα για να μην λερωθω και αλλαζω.η πεθερα μου την εχει φερει...δεν νομιζω να αγοραζα ποτε μονη μου...

age.png

Τι έγινε κορίτσια το ρίξαμε στο λαδερό σήμερα ε? εγώ ψαρόσουπα θα φάω.

Συγνώμη εσύ κάνεις ακόμη μαθήματα?

Δεν το χτυπάω αγαπητή μαγισσούλα όχι από φόβο μην παχύνω. Αυτό είναι το λιγότερο. Δεν με νοιάζει. Έχω έντονο πρόβλημα με το στομάχι γενικώς και από πριν. ΓΙ αυτό δεν το ρισκάρω τώρα που είναι ακόμη πιο επιβαρυμένο. Θέλω να το ευχαριστηθώ μετά. Χα χ χαχ αχ α χχ αααχαχαχχχα

τωρα πια ενα μαθημα μου εχει μεινει.

τοτε καλα κανεις και δεν τρως.απλα απ οσο θυμαμαι(και με εκνευριζει αφανταστα!:tongue:)4 κιλα εχεις παρει.γι αυτο απορησα.

εγω ρε παιδια μονο τα kfc δεν πλησιαζω.δεν εχω κοψει τιποτα.αλλα με μετρο ειδικα οταν καταλαβαινω οτι ξεφευγω.το καλο ειναι οτι φτιαχνω πολλα στο σπιτι αντι να τα παρουμε απ εξω.πιτσα,κλαμπ,κρεπες οτι μας ερθει και με βοηθαει και ο καλος μου που εχει γινει expert!

age.png

Διαφημίσεις

Πλέον πέντε κιλά σχεδόν. Α σε βοηθάει και ο αντρούλης σου ε? μπράβο αυτό είναι πολύ καλό. Τέλεια. Να έχεις ένα χέρι βοηθείας. Ευτυχώς και εμένα έτσι είναι. Τα κάνει όλα. :P:p:p

Τι λογοδιαρροια σας επιασε μεσημεριατικα?????

Πω πω....οπως λεει κ η nunu οντως δε σας προλαβαινουμε!!!!!

Εγω τελικα γυρισα σπιτακι μου κ αφησα τον μικρο στην μαμα μου,αφου κοιμηθηκε στο αμαξι.....θελω να μπω να κανω μπανιο με την ησυχια μου κ βαριεμαι.....

με παρασερνετε κ εσεις....φοβαμαι μη χασω κανενα ποστ.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι λογοδιαρροια σας επιασε μεσημεριατικα?????

Πω πω....οπως λεει κ η nunu οντως δε σας προλαβαινουμε!!!!!

Εγω τελικα γυρισα σπιτακι μου κ αφησα τον μικρο στην μαμα μου,αφου κοιμηθηκε στο αμαξι.....θελω να μπω να κανω μπανιο με την ησυχια μου κ βαριεμαι.....

με παρασερνετε κ εσεις....φοβαμαι μη χασω κανενα ποστ.....

Κάνε βρε το μπανάκι σου. που να πάμε να φύγουμε? Που θα βρούμε καλύτερα? Συγνώμη εσύ οδηγείς ακόμα? ε?ε?ε?

Εντάξει με το αίτημα φιλίας έτσι? Με είχες φίλη και δεν το ήξερες? κλαψ κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...