Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αποτρίχωση έκανα με κερί και πριν την εγκυμοσύνη αλλά μόλις έμεινα την σταμάτησα και άρχισα κι εγώ ξυραφάκι. Τώρα όμως επειδή πλησιάζουν οι μέρες λέω νακάνω πάλι με κερί γιατί το ξυράφι δεν παλεύεται. Θα κάνω βέβαια μόνο στις γάμπες γιατί πάνω στους μηρούς έτσι κι αλλιώς εχω ελάχιστες και έχουν αραίώσει πάρα πολύ πλέον. Βέβαια πριν έκανα και μπικίνι αλλά τώρα ούτε καν μου περνάει από το μυαλό Ξυραφάκι κι άγιος ο Θεός. Πάντως επειδή σήμερα θα πάω γιατρό όπως θα διάβασες υποθέτω έβαλα την αδελφή μου και με ξύρισε στο μπικίνι γιατί δεν βλεπω τίποτα όπως έιναι φυσιολογικό.

Πω πω!!! Ούτε με καθρεφτάκι; Κι εγώ που δεν έχω αδελφή τι θα κάνω; Να βάλω την πεθερά μου, αδύνατον! Ντρέπομαι...! Και η μαμά είναι επαρχία. Δεν μπορώ να της πω να έρθει να με ξυρίσει, καταλαβαίνεις! Δεν είμαι κι ο γαμπρός, που τον ξυρίζουν στο τέλος... χιχιχιχιχι

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα σκουραίνουν! Πήγα να δώσω ούρα και δεν μπορούσα να πάρω σημάδι, ενώ μέχρι τον προηγούμενο μήνα τα κατάφερνα μια χαρά! Ήμουν λίγο αστεία, καλά που δεν έβλεπε κανείς.

Το φάρμακο είναι το utopar (αν αποκρυπτογράφησα καλά τα γράμματά του).

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά που το θυμήθηκα. Εσύ και η twins δεν είστε που έχετε κιτ, όπως κι εγώ; Ξέχασα να του το πω τη Δευτέρα, που τον είδα! Θα τον δούμε στις 5.7, αλλά στο ιατρείο του αυτή τη φορά.

rPPrp3.png

Πότε το ξεκινάς αυτότο φάρμακο ειπαμε και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται?

Ασε ναι το ξυρισμα ειναι πακετο χοντρο. Θα σου στείλω την δικιά μου αδερφή βρε. Χα χα χα χα χα χ α. Είδες τι χρειάζονται οι αδελφές και οι μαμάδες? Πολύτιμες. Με καθρέφτη το έκανα κι εγώ σε προηγούμενους μήνες αλλά τώρα ούτε ο καθρέφτης βολέυει καλά καλά. Εγώ τουλάχιστον δεν βολεύομαι. Γιατί πρέπει και να ψιλοσκύψεις κι εγώ προσωπικά δεν μπορώ.

Ναι εγώ πήγα και πήρα το κιτ από την Δημόσια Τράπεζα Ακαδημία Αθηνών γιατί εκεί αποφασίσαμε τελικά να τα δώσουμε. Και θέλω κι εγώ το βράδυ που θα πάω να τον ρωτήσω. Θα του τα πάω εκείνη την ημέρα ή να του τα δώσω από σήμερα? Κι εσύ εκεί θα τα δώσεις?

Διαφημίσεις

Μεσα ειμαι.Θα φυγω κατα τις 13 45.Παω να παρω την μανα μου κ τον μικρο να παμε σπιτι της μαμας μου.Θα μεινω εκει το μεσημερι.Εχεις φατσοβιβλιο?Θα σου στειλω πμ να μου στειλεις αιτημα φιλιας.

Πριν κανενα μισαωρο εκανα την κορτιζονη....αντε κ σε καλη μερια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Πότε το ξεκινάς αυτότο φάρμακο ειπαμε και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται?

Ασε ναι το ξυρισμα ειναι πακετο χοντρο. Θα σου στείλω την δικιά μου αδερφή βρε. Χα χα χα χα χα χ α. Είδες τι χρειάζονται οι αδελφές και οι μαμάδες? Πολύτιμες. Με καθρέφτη το έκανα κι εγώ σε προηγούμενους μήνες αλλά τώρα ούτε ο καθρέφτης βολέυει καλά καλά. Εγώ τουλάχιστον δεν βολεύομαι. Γιατί πρέπει και να ψιλοσκύψεις κι εγώ προσωπικά δεν μπορώ.

Ναι εγώ πήγα και πήρα το κιτ από την Δημόσια Τράπεζα Ακαδημία Αθηνών γιατί εκεί αποφασίσαμε τελικά να τα δώσουμε. Και θέλω κι εγώ το βράδυ που θα πάω να τον ρωτήσω. Θα του τα πάω εκείνη την ημέρα ή να του τα δώσω από σήμερα? Κι εσύ εκεί θα τα δώσεις?

Άσε, μεγάλη συζήτηση, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη. Μάλλον Ακαδημία Αθηνών κι εμείς, αλλά για τη διαδικασία δεν έχουμε πει ακόμη τίποτα με τον γιατρό μου.

Εμένα ο κιτμιρίδης μου κάνει μόνο υπέρηχο, τίποτε άλλο.

Το φάρμακο είναι για τα πετρώματα (που μπορεί να σημαίνουν και πρόωρη ρήξη υμένων), αλλά δεν το ξεκινάω ακόμη. Μόνο αν παρατηρήσω ότι συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες, θα μιλήσω μαζί του στο τηλ, για να μου πει πώς θα το παίρνω. Προς το παρόν μόνο αντιβίωση (procef), για αντιμετώπιση πιθανών φλεγμονών.

rPPrp3.png

Μεσα ειμαι.Θα φυγω κατα τις 13 45.Παω να παρω την μανα μου κ τον μικρο να παμε σπιτι της μαμας μου.Θα μεινω εκει το μεσημερι.Εχεις φατσοβιβλιο?Θα σου στειλω πμ να μου στειλεις αιτημα φιλιας.

Πριν κανενα μισαωρο εκανα την κορτιζονη....αντε κ σε καλη μερια!!!!!!

Ναι ναι στείλε μου. Εγώ όμως πως γίνεται και σε έχω φίλη κανονικά? Δεν ξέρω. Είμαι και λίγο ασχετουάζ. Στείλε όμως.

Γιατί έκανες πάλι κορτιζόνη? Ωχ λες να μου πει κι εμένα το βράδυ να κάνω κι άλλη? Θα δούμε.

Κι εγω δεν περιμενα να μου πει να κανω αλλα φαινεται το χρειαζονται.Μπορει επειδη εχει γερασει ο πλακουντας,μηπως γεννησω νωριτερα,τουλαχιστον να τα βοηθησουμε λιγο.Σου εστειλα πμ glorr το ειδες?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εγω δεν περιμενα να μου πει να κανω αλλα φαινεται το χρειαζονται.Μπορει επειδη εχει γερασει ο πλακουντας,μηπως γεννησω νωριτερα,τουλαχιστον να τα βοηθησουμε λιγο.Σου εστειλα πμ glorr το ειδες?

Ναι ναι τώρα το ανοίγω. Μισό λεπτόόοοοοοοοοοοοοοοοοοο..............

Διαφημίσεις

ποτε τα γραψατε ολα αυτα καλε?!ειχα διακοπη ρευματος.

βρε glorr ρωτα κι εσυ το γιατρο σου για το θεμα χρονου με τα βλαστοκυτταρα.μονο ο δικος μου λεει οτι δεν θελει να χασει πολυτιμο χρονο?καλα εκανες και εκανες beaute.εγω που και που χτενιζομαι και χαιρομαι μονη μου!καλα μην φανταστεις κυριλε,τρελοκοτσιδες και πιασιματα μου κανει η κομμωτρια.

agorakia χαιρομαι που δεν ξεκινησες το φαρμακο γιατι δεν σου κρυβω αγχωθηκα λιγο που θα το ξεκινουσες χωρις να σε δει ο γιατρος.κορτιζονη κι εγω δυο συνεχομενες ημερες εκανα.ο πονος της βελονας ειναι δευτερολεπτων.

ελα δεν παιζω που ολες τα λετε και εχετε facebook και γινεστε και φιλες και ολα αυτα!!!

age.png

Γιώτα πως θα σου κάνω αίτημα? Δεν ξέρω. Είμαι και λίγο άσχετη. Αλλά μου κάνει εντύπωση. Αφού σε έχω εγώ φίλη κανονικά σημαίνει ότι μου έστειλες εσύ αίτημα και εγώ το δέχτηκα. Πως λοιπόν δεν μ΄΄ έχεις εσύ? Και τέλος πάντων τώρα πως θα το κάνω για να το δεχτείς? ξέρεις? :confused:

βρε glorr ρωτα κι εσυ το γιατρο σου για το θεμα χρονου με τα βλαστοκυτταρα.μονο ο δικος μου λεει οτι δεν θελει να χασει πολυτιμο χρονο?καλα εκανες και εκανες beaute.εγω που και που χτενιζομαι και χαιρομαι μονη μου!καλα μην φανταστεις κυριλε,τρελοκοτσιδες και πιασιματα μου κανει η κομμωτρια.

agorakia χαιρομαι που δεν ξεκινησες το φαρμακο γιατι δεν σου κρυβω αγχωθηκα λιγο που θα το ξεκινουσες χωρις να σε δει ο γιατρος.κορτιζονη κι εγω δυο συνεχομενες ημερες εκανα.ο πονος της βελονας ειναι δευτερολεπτων.

ελα δεν παιζω που ολες τα λετε και εχετε facebook και γινεστε και φιλες και ολα αυτα!!!

Ε άντε φιάξε κι εσύ να σε κάνουμε φίλη μας βρε. Θα σε παίζουμε και εσένα , μην στεναχωριέσαι.

Καλά κάνεις και χτενίζεσαι. Το χρειαζόμαστε.

Πάντως τελικά το κοντό βολεύει τρελά. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι αλλά και γενικότερα.

συνηθεια ειναι και τα μαλλια.εγω εχω πολυ μακρια και με μια κοτσιδα ψηλα ειμαι μια χαρα οταν ζεσταινομαι.κι ευτυχως δεν τα εβαφα.ειχα μονο δυο μωβ ανταυγειες που τωρα εχουν ενα καταπληκτικο ξεπλυμενο χρωμα.

age.png

Όχι, κοριτσάκι μου! Δεν θα το άρχισω έτσι κι αλλιώς. Άρχισα από χθες την αντιβίωση. απλώς, σήμερα που με είδε μου τα έγραψε αυτά μόνο σε περίπτωση που συνεχιστούν τα πετρώματα, να μην μου συλλαβίζει από το τηλέφωνο τα φάρμακα, γι΄αυτό. Έτσι, κρατάω το χαρτάκι και ελπίζουμε να μην το χρησιμοποιήσω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...