Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ελα υπομονη λιγο ακομα! το βραδυ θα τα δεις!

εγω ειμαι τοσο καλα οσο θα μπορουσα με τοσο τεντωμενη κοιλια.καουρες εχω αλλα με το malox εστρωσαν καπως.και κατι φορες οταν ειμαι ορθια με χτυπαει ενα νευρο στη μεση που μου δινει και καταλαβαινω.αλλα ευτυχως δεν κραταει.το πρωι παλι ειχα αυτους τους πονους που ελεγες αλλα περασε κι αυτο.κατα τα αλλα μια χαρα!χα χα!:tongue:

Πήρες τον γιατρό τελικά να του τα πεις όλα αυτά ή όχι? Κι εμένα αυτοί οι πόνοι περιόδου που σου έλεγα ευτυχώς δεν με ξαναπιάσανε. Η πλάτη όμως και η μέση άστα............

Ωχ έχεις και καούρες ε? Θα έχουν μαλλάκια. Απ' ότι λένε. Δεν ξέρω αν τελικά ισχύουν όλα αυτά. Που θα πας για ΣΚ? Σε ποιό μέρος?

Διαφημίσεις

αν ισχυει αυτο που λενε για τις καουρες εγω και η γιωτα δεν θα βγαλουμε παιδια αλλα μαλλι της γριας!

για τους πονους του τα ειχα πει απο κοντα και ηταν νορμαλ γιατι πιεζονται και πιεζουν πολυ τα παιδια.αυτους τους καινουριους ''περιοδου'' δεν τους ειπα ακομη αλλα δεν ειναι τοσο συχνοι για να ανησυχησω.λεω εγω τωρα απο μονη μου.

δηλεσι θα παω και δεν ξερω αν θα φτιαξει και καθολου ο καιρος να παω προς θαλασσα.αν και προτιμω τη δροσια.

age.png

Α ωραία θα είναι. Θα ξεφύγεις λίγο. Σου επιτρέπει μετακινήσεις έτσι? Πάντως χίλιες φορές δροσιά παρά ζέστη. Καλύτερα βρε συ. Πήγαινε θάλασσα και κάτσε και χαλάρωσε. Μην ΄βουτήξεις αν έχει δροσούλα. Δεν είσαι για να κρυώνεις τώρα.

Μαλλί της γριάς ε? Χα χα χα χα χα.

Πάντως μια ξαδέλφη μου που γέννησε την προηγούμενη Πέμπτη είχε καούρες τρελές από την αρχή μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης της. Τελικά ο μπεμπούλης είχε μεν μαλλακια αλλά νορμάλ. Μην φανταστείς τίποτα υπερβολικό. Δεν ξέρω γιατί τα λενε αυτά τέλικά.

Αύριο θα φύγεις έτσι? Το βράδυ θα είσαι εδώ να διαβασεις τα νέα μου.

Πλάκα πλάκα μου έχει γίνει συνήθεια η παρέα εδώ. Εξάρτηση κανονική. Λες και σας γνωρίζω προσωπικά νιώθω. Μετά που θα γεννήσουμε και δεν θα έχουμε την ευχέρεια και τον χρόνο να μπαίνουμε θα μου λείψει.

εγω δεν ειχα ιδεα τι ειναι το φορουμ και πως γραφεις κτλ.και τωρα σας νιωθω πολυ κοντα μου.με το που γινεται κατι πρωτα σκεφτομαι να σας το γραψω και μετα το λεω σε καποιον δικο μου!και τωρα σκεφτομουν οτι ισως η twins εχει γυρισει αλλα που να το βρει το μυαλο να μας γραψει!και απολυτως δικαιολογημενα!

βεβαια για τους εξω πρεπει να ειναι σπαστικο γιατι συχνα λεω:ναι αλλα η ολγα ειπε οτι ετσι γινεται ή και η glorr εχει αυτα τα πονακια και οταν μενω πολυ μονη μου στο σπιτι τους λεω οτι θα παρω τη nunu να παμε για σουβλακια και παααρα πολλα αλλα που μονο εγω τα καταλαβαινω γιατι δεν ξερουν περι τινος προκειται!

ασε την αγωνια μια με την jasmini και μετα με τη twins!τους ειχα τρελανει!

age.png

Ναι ρε συ είναι φοβερό. Και να φανταστείς ότι ο άντρας μου με πίεσε να μπω εδώ και να φιάξω προφίλ. Άντε μου έλεγε να περνάει και λίγο η ώρα σου. Κι εγώ έλεγα βαριέμαι άσε με δεν θέλω δεν είμαι για τέτοια και άλλα κουλά βέβαια. Αλλά τελικά κόλλησα σαν βδέλλα. Δεν μπορώ αν δεν μπω. Κόλλημα τρελό. Αλήθεια έχεις facebook? αν έχεις κάνε μου add. Αν είναι να σου στείλω π.μ. να σου δώσω στοιχεία.

Διαφημίσεις

ρε δεν εχω facebook ουτε και καταλαβαινω τι θα πει κανω καποιον φιλο!!!ειμαι πολυ χαζη με το ιντερνετ...το μονο που εχω ειναι mail.τοσο προχωρημενη!!!

Α κρίμα. Θα βλεπόμασταν. Δεν πειράζει. Αύριο θα μου φέρουν και κουνίτσα κλπ. Ανυπομονώ και γι αυτό. Εσύ πότε θα τα πάρεις? Πότε θα στα φέρουν? :D:D:D

Χθες έκανα κι ένα μικρό beaute. Μαλλιά μόνο. Ανανεώθηκα λίγο βρε παιδί μου. Άδειασε λίγο το κεφάλι μου. Τα έκοψα πολύ κοντα τα πίσω και άφησα τα μπροστά πιο μακριά. Αχχχχχχχχχχ. Το ευχαριστήθηκα. Βέβαια θα ήθελα να τα βάψω και λίγο αλλά θα περιμένω τι να κάνουμε? Ευτυχώς δεν είμαι με την ρίζα μέχρι το αυτί γιατί τα είχα βάψει στο χρώμα μου πριν μείνω έγκυος. Πάλι καλά. Γιατί δεν θα μου άρεσε να κυκλοφορώ έτσι. Θα κάνω και καμιά αποτρίχωσή την άλλη εβδομάδα να είμαι έτοιμη.

Πως θα μας αντικρίσουν τα παιδάκια μας ε?

Κουκλίτσες διδυμομανούλες, καλημέρα!

Λυπάμαι που σας ανησύχησα, αλλά δεν το ήθελα, πιστέψτε με. Λοιπόν, όπως σας είπα και χθες, άρχισα αντιβίωση και σήμερα το πρωί πήγα για γενική αίματος, ούρων. Ο γιατρός μου ήταν στο ΙΑΣΩ και με εξέτασε. Εννοώ, έπιασε κοιλιά και τη βρήκε καλή. Όχι σκληρή και τέτοια. Ωστόσο, ήταν κάθετος στο θέμα της ξεκούρασης και μου ζήτησε να έχω τον νου μου. Αν με ξαναπιάσουν πετρώματα και τέτοια, να χρονομετρήσω και να του τω πω. Μου έγραψε κάτι φάρμακα, ώστε, αν χρειαστεί, να μην μου τα λέει από το τηλέφωνο (μάλιστα το ένα κάνει και ταχυκαρδίες, μου είπε...) και να τα ξεκινήσω. Επίσης, μου απαγόρευσε σχεδόν να πάω αύριο στη βάπτιση (που δεν θα πήγαινα καν στο τραπέζι, μόνο εκκλησία) και με ανάγκασε να πάρω άδεια και την εβδομάδα που έρχεται. Ήδη έστειλα αδειόχαρτα στη δουλειά. Τέλος, με προειδοποίησε ότι την μεθεπόμενη Τρίτη (30ή εβδομάδα) ξεκινάω πανηγυρικά κορτιζόνι. Του απάντησα "το ξέρω, κάνουν και τα υπόλοιπα κορίτσια στο forum" και τον άφησα άναυδο. Αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Με ΄ι συχνότητα κάνουμε τις ενέσεις αυτές; Να μου το πείτε με το μαλακό, σας παρακαλώ, διότι τρέμω τη βελόνα...

Ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Επίσης, εμείς λέμε να πάμε την ερχόμενη εβδομάδα για επιπλάκια και τα σχετικά. Είναι γεγονός ότι χρειάζονται περίπου 25 μέρες, για να τα φέρουν; Θα προλάβουμε, άραγε; Πέφτουμε και στην 1η Αυγούστου, που κλείνουν όλα τα εργοστάσια, μου είπαν. Να αγχωθώ και γι' αυτό, τι να κάνω; Εσάς πόσο καιρό έκαναν; Και πόσο νωρίς πήγατε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες διδυμομανούλες, καλημέρα!

Λυπάμαι που σας ανησύχησα, αλλά δεν το ήθελα, πιστέψτε με. Λοιπόν, όπως σας είπα και χθες, άρχισα αντιβίωση και σήμερα το πρωί πήγα για γενική αίματος, ούρων. Ο γιατρός μου ήταν στο ΙΑΣΩ και με εξέτασε. Εννοώ, έπιασε κοιλιά και τη βρήκε καλή. Όχι σκληρή και τέτοια. Ωστόσο, ήταν κάθετος στο θέμα της ξεκούρασης και μου ζήτησε να έχω τον νου μου. Αν με ξαναπιάσουν πετρώματα και τέτοια, να χρονομετρήσω και να του τω πω. Μου έγραψε κάτι φάρμακα, ώστε, αν χρειαστεί, να μην μου τα λέει από το τηλέφωνο (μάλιστα το ένα κάνει και ταχυκαρδίες, μου είπε...) και να τα ξεκινήσω. Επίσης, μου απαγόρευσε σχεδόν να πάω αύριο στη βάπτιση (που δεν θα πήγαινα καν στο τραπέζι, μόνο εκκλησία) και με ανάγκασε να πάρω άδεια και την εβδομάδα που έρχεται. Ήδη έστειλα αδειόχαρτα στη δουλειά. Τέλος, με προειδοποίησε ότι την μεθεπόμενη Τρίτη (30ή εβδομάδα) ξεκινάω πανηγυρικά κορτιζόνι. Του απάντησα "το ξέρω, κάνουν και τα υπόλοιπα κορίτσια στο forum" και τον άφησα άναυδο. Αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Με ΄ι συχνότητα κάνουμε τις ενέσεις αυτές; Να μου το πείτε με το μαλακό, σας παρακαλώ, διότι τρέμω τη βελόνα...

Ευχαριστώ!

Είδες βρε κοριτσάκι? Θέλει προσοχή. Που μας θες και βαφτίσεις και δουλειά και οδήγηση και όλα. Χαλάρωσε λίγο. Για τα μπεμπέκια σου κάντο. Τι , θέλεις να γίνει τίποτα πρόωρα? Σίγουρα όχι. Γι' αυτό λοιπόν κουλ. Μπράβο.. Τα prepar έχω ακούσει ότι φέρνουν ταχυκαρδίες. Αυτά σου έδωσε?

Εγώ πάντως που έκανα κορτιζόνη έκανα δυο μέρες συνεχόμενα από μία διπλή δόση την κάθε φορά. Είναι ανάλογα όμως. Τα άλλα κορίτσια ακολούθησαν άλλο πρόγραμμα. Ανάλογα τι θα σου πει ο γιατρός. Δεν είναι τίποτα. Απλά θέλει αρκετή προσοχή στηνδιατροφή. Για το καλό τωνμωρών είναι. Τρέμεις την βελόνα? Τίποτα δεν είναι Πίστεψέ με. Βέβαια εγώ έχω τρυπηθεί τόσο πολύ πια και πριν την εγκυμοσύνη και καθ' όλη την διάρκεια μέχρι και τώρα οπότε το έχω συνηθίσει. Δεν είναι τίποτα όμως. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Θα έχεις άδεια? Ωραία. θα μπαίνεις και πιο συχνά να μιλάμε...........Άντε άντε. Ξεκούρασηηηηηηη............

Α κρίμα. Θα βλεπόμασταν. Δεν πειράζει. Αύριο θα μου φέρουν και κουνίτσα κλπ. Ανυπομονώ και γι αυτό. Εσύ πότε θα τα πάρεις? Πότε θα στα φέρουν? :D:D:D

Χθες έκανα κι ένα μικρό beaute. Μαλλιά μόνο. Ανανεώθηκα λίγο βρε παιδί μου. Άδειασε λίγο το κεφάλι μου. Τα έκοψα πολύ κοντα τα πίσω και άφησα τα μπροστά πιο μακριά. Αχχχχχχχχχχ. Το ευχαριστήθηκα. Βέβαια θα ήθελα να τα βάψω και λίγο αλλά θα περιμένω τι να κάνουμε? Ευτυχώς δεν είμαι με την ρίζα μέχρι το αυτί γιατί τα είχα βάψει στο χρώμα μου πριν μείνω έγκυος. Πάλι καλά. Γιατί δεν θα μου άρεσε να κυκλοφορώ έτσι. Θα κάνω και καμιά αποτρίχωσή την άλλη εβδομάδα να είμαι έτοιμη.

Πως θα μας αντικρίσουν τα παιδάκια μας ε?

Glorr, τι αποτρίχωση θα κάνεις; Επιτρέπεται; Εγώ δεν έκανα ούτε πριν και γενικώς είμαι λίγο δύσκολη στο να με πασπατεύουν. Μόνο το μανικιούρ πεντικιούρ αρνούμαι να αποχωριστώ μέχρι και τώρα. Κατά τα άλλα, ξυράφι, κανονικά, μόνο που όσο περνούν οι μέρες χρειάζομαι και καθρεφτάκι, διότι κάποια σημεία μου ξεφεύγουν...

rPPrp3.png

Επίσης, εμείς λέμε να πάμε την ερχόμενη εβδομάδα για επιπλάκια και τα σχετικά. Είναι γεγονός ότι χρειάζονται περίπου 25 μέρες, για να τα φέρουν; Θα προλάβουμε, άραγε; Πέφτουμε και στην 1η Αυγούστου, που κλείνουν όλα τα εργοστάσια, μου είπαν. Να αγχωθώ και γι' αυτό, τι να κάνω; Εσάς πόσο καιρό έκαναν; Και πόσο νωρίς πήγατε;

Εμένα μου τα φέρνουν αύριο. Βέβαια τα είχα παραγγείλει με τις χειμερινές εκπτώσεις. Τον Φεβρουάριο. Για να γλιτώσω κανένα ευρουδάκι. Ισχύει πάντως ότι θέλουν γύρω στον μήνα παράδοση. Και όντως Αύγουστο κλείνουν. Οπότε πρέπει σιγά σιγά να πας να τα βρεις και να τα παραγγείλεις. Μην αγχώνεσαι όμως. Όλα θα γίνουν .:wink:

Glorr, τι αποτρίχωση θα κάνεις; Επιτρέπεται; Εγώ δεν έκανα ούτε πριν και γενικώς είμαι λίγο δύσκολη στο να με πασπατεύουν. Μόνο το μανικιούρ πεντικιούρ αρνούμαι να αποχωριστώ μέχρι και τώρα. Κατά τα άλλα, ξυράφι, κανονικά, μόνο που όσο περνούν οι μέρες χρειάζομαι και καθρεφτάκι, διότι κάποια σημεία μου ξεφεύγουν...

Αποτρίχωση έκανα με κερί και πριν την εγκυμοσύνη αλλά μόλις έμεινα την σταμάτησα και άρχισα κι εγώ ξυραφάκι. Τώρα όμως επειδή πλησιάζουν οι μέρες λέω νακάνω πάλι με κερί γιατί το ξυράφι δεν παλεύεται. Θα κάνω βέβαια μόνο στις γάμπες γιατί πάνω στους μηρούς έτσι κι αλλιώς εχω ελάχιστες και έχουν αραίώσει πάρα πολύ πλέον. Βέβαια πριν έκανα και μπικίνι αλλά τώρα ούτε καν μου περνάει από το μυαλό Ξυραφάκι κι άγιος ο Θεός. Πάντως επειδή σήμερα θα πάω γιατρό όπως θα διάβασες υποθέτω έβαλα την αδελφή μου και με ξύρισε στο μπικίνι γιατί δεν βλεπω τίποτα όπως έιναι φυσιολογικό.

Εμένα μου τα φέρνουν αύριο. Βέβαια τα είχα παραγγείλει με τις χειμερινές εκπτώσεις. Τον Φεβρουάριο. Για να γλιτώσω κανένα ευρουδάκι. Ισχύει πάντως ότι θέλουν γύρω στον μήνα παράδοση. Και όντως Αύγουστο κλείνουν. Οπότε πρέπει σιγά σιγά να πας να τα βρεις και να τα παραγγείλεις. Μην αγχώνεσαι όμως. Όλα θα γίνουν .:wink:

Μμμ, καλή η σκέψη σου. Απλώς εγώ είμαι λίγο προληπτική, μωρέ, κι έλεγα να κλείσω τον 7ο και μετά να πάμε. Αλλά τώρα αναστατώθηκα, γιατί είχα πλάνο να πάω κατά τις 10/7, αλλά δεν θα προλάβουμε λόγω Καλοκαιριού, άρα πρέπει να βιαστούμε. Οπότε, μια και θα κάθομαι κιόλας, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη, πρώτα ο Θεός. Βέβαια, είναι αδύνατον να μην αγχωθώ, διότι δεν έχουμε πάρει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε ένα ζιπουνάκι, που λέει ο λόγος... Θα τα κάνουμε όλα μαζί και εύχομαι να κάνουμε βλακείες!

Για το φάρμακο, δεν θυμάμαι, κάτσε να πάω να κοτάξω τι μου έγραψε.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...