Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα..........

Η διαθεση δεν ηταν πολυ καλη χθες, καθοτι αγχωθηκα με ολα αυτα που διαβασα στο διαδικτυο για προεκλαμψια.. Μου φαινεται καλυτερα να μην ενημερωνομαι τοσο....:|

Ωραιο το ντοκιμαντερ οντως! Τους τοκετους δε τους πολυ ειδα γιατι ηταν λιγο μπλιαχ! Ας αφησουμε κ κατι για εκπληξη..Η θεωρια αρκει!

Αgorakia να ειμαστε οκ κ οι δυο κ να χαλαρωσουμε..

Μη μαλωνεις ρε ολγακι, δε φταιω για το ουρικο οξυ μου..κλαψ..

Θα δειξει σημερα, θα σας πω τ απογευμα που θα επιστρεψουμε απο δοκτωρ

Jasminaki καλο τελος μικρη μου!! Ειθε ολες να καταφερουμε να φτασουμε στην εβδομαδα σου!

Witch με τα σουβλακια σου...Ξυπνησες κ συ πουρνο πουρνο βλεπω..Σε πεταξε απ το κρεβατι η αγαπη σου?:P

Α, χαιρομαι για τα κρεβατοστρωματακια σου! Τα κοτσαρες κ θα σαι πανευτυχης κ πανετοιμη!

Εγω θα παρω τις ιδιες κουνιες την αλλη βδομαδα..Τι διασταση ακριβως ειπαμε ειναι τα στρωματακια σου?

33E7p2.png

καλα οτι θα πλανταξεις στο κλαμα μην το συζητας ειναι σιγουρακι!!!

Ακριβως.....κι εγω θυμαμαι οταν γεννησα τον Τασο,παρ ολο που βγηκε με μια ανσα κ ενα σπρωξιμο μολις ακουσα το κλαμα του κ τον εβαλαν στην αγκαλια μου αρχισα να κλαιω με λυγμους......αφου μου ελεγε ο ιατρος να σπρωξω για να βγει ο πλακουντας και του λεω "ασε με ρε ιατρε τωρα ειμαι μια συγκινημενη μανα".....εντωμεταξυ μολις γεννιεται το μωρο (τα μωρα στη δικη μας περιπτωση) ολοι μεσα σου λενε μπραβο να σου ζησει κτλ και ειναι απιστευτο το συναισθημα......:D:D:D

Παντως το ντοκυμαντερ πολυ ωραιο και πολυ συγκινιτικο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή να προετοιμαστούμε για πολύ κλάμα. Εις διπλουν !!!!!!!!!!!!

Και μετά Γιώτα εσύ που ξέρεις πότε στο φέρνουν και στο βάζουν για πρώτη φορά στο στήθος? Εννοώ για θηλασμό

καλημεραααα!

Μετα το χειρουργειο σε κρατανε περιπου 2 ωρες στην αιθουσα ανανηψης και μετα σε πάνε στο δωματιο.Και κανα διωρο μετα πρωτα ο θεος(αν δεν ειναι στην μοναδα φερνουν τα μωρα)

Nufi μου δεν σας μαλώνω για το ουρικό οξυ αλλα για τις εξοδους!Εκτος βεβαια αν τις επιτρεπει ο γιατρός.Μην ανησυχεις κοριτσακι γι'αυτο κανουμε καθε μηνα εξετασεις ωστε αμα ανεβει κατι να μπορουμε να το αντιμετωπισουμε.Θα σου πει ο γιατρουλης τι να κανεις(προφανώς με διατροφή θα εχει να κανει)για να αποφυγουμε τον πρόωρο τοκετό

Παλι σε πεταξε απο το κρεβατι εσενα καλε???Σου ειπε στρωσε του ενα σεντονακι στον καναπε!

Γιωτουλα μου τι κανεις κοριτσακι?Δεν πιστευω να κουραστηκες με το σπιτι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τι ωραια δροσια ειναι αυτη!

σημερα ο καλος μου εκανε αλλο.επιασε τη κοιλια μου οπως κοιμομουν κι επειδη καταλαβε το ποδαρακι του γιου του αρχισε να παιζει.του το πιεζε κι αυτος τον κλωτσαγε και επαιζαν πολυ ωραια πατερας και γιος με τη δικη μου κοιλια!

nufi μου μην αγχωνεσαι.θα πας στο γιατρο και θα σου λυθουν οι αποριες.και μια γνωστη μου ειχε ανεβασμενο ουρικο οξυ και δεν εγινε τιποτα απολυτως.το ρυθμισε.μην προδικαζεις και στεναχωριεσαι.

να το θυμοσαστε για ολα.το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος και σε κανει να σκεφτεσαι αρνητικα.

πολλες ειναι οι δυο ωρες!και αλλες δυο μετα!ουφ!τι τραβαμε κι εμεις οι μελλουσες μανουλες!

age.png

glorraki μεχρι να τα γραψω εμφανιστηκες!

Τι κανεις κοριτσοπουλο??

Βαραινεις?

Ναι ναι βαραίνω και αγκομαχάω. Χα χα χα χα χα. Ακολουθώ όμως πιστά τις συμβουλές σου. Καναπέ, κρεβάτι , τουαλέτα. Είδες τι καλό παιδί είμαι?

Σήμερα έχω και γιατρό. Να δουμε τα μπουμπούκια. Και τι θα μας πει βέβαια. Μπήκαμε αισίως χθες στην 34η βδομάδα. 33 και μία σήμερα. Πλησιάζουμε.

Εσύ καλά.?

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μου τι κανεις κοριτσακι?Δεν πιστευω να κουραστηκες με το σπιτι?

Τι να κουραστω?Τιποτα δεν εκανα τελικα....βαριεμαι σημερα.Ουτε τα πιατα δεν επλυνα....κοιμηθηκα αργα χτες κ ξυπνουσα σχεδον καθε 1 ωρα για τουαλετα κ να κοιταζω τον μικρο γιατι αγχωνομαι οταν ειμαι μονη μου.

GRJdp2.png

xefUp3.png

σημερα νομιζω οτι η nufi και η glorr πανε γιατρο ε?η μηπως και agorakia?

να σας ζητησω μια χαρη?επειδη μαλλον θα φυγω για το εξοχικο σ-κ καντε τη καλη και γραψτε τα νεα σας αποψε!θα σκασω αν περιμενω δευτερα!

age.png

Δίκιο έχεις βρε Witchaki . Δεν έχουμε κανένα νέο τους. Ε λογικά η Twins δεν θα βγαίνει σήμερα αύριο? Αφού Κυριακή δεν γέννησε? Δεν ξέρω κιόλας. Αλλα τέσσερις μέρες δεν καθόμαστε με την καισαρική?

Εσύ πως είσαι?

Ναι σήμερα πάω γιατρό και ανυπομονώ σαν τρελή να δω τι θα μου πει. Καλά θα μπω το βράδυ να σας γράψω τα νέα. Αργά βέβαια γιατί το ραντεβού μου είναι στις 8.30. Οπότε θα καθυστερήσω. Εκτός κι αν δεν έχει κόσμο. Θα δείξει. Εντωμεταξύ μου φαίνεται ότι δεν περνάνε οι ώρες μέχρι το βράδυ.Γκρρρρρρ....................

ελα υπομονη λιγο ακομα! το βραδυ θα τα δεις!

εγω ειμαι τοσο καλα οσο θα μπορουσα με τοσο τεντωμενη κοιλια.καουρες εχω αλλα με το malox εστρωσαν καπως.και κατι φορες οταν ειμαι ορθια με χτυπαει ενα νευρο στη μεση που μου δινει και καταλαβαινω.αλλα ευτυχως δεν κραταει.το πρωι παλι ειχα αυτους τους πονους που ελεγες αλλα περασε κι αυτο.κατα τα αλλα μια χαρα!χα χα!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...