Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπορώ να βρω ένα τρόπο να μη μου ξαναέρθει η περίοδος μετα; Με το θηλασμο καθυστερεί, έτσι δεν είναι; όταν πάω στο σ. μάρκετ και βλέπω τις παλιοσερβιέτες εκνευρίζομαι αφανταστα!!!!!

Τα μωρούλια τα βγάζετε έξω τώρα με τον ήλιο ή είναι πολύ δυνατός για αυτά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!! :)

Οοοοχι, δεν γεννησα ακόμα!!! Αυριο το απόγευμα εχω ραντεβού με το γιατρό και θα "κλείσουμε" το ραντεβού. Περιττο να σας πω ότι απο τη μια λαχταραω σαν παλαβη τις μπεμπούλες μου και απο την άλλη ΤΡΕΜΩ την ωρα της γεννας!!! Και λογικά, το αντιλαμβάνομαι, και σας πιστεύω ότι δεν θα προλάβω να καταλάβω τίποτα, άλλα ο φοβος για το άγνωστο με κυνηγάει!!! Και σίγουρα όλα αυτά δεν ειναι τιποτα μπροστά στη στιγμή που θα δω και θα αγκαλιάσω τις μπουκίτσες μου!! Αλλά ετσι ειμαι, φοβιτσιάρα και υπερβολική! Και τότε που έκανα τη Λαπαροσκόπηση, εφερα την καταστροφή, για κάτι που δεν ηταν απολύτως τίποτα!!!

Θα σας πω νεα αυριο

Σας φιλώ γλυκά :)

u1117860.png

www.funtosee.com για αυτοκόλλητα. φοβερή ποιότητα...φαίνεται ο τοίχοσ σαν ζωγραφιστός..πήρα την φάρμα και είναι όνειρο....

Πίτερ Παν με το καλό...μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα η καισαρική..μέχρι να σκεφτείς τι γίνεται, τσουπ θα έχεις τα μωράκια σου αγκαλίτσα..τώρα αν γεννήσεις κανονικά...δεν ξέρω..καλή επιτυχία...

Μαρουλίτα μπράβο κοπέλα μου. Πρέπει να σε βραβεύσει το κράτος για την υπομονή σου, το θάρρος σου και την απόφασή σου να φέρεις στον κόσμο 3 μπεμπέ μαζί...έχω μια φίλη με τρίδυμα..τώρα είναι 8 χρονών και όλες γυναίκες...φοβερή φάση..Με το καλό...

Το ΣΚ 20 βαθμοί...διδυμομανούλες ξεχυθήτε με τα καρότσια έξω..κάνει τόσο καλό στα μωράκια για την δέσμευση της βιταμ. D από τα κοκαλάκια τους...εμείς βολτάρουμε καθημερινά και τρελλαίνονται....προσοχή στον ήλιο...πάντα με ομπρέλα ή σκίαστρο...σας καληνυχτίζω μπας και κοιμηθώ κανά 2ωρο...αχ μακάρι να είναι 4ωρο, 5ωρο...όνειρο θερινής νυκτός...που θα πάει έρχεται το θέρος....

leMup2.png

Frosobal σε είχαμε χάσει και εσένα! Περαστικά σας! Ερώτηση: όταν τους ταϊζεις κρεμούλα, είναι καλή τακτική το να "ζηλεύει" λίγο ο ένας, δηλαδή να του λες "φάε, γιατί θα στο φάει ο αδερφός σου" κλπ, κλπ

Χαχα twins είναι μικρά ακόμα. Δεν καταλαβαίνουν αν τους το πεις αυτό.

Ευτυχώς και οι 3 γιοι μου είναι φαγανοί και δεν έχω προβλήματα ;).

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!! :)

Σήμερα ειχαμε ραντεβού με το γιατρό. Οι μικρές παραμενουνε μπουκίτσες, δηλ 2 κιλά η μια 2200 η άλλη (με δυσκολία γίνονται οι μετρήσεις γιατί ειναι η μια σχεδον αγκαλιά με την άλλη, δεν χωράνε οι μπουμπούκες μου). Υπάρχει αμνιακό υγρό, οι ομφάλιοι λώροι "δουλεύουν" ακόμα, οπότε κλεισαμε ραντεβού για να κάνω προεγχειρητικό έλεγχο στις 27/3 και για γέννα ή 29/3 ή 1/4, (θα το μάθω σίγουρα στις 27/3)

Όλα αυτα βέβαια εκτός απροόπτου, γιατί ειδικά τα διδυμακια ως γνωστό, δεν κλείνουνε ραντεβού!!!

Κατα τα άλλα, αναμονή και μέρες ζόρικες!!! Ελπίζω να αντεξω!

u1117860.png

Καλησπερα !!!Τι κανουν τα κοριτσια?Εμεις πολυ καλυτερα παμε.Πλεον ρυθμισαμε καλυτερα και το φαγητο τους και επιτελους αρχισαν να παιρουν βαρος!!Αγορασα και μια ζυγαρια να τις ελεγχω.Ειναι πολυ ησυχες (αφου ειναι χορτασμενες πλεον!!)!Τα καμαρια μου καθε μερα αλλαζουν!Ανα τριωρο τρωνε απο 90ml ξενο γαλα και θηλασμο.Βγαζω και με το θηλαστρο και τις καλυπτω.Την Μεγαλη Τριτη σαραντιζουμε και μετα ποιος μας πιανει!Στις βολτες θα ειμαστε!Αναγκαστικα τις ξυπναω για να φανε οποτε ο υπνος ειναι ειδος πολυτελειας για εμας!Το πολυ 4 ωρες ημερησιως συνολικα να κοιμαμαι..Αλλα οταν τις παιρνω αγκαλιτσα και με κοιτανε με αυτα τα ματακια τους λιωνω...Καλο κουραγιο ευχομαι σε ολες τις εγκυμονουσες και ηδη διδυμομανουλες!!!!!!!!

iRzGp3.png

Τι κανετε κοριτσακια? Εγω υπνοβατω....! Δυσκολο βράδυ το χθεσινο, εκαναν παρτυ τα κοριτσάκια μου! Μακάρι σημερα να κοιμηθουν λιγουλάκι.

Διδυμάκι μου μια χαρα σου τρώνε τα κοριτσάκια σου! Αν έχεις Facebook στείλε πμ να σε κανω add!

Πιτερ Παν πως πάνε τα κουράγια? Αντε πλησιαζει ο καιρος! Κοιμησου οσο μπορεις τώρα γιατι μετα θα πονέσουν κ οι φτέρνες σου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Γεια σας κορίτσια!! Σαραντίσαμε την Παρασκευή και πήγαμε να πάρουμε την ευχή. Ο παπάς επειδή είναι αγόρια τα έβαλε και μέσα στο ιερό! Δεν το το ήξερα.

Όλα καλά. Το βραδυνό ξύπνημα είναι που με τρώει και μενα. Μου λείπει ύπνος, αλλά μόλις έρθει η μαμά μου το Πάσχα θα ρίξω κάτι ύπνουςςςςςςς:)) Χ\

Χτες κορίτσια πήραμε το διδυμοκαρότσι και πήγαμε στο MALL!!! Ήσυχα τα μωρά μου, πήγαμε σε καφετέρια και τα τάισα! Όλοι μας κοίταζαν που ήμασταν μικρά και μας χαζεύανε. Μέσα στο αμάξι κοιμόντουσαν όλη την ώρα και ξεπεράσαμε την ώρα του φαγητού τους κιόλας.

Κορίτσια δεν μου ήρθε περίοδος εμέναααα. Θηλάζω λίγο. Γιατρό δεν έχω πάει ακόμη

Καλά να περάσετε σήμερα. Είναι τέλεια η μέρα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Σημερα μπορω να πω οτι κοιμηθηκαμε λίγο!Αν κ η μικρή μου είχε πονους εντονους κ μετα απο το ζορι της έκανε εμετο, αλλα πολύ πραγμα ομως!Σαν βρυση...τρομαξαμε, αλλα μετα ηρεμησε το καημενάκι μου!

Στελλα μια χαρα σε βρισκω! Αντε να σαραντισουμε κ εμεις,να ξεχυθουμε στους δρόμους. Εγω ακομη έχω αιμα. Ποτε σου σταματησε?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλησπέρα, καλησπέρα. Μας έχει κλέψει όλες ο καλός καιρός... μεγάλωσε και η μέρα, έχει και ένα τέλειο γαλάζιο ουρανό!!!! Έχει φτιάξει πολύ η διάθεση μας. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης!

Δεν πιστεύω να φτιάχνετε τώρα τα τσουρέκια και τα κουλούρια σας... (παρεμπιπτόντως, αν έχει κάποια καμια καλή συνταγή, ευπρόσδεκτη!)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα. Μας έχει κλέψει όλες ο καλός καιρός... μεγάλωσε και η μέρα, έχει και ένα τέλειο γαλάζιο ουρανό!!!! Έχει φτιάξει πολύ η διάθεση μας. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης!

Δεν πιστεύω να φτιάχνετε τώρα τα τσουρέκια και τα κουλούρια σας... (παρεμπιπτόντως, αν έχει κάποια καμια καλή συνταγή, ευπρόσδεκτη!)[/

Τι κάνεις εσύ? Πως πάς? Από τώρα θα αρχίσεις να φιάχνεις τα κουλουράκια σου και τα τσουρεκάκια σου βρε? Νωρίς είναι. Τι κάνουν τα μπεμπέ σου? Εγώ επιτέλους τα άκουσα........ 8)8):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...