Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasmini τι σου εχει πει για το σκυλο?να τον αφησεις να δει τα παιδια αλλα να ειναι στο ιδιο υψος με αυτον?για πες.με ενδιαφερει πολυ.κι εσυ μονη ολη μερα ε?πακετο.

Λοιπόν, μου είπε ο παιδίατρος, όταν θα φέρω τα μωρά πρώτη φορά στο σπίτι, κάποιος να πάει τον σκύλο μια βόλτα (να μην είναι εκεί) και να βάλω τα μωρά μέσα και μετά να φέρουν τον σκύλο και να τον αφήσω ελεύθερο να τα εξερευνήσει μόνος του! Αν λέει τα δει να έρχονται την ώρα που είναι στο σπίτι, θα τα θεωρήσει εχθρούς, ενώ αν τα βρει μέσα στον χώρο θα τα μυρίσει απλά και θα αποδεχτεί κι αυτά σαν μέρος του συνόλου :)

Φαντάσου ότι έκανε σαν παλαβό όταν μου έφεραν τα βρεφικά έπιπλα και λύσσαξε μέχρι να την αφήσω τελικά να πάει και να τα μυρίσει. Με άλλα επιπλα του σπιτιού δεν έκανε έτσι, περίεργο ε?:roll::roll:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω δυο γατούληδες, αλλά σε μια αδύναμη στιγμή και επειδή όλοι αντιπαθούν τα γατιά, δέχτηκα να τα δώσω για κάποιο διάστημα όταν έρθουν τα μωρά.

οχι δεν έφυγα ακόμα, βαριεεεεεεεεεεεεμαι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλο κ αυτο jas!!

παντως η φιλη μου που εχει ενα μεγαλοσωμο λαμπραντορ δεν αντιμετωπισε προβλημα με τα μωρα της..

προσεχε βεβαια ολα αυτα που εχετε ηδη επισημανει, να μη νιωσει κ το σκυλι παραγκωνισμενο μετα την αφιξη των μικρων..

κ επισης στην αρχη παρακολουθουσε κρυφα τη συμπεριφορα του σκυλου απεναντι στα μωρα, οταν αυτη δεν ηταν στο δωματιο. προληπτικα..

ολα οκ τελικα κ μαλιστα εχουν υπεροχη σχεση!

33E7p2.png

εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν αντιπαθώ καθολου τους γατούληδες αλλα φοβαμαι λιγακι στην εγκυμοσύνη και στις γυναικες γενικότερα.Ειχα ομως και γω γατακια μεχρι που σταματησα γιατι μου τα σκοτωναν τα αυτοκινητα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Παω κι εγω να ντυθω να παρω τον νεαρουλη απο τη γιαγια του.Ελπιζω να μη με παιδεψει πολυ να κοιμηθει,γιατι νυσταζω κι εγω.....

Θα μπω παλι το απογευμα γιατι αμα με βλεπει ο μικρος στο λαπτοπ τον πιανει υστερια.....θελει κ αυτος να κανει τσατ με κοριτσακια!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μπα δεν υπάρχει φόβος, τρεις γυναικολόγους ρώτησε ο σύζυξ για το αν θα έχω πρόβλημα εγώ και τα έμβρυα και το απεκλείσαν. Περισσότερο κινδυνεύουμε από τα λαχανικά και το χοιρινό παρά από τα γατιά. Φαντάσου έχω μεγαλώσει με γατιά σκυλιά, μέσα στο σπίτι, έξω στα χώματα και δεν έχω περάσει τοξόπλασμα. Και εγώ πίστευα ότι θα είχα [περάσει και δε θα είχα κίνδυνο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κι εγω για 56 ημερες ηξερα για το ΙΚΑ και πηγα σημερα γιατι δεν φανταστηκα οτι ηθελαν ακριβως!

Κι εγω τα ιδια ξερω για τα σκυλια.και οτι καλο ειναι να μην τα εχεις καπου που δεν μπορουν να τα φτασουν οταν ερθουν σπιτι για να μπορουν να τα εξερευνησουν και να μην τα θεωρουν εχθρους.αν το χειριστουμε σωστα θα τα προστατευουν κιολας!

age.png

Διαφημίσεις

πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε ότι για το τοξόπλασμα δεν κινδυνεύουμε ούτε από σκύλους, ούτε από οικόσιτες γάτες. Μόνο όταν η γάτα είναι του δρόμου και τρώει από σκουπίδια ή ποντίκια και τέτοια! Κατα τ' άλλα αν καθαρίζει κάποιος άλλος την άμμο της, είσαι ήσυχη. Πιο πολύ πρέπει να φοβάσαι από τα μη καλά πλυμένα λαχανικά και από τα μη καλοψημένα κρέατα.

Βέβαια ο παιδίατρος λέει ότι τα μωρά υπάρχει περίπτωση να αναπτύξουν αλλεργία στην τρίχα της γάτας. Στου σκύλου την τρίχα από σπάνια έως καθόλου.

RKdwp3.png

Εγώ έχω δυο γατούληδες, αλλά σε μια αδύναμη στιγμή και επειδή όλοι αντιπαθούν τα γατιά, δέχτηκα να τα δώσω για κάποιο διάστημα όταν έρθουν τα μωρά.

οχι δεν έφυγα ακόμα, βαριεεεεεεεεεεεεμαι!!

Εμένα με εχουν πρήξει από την αρχή της εγκυμοσύνης όλοι, να διώξω τον σκύλο γιατί θα αρρωστήσω εγώ ή αργότερα και τα μωρά. Χαλάρωσαν λίγο όταν τους είπα ότι γυναικολόγος και παιδίατρος δεν έχουν πρόβλημα αλλά τους πιάνει πάλι ώρες ώρες. Η απάντησή μου..?? Εγώ τον σκύλο θα τον κρατήσω, οποιανού δεν του αρέσει ας μην έρχεται στο σπίτι μου!:mrgreen:

RKdwp3.png

jasmini συμφωνω απολυτως.ειχα κι εγω κανα δυο μπηχτες γιατι εχω ενα πεκινουα που πηγαινοερχεται στο δικο μου σπιτι και στης μαμας μου και ενα ροντβαιλερ στην πυλωτη.ψιλομαντρωμενο βεβαια.σε οποιον αρεσει.

κανει τοσο καλο στα παιδια να μεγαλωσουν με ζωο.οποιον ψυχολογο και να ρωτησεις δεν θα διαφωνησει γιατι αναπτυσσουν ενστικτα που χωρις κατοικιδιο δεν θα τα ειχαν.

εγω περιμενα πως και πως να κανω παιδια να μεγαλωσουν λιγο για να καταλαβαινουν (για να το διαλεξουν και να χαρουν με την αφιξη του) και να παρουμε σκυλακι γιατι το δικο μου ειναι γριουλα πια και μενει πιο πολυ με τους δικους μου.

age.png

Εμένα με εχουν πρήξει από την αρχή της εγκυμοσύνης όλοι, να διώξω τον σκύλο γιατί θα αρρωστήσω εγώ ή αργότερα και τα μωρά. Χαλάρωσαν λίγο όταν τους είπα ότι γυναικολόγος και παιδίατρος δεν έχουν πρόβλημα αλλά τους πιάνει πάλι ώρες ώρες. Η απάντησή μου..?? Εγώ τον σκύλο θα τον κρατήσω, οποιανού δεν του αρέσει ας μην έρχεται στο σπίτι μου!:mrgreen:

Επέστρεψα!!

και εγώ έτσι έπρεπε να κάνω αλλά μόλις είχαμε μάθει τα νέα και με είχαν βάλει κάτω ΟΛΟΙ αρχικά για την εγκυμοσύνη και μετά για το όσο θα είναι βρέφη, τέλος πάντων, μεγάλος καημός και αυτός. Είπε θα μου τα κρατήσει η αδερφή μου για όσο χρειαστεί και μετά θα τους πάρω πίσω. Ναι με την άμμο μου είπε και μένα να προσέχω, και σίγουρα και η τρίχα τους είναι ένα θέμα. Θα το δω στην πορεία δεν έχω σκοπό να βάλω σε κίνδυνο τα μωρά για κανένα λόγο αλλά και τα γατάκια μου τι θα κάνουν χωρίς εμένα???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...