Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι εμένα είναι λίγο ογκώδες αλλά με τα παιδιά τα πάει μια χαρά...αδιαφορεί για την ύπαρξή τους :) !!!

Ναι έχω μια μικρή αυλή και την έμαθα πλέον να είναι έξω. Μου είπε και ο παιδίατρος πώς θα πρέπει να γίνει η πρώτη επαφή με τα μωρά, οπότε είμαι καλυμμένη!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ο ιατρος δεν με αφηνει ουτε μεχρι τον φουρνο να πηγαινω.....αλλα κι εγω κανω οσα βλεπει η πεθερα.....Κανονικα ενα φαι φτιαχνω και τιποτα αλλο αλλα ενα συμμαζεματακι το χρειαζεται το σπιτι και ειναι ευκαιρια τωρα που λειπουν αντρας και παιδι......Αλλωστε κανω μεχρι εκει που αντεχω,αφου πρωτα πινω το μαγνησιο για τις συσπασεις...χαχαχαχα

GRJdp2.png

xefUp3.png

ετσι..ετσι...

οσα βλεπει η πεθερα!

να προσεχεις παραυτα!!

α! χθες βραδακι ανταλλαξα μην με την twins! εχει τον μικρουλη κοντα της, αλλα στενοχωριεται που δεν εχει τη μπουμπου...

δε θελω να την ενοχλω κ γω...τουλαχιστον η ολγα, αν μιλαει μαζι της, μπορει απο πειρα να της δωσει κ καμια συμβουλη..

33E7p2.png

Ειναι λογικο αν στενοχωριεται....εγω μονο που το σκεφτομαι με πιανει πανικος.

Ομως θα ερθει η μερα που θα την εχει διπλα της και θα πανε σπιτακι τους.....

Οποια μιλησει μαζι της να της δωσει πολλα φιλια και να της πει οτι την σκεφτομαστε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!!τζιφος στο IKA.Να παω 30/06 λεει.καλα 56 ημερες πριν η 53 πρεπει να πηγαινουμε?

ολγα πιστεψε με δεν ηθελα να ξυπνησω τοσο πρωι αλλα ο αντρουλης μου κοντευε να με πεταξει κατω απο το κρεββατι.

jasmini τι σου εχει πει για το σκυλο?να τον αφησεις να δει τα παιδια αλλα να ειναι στο ιδιο υψος με αυτον?για πες.με ενδιαφερει πολυ.κι εσυ μονη ολη μερα ε?πακετο.

giota μηπως να μην εκανες τουλαχιστον το σφουγγαρισμα?πολυ ζορικο το βρισκω.μεχρι το σκουπισμα φτανω.

nufi καλα κανεις και δεν κανεις δουλειες.μην νιωθεις καθολου τυψεις.εννοειται οτι δεν ειναι απο τεμπελια.

age.png

σας ζηλευω που εχετε μαγαζια κοντα σας και μπορειτε να πατε...

ποτε λετε να βγει η twins?θα μεινει οσο και η μικρουλα της η θα βγει στις 4-5 μερες?

glorr ειμαι νομιζω ενα βημα πισω σου στα συμπτωματα.εχω αυτους τους πονους περιοδου που ελεγες αλλα οχι συνεχεια.

age.png

καλε ποτε προλαβατε και τα γραψατε ολα αυτα?

για τον σκυλο ρωτησα και τον παιδιατρο και τον κτηνιατρο χαχαχα

θα ζηλεψει λιγο στην αρχη αλλα μετα ολα καλα.Δεν θα κανει ομως τποτα απλα μπορει να ειναι λιγο πεσμενο

Δεν εχω μιλησει με την twins γιατι θα εχει τον μπουμπούκο κοντα.Οταν μπορεσει θα με παρει και θα σας πω

Λοιπον οι αντρες στον καναπε!!!!!Να φυγετε να πατε αλλου!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αν κ δεν ηξερα οτι πρεπει να παμε ακριβως αυτη τη μερα...στο περιπου νομιζα..ολα χυμα ειναι, εδω τους επιασε το τυπικο?

εν τω μεταξυ εγω αγχωθηκα μ αυτο, γιατι χρειαζονται λεει 200ενσημα τα τελευταια 2χρονια πριν τον τοκετο, κ γω θα εχω 197!!!

οκ το οτι δε θα παρω επιδ.ανεργιας οαεδ το δεχτηκα, αλλα να μη παρω κ το επιδ.μητροτητας...........???????????

ατιμη πρωτοβαθμια που αργησες να μας καλεσεις φετος!:evil::evil:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...