Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νοικοκυρουλες μου εσεις!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 17 00 κ μετα απο καμια ωριτσα πηγαμε σε ενα εμπορικο εδω κοντα.Αλωνισε ο Τασος....ξετρελλαθηκε με τις κυλιομενες σκαλλες.....και κουραστηκε τοσο που κοιμαται εδω και 1 ωρα.Εγω εψησα τυροπιτα και φαγαμε αλλα κατεψυγμενη,δεν την εφτιαξα εγω.Αυριο στις 05 00 εχει εγερτηριο να ξεπροβοδισω τον συζυγο που φευγει.....θα τον δουμε παλι Κυριακη.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Βλεπω το διαλυσατε νωρις χτες.....

Εγω ξεπροβοδισα τον συζηγο πριν λιγο και τωρα πινω καφεδακι σαν τον κουκο....κατα τις 07 00 περιμενω να ξυπνησει κ ο μικρος.....

Στενοχωρεθηκα λιγο που εφυγε ο αντρας μου και θα ειναι μονος του 4 μερες σ ενα ερημικο μερος.Παει σε μια κατασκηνωση που δεν εχει τιποτα.Θα του λειπουμε κ εμεις.....αλλα τι να κανουμε....ας παει τωρα να ξεμπερδευει γιατι μετα θα ειναι δυσκολο να με αφηνει μονη μου με 3 παιδια......

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλκαια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!Πολυ θα ηθελα να κοιμομουνα κι αλλο αλλα δεν...σημερα εχω να παω και ΙΚΑ για τα χαρτια.giota σε καταλαβαινω απολυτα.εμενα δεν φευγει βεβαια για τοσο αλλα μονο σημερα θα ειναι απογευμα στο σπιτι.τον φωναξανε και για μια αλλη δουλεια οποτε παλι θα μενω μονη μου μεχρι το βραδυ.με χαλαει απιστευτα αυτο...

age.png

Να μην ειμαι αχαριστη.Ετσι κ αλλιως τοσο καιρο δεν ειχε τοση δουλεια......απλα μου κακοφαινεται που ειμαι μονη μου......Θα περασουν ομως οι μερες και θα το ξεχασω μετα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

εχεις και τον μικρο και τους γονεις σου και δεν θα αργησει η κυριακη.κι εγω εχω τους γονεις μου στο κατω σπιτι αλλα δεν μ αρεσει να λειπει.απο τη μια ευτυχως που εχει δουλεια αλλα απο την αλλη μενω ρε συ ολη μερα μονη μου.θα μου στριψει!

age.png

Αστα...δυσκολη η συζηγικη ζωη με τους ηλεκτρολογους!!!!

Το απογευμα θα παω απο τους γονεις μου ή θα πω στην μαμαμ μου να ερθει απο δω να παει τον μικρο στις κουνιες (αν δε βρεχει) για να κατσω να σιδερωσω λιγο......Εχω 3 πλυντηρια για σιδερο.....Τουλαχιστον εχω και τον μικρο να ασχολουμαι λιγο γιατι αλλιως κι εμενα θα μου εστριβε εντελως μονη μου......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλε τι κανετε πρωι πρωι ξυπνιες?Και καλα η Γιωτα που εφυγε ο συζυξ εσυ μαγισσουλα μου καλη γιατι δεν κοιμασαι τωρα που μπορεις????Το μπορεις βεβαια μια κουβεντα ειναι!

Καλα κοριτσια η ντοματοπιτα ειναι ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!Ολα τα λεφτα!Και πολυ ευκολγ.Να την φτιαξετε.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα ΟΛΓΑ....ωστε η ντοματοπιτα σουπερ ε????

Ζηλεψα....θα φτιαξω κι εγω για τον μικρο....οταν αξιωθω!!!!

Μολις τελειωσα με το σιδερο....σιδερωσα 2 στα 3...το απογευμα θα κανω και το αλλο να φευγει και αυριο έω να συμμαζεψω λιγο....καμια σκουπα,κανενα σφουγγαρισμα κτλ κτλ....Τωρα θα ξεκουραστω λιγακι για να παω σε καμια ωρα να παρω τον μικρο απ την πεθερα μου....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!

Όλγα πολύ χαίρομαι που πέτυχε η πίτα σου και προσεχώς θα την επιχειρήσω κι εγώ!!! :)

Witch κι εγώ συνήθως μόνη είμαι στο σπίτι. Ο άντρας μου είναι δουλειά μέχρι τις 9 το βράδυ. Και οι γονεις μου μένουν και μακρυά. Ευτυχώς έχω την σκυλίτσα μου για παρέα!

RKdwp3.png

να σταματησεις να κανεις δουλειες κυρια μου!!Δεν νομιζω να θελεις να γεννησεις απο τωρα!Αντε γιατι δερνω εγω!!!

σουπερ σου λεω να την κανεις.Ειναι ευκολη.Βαλε και αλλα πραγματα αμα θες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Jas φανταζομαι οτι εχεις αυλη ε?Δεν θα εχεις προβλημα με το σκυλακι

Εδω ουτε εγω εχω κανενα.Και χαιρεται αμα βλεπει τα μωρα.Αλλα φοβαμαι ακομα γιατι ειναι μεγαλος και θα μου τα ισοπεδώσει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...