Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάντως, ομολογώ πως, χωρίς να το δω, μόνο διαβάζοντας αυτό το δελτίο τύπου της εκπομπής, νομίζω πως μας κατευθύνει λίγο στις δημόσιες τράπεζες, εκτός κι αν αυτό είναι και το πιο σωστό. Θέλει επεξεργασία και σκέψη...

Πάω για ύπνο (τουλάχιστον για ξάπλα κι αν μας προκύψει και κανένα όνειρο, καλοδεχούμενο...)

Φιλιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει σε τιποτα κοινη πολιτικη πια?!10 ανθρωποι 10 διαφορετικες γνωμες?!εχω σαστισει με καποιες αποφασεις που πρεπει να παρουμε.η επιστημη και οι ερευνες ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο.πως γινεται να μην υπαρχει ομοφωνια?!

με εχουν βαλει και σε ενα αλλο τρυπακι τωρα με την επισκληριδιο και εχω αγχωθει.

age.png

οτι ειναι προτιμοτερο να γινει ολικη γιατι με την επισκληριδιο καποιο προβλημα δημιουργειται με τα χρονια στα οστα.το εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι σχετικο.με προβληματιζει ομως γιατι το ειπε γιατρος ο οποιος δεν αφησε τη γυναικα του να κανει επισκληριδιο.

μεχρι τωρα, και ισως και ακομα, ημουν πεπεισμενη οτι ειναι πολυ καλυτερη η επισκληριδιος για πολλους λογους.ψυχολογικους,ιατρικους,αναρρωσης κα.

ασε που ετσι κι αλλιως αν δεν ειναι προγραμματισμενο χειρουργειο δεν μπορεις να κανεις ολικη.

εσυ τι εκανες?

age.png

επισκληριδιο εκανα.Δεν υπηρχε περιπτωση να μην δω τα μωρα μου την ωρα που γεννηθηκαν

Εγω ειχα ακουσει οτι δημιουργει προβλημα στα μωρα αλλα αυτα που γεννιουνται με φ.τ

Καλα τελικα οτι θελουν λενε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μα βρε witch η επισκληρίδιος δεν έχει τόσο ισχυρή δόση φαρμάκου όση η ολική νάρκωση! Και φυσικά όπως λέει και η Όλγα, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε εγώ να κάνω ολική και να μην δω τα μωρά μου όταν βγαίνουν!!

Βρέχει, βρέχει, βρέχει, βρέχει!!!!!!!!!!!! Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! :P :p :P

RKdwp3.png

jas ενδιαφέρον το site με τους μήνες.....θέμα κι αυτό!!

όλγα ευχαριστώ για τη συνταγή σούπερ για το καλοκαίρι!!

Όσο για τα βλαστοκύτταρα τι να πώ.........τα λεφτά για ιδιωτική τράπεζα ξέρετε πόσα είναι???ζευγάρι φίλων που το ψάξαν και τα στείλαν έξω για φύλαξη με πιστοποιητικά και λοιπά δώσαν γυρω στα 2500! πόσα πια λεφτά να έχεις να δώσεις!!και νιώθουμε και τύψεις....δε μπορώ, τα νεύρα μου!!

Όσο για την επισκληρίδιο εγώ γνωρίζω ότι μπορεί (υπάρχουν πιθανότητες) να είναι βλαβερή και για τα μωρά και για τη μητέρα. Στο φυσιολογικό τοκετό δεν θα έκανα, τώρα στην καισαρική είναι θέμα. Λίγες οι επιλογές μας απ ότι ακούω!

Πήρα και τον ντοκ με έπιασε σφίξιμο πάλι, μου είπε φυσιολογικό για τις εβδομάδες μου και να πάρω μαγνησιο.

Δεν το ξερα ήθελα να του πώ, μου το είπαν τα κορίτσια sto parentscafe μη σε βρίσω και σένα τώρα!!:twisted::twisted::twisted:

Έχω τα νέυρα μου!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ βρέχει βρέχει βρέχει!! Είμαι χαρούμενη!!! Αααααα...βγήκε και ουράνιο τόξο, ξεκινάει από την μια μεριά της θάλασσας και καταλήγει στην άλλη!!!! :P :p :P

Τώρα θέλεις να μας νευριάσεις δηλαδή? ε? ε? ε? ουράνια τόξα και θάλασσες? ζουλεύουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ ζήλευες την βροχή , ήλθε τελικά.

Εμείς που ζηλεύουμε την θάλασσα όμως δεν πρόκειται να έλθει............Άντεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nunu γιατί έχεις νεύρα?

jas ενδιαφέρον το site με τους μήνες.....θέμα κι αυτό!!

όλγα ευχαριστώ για τη συνταγή σούπερ για το καλοκαίρι!!

Όσο για τα βλαστοκύτταρα τι να πώ.........τα λεφτά για ιδιωτική τράπεζα ξέρετε πόσα είναι???ζευγάρι φίλων που το ψάξαν και τα στείλαν έξω για φύλαξη με πιστοποιητικά και λοιπά δώσαν γυρω στα 2500! πόσα πια λεφτά να έχεις να δώσεις!!και νιώθουμε και τύψεις....δε μπορώ, τα νεύρα μου!!

Όσο για την επισκληρίδιο εγώ γνωρίζω ότι μπορεί (υπάρχουν πιθανότητες) να είναι βλαβερή και για τα μωρά και για τη μητέρα. Στο φυσιολογικό τοκετό δεν θα έκανα, τώρα στην καισαρική είναι θέμα. Λίγες οι επιλογές μας απ ότι ακούω!

Πήρα και τον ντοκ με έπιασε σφίξιμο πάλι, μου είπε φυσιολογικό για τις εβδομάδες μου και να πάρω μαγνησιο.

Δεν το ξερα ήθελα να του πώ, μου το είπαν τα κορίτσια sto parentscafe μη σε βρίσω και σένα τώρα!!:twisted::twisted::twisted:

Έχω τα νέυρα μου!!!!!

Εγώ που ρώτησα, λόγω προσφοράς έως και 30/06 ζητούν 2.850? και για τα δυό μωρά για επεξεργασία και φύλαξη αίματος, ιστού και πλακούντα. Μάλιστα κάνουν και 12 άτοκες δόσεις. Που σημαίνει περίπου 240?/μήνα. Εαν ξεκινήσω πάλι το κάπνισμα (όπως σκεφτόμουνα) αυτά τα λεφτά θα τα έδινα στα τσιγάρα. Αντί λοιπόν να τα δίνω στα τσιγάρα, σκέφτομαι μήπως τα δώσω εκεί! Αξίζει περισσότερο από το τσιγάρο.;)

Δυστυχώς σταμάτησε η βροχούλα και βγήκε ο ήλιος πάλι :( Η χαρά μου κράτησε δέκα λεπτά μονο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...