Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

glorr πας ιατρο την παρασκευη?Αντε ωραια να μαθουμε και τα δικα σας νεα!!!!!

Οσο για τους πονους εγω καθε φορα που νιωθω κατι κατ ευθειαν κοιταζω το ρολοι.Ο ιατρος μου εχει πει οτι αν με πιασουν οι πονοι στην αρχη θα ειναι καθε 20-30 λεπτα οποτε να αρχισω να μετραω κ να τον παρω τηλ.Συνηθως οταν ποναω καπου μετα απο λιγο περναει και το ξεχναω.Οποτε κι εσυ να θυμασαι....ρολογακι και μετρημα απ το ενα χερι και απ το αλλο το τηλεφωνο!!!!

witch μπηκες κι εσυ επισημα στον 8ο.....υπομονουλα και καλα κουραγια απο δω και στο εξης!!!!!!

Ναι Γιωτα πάω κι εγώ γιατρό μεθαύριο οπότε θα σου πω τα νέα μας. Όσο για τον πόνο που λες πόναγα από τις 7 το πρωί και για καμιά ωρίτσα σκάρτη βέβαια, όχι να πεθαίνω απότον πόνο αλλά ήταν ενοχλητικό. Και βέ βαια άρχισα κι εγώ και κοίταγα το ρολόι. Αλλά μετά με ηρεμησε και δεν με ξανάπιασε ευτυχώς. Δεν ξέρω. Πάντως ψιλοφοβήθηκα.

WITCH μπήκες κι εσύ στον 8ο ε? Άντε αρχίζεις κι εσύ και παίρνεις την τελική ευθεία. Είδες πάντως διαφορά μόλις μπεις στον 8ο? Και μέρα με την μέρα θα βλέπει μεγάλη διαφορά. Τι? έχεις κι εσύ εμετούς?

ΟΛΓΑ τι γίνεται βρε? πως περνάτε στις θάλασσες? πρέπει να ειναι τέλεια ε?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

glorr για αλλη μια φορα εχεις δικιο.απο την μια μερα στην αλλη οι αλλαγες ειναι μεγαλες!εχω κι εγω εμετους γιατι πιεζεται πολυ το στομαχι.

Υπομονή βρε Witchaki μια από τα ίδια μου φαίνεται έχουμε όλες. Στην ουσία τώρα είναι σαν να κουβαλάμε ένα τελειομηνο μωράκι. Που να αντέξει το σώμα μας, τα πλευρά μας και το στομάχι μας τόσο βάρος και πίεση ? κι έχουμε μπροστά μας λίγο καιρό ακόμη. Τελικά όντως είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα με την δίδυμη εγκυμοσύνη. Εγώ εντωμεταξύ δεν ξέρω αν διάβασες είχα και πόνους περιόδου το πρωί. Αλλά εντάξει. προς το παρόν δεν ξαναήλθαν. Θα δούμε τώρα πως πάμε. Κάνω υπομονή δυο μέρες ακόμη και πάω γιατρό. Εσύ πότε πας να δεις τα μπεμπίνια σου?

Από πανσέληνο σε πανσέληνο!!

Άστο, ας μην το παλέυουμε άλλο, αυτός ο τρόπος μέτρησης έχει μείνει από τα παλιά τα χρόνια στα χωριά, αλλά έχω την εντύπωση απο εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα το δικό μας γιατί με τα χρόνια αλλάξαν τα πράγματα!! ούτως ή άλλως αν πολλαπλασιάσουμε 9 μήνες χ 4 εβδομάδες βγαίνουν 36 εβδομάδες όχι 40. Άρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!χαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Υπομονή βρε Witchaki μια από τα ίδια μου φαίνεται έχουμε όλες. Στην ουσία τώρα είναι σαν να κουβαλάμε ένα τελειομηνο μωράκι. Που να αντέξει το σώμα μας, τα πλευρά μας και το στομάχι μας τόσο βάρος και πίεση ? κι έχουμε μπροστά μας λίγο καιρό ακόμη. Τελικά όντως είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα με την δίδυμη εγκυμοσύνη. Εγώ εντωμεταξύ δεν ξέρω αν διάβασες είχα και πόνους περιόδου το πρωί. Αλλά εντάξει. προς το παρόν δεν ξαναήλθαν. Θα δούμε τώρα πως πάμε. Κάνω υπομονή δυο μέρες ακόμη και πάω γιατρό. Εσύ πότε πας να δεις τα μπεμπίνια σου?

τα ειδα τη δευτερα και παω για doppler τη τεταρτη.εγω πονουσα χαμηλα και τελικα ειναι επειδη πιεζει το ενα το κεφαλι του αλλου και το εχει στριμωξει.αν ομως ξαναεχεις αυτους τους πονους χτυπα ενα τηλ στο γιατρο απλα να του το πεις.

age.png

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

Αυτό είναι ένα site που έχει για τα τρίμηνα τις εβδομάδες και τους μήνες!

Για την κρεμα sudocream εγώ την πήρα από το jumbo. Επίσης πήρα και μία της avent και μία της chicco και ανάλογα ποιά θα με ικανοποιήσει περισσότερο θα ξαναπάρω!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

τα ειδα τη δευτερα και παω για doppler τη τεταρτη.εγω πονουσα χαμηλα και τελικα ειναι επειδη πιεζει το ενα το κεφαλι του αλλου και το εχει στριμωξει.αν ομως ξαναεχεις αυτους τους πονους χτυπα ενα τηλ στο γιατρο απλα να του το πεις.

Οι πόνοι που είχες εσύ πως ήταν? Γιατί εμένα ήταν όπως είναι οι πόνοι περιόδου και με τσίγκλαγε και ή μέση επίσης. Εννοείται ότι θα πάρω αν το ξανανιώσω. Πόσο βάρος είχαν τα δικά σας τα μπεμπουλίνια? κι εγώ θα κάνω το ντοπλερ την άλλη Πέμπτη. Μια μέρα διαφορά. Που θα το κάνεις εσύ? θα το κάνεις μια μέρα νωρίτερα οπότε να μου πεις τα νέα σου.

Οι πόνοι που είχες εσύ πως ήταν? Γιατί εμένα ήταν όπως είναι οι πόνοι περιόδου και με τσίγκλαγε και ή μέση επίσης. Εννοείται ότι θα πάρω αν το ξανανιώσω. Πόσο βάρος είχαν τα δικά σας τα μπεμπουλίνια? κι εγώ θα κάνω το ντοπλερ την άλλη Πέμπτη. Μια μέρα διαφορά. Που θα το κάνεις εσύ? θα το κάνεις μια μέρα νωρίτερα οπότε να μου πεις τα νέα σου.

ηταν δυνατος πονος κατα μηκος χαμηλα στη κοιλια.αφου και τωρα οταν πιεζω ελαφρα εκει ποναω.και κατι φορες ηταν σαν σφαχτης.το κοριτσι ειναι 1508 αλλα το αγορι δεν μπορεσαμε να το μετρησουμε.παντα ομως ηταν μεγαλυτερο απο το κοριτσι.ντοπλερ κανω στον Κουρτη Βασ.Σοφιας.

age.png

ηταν δυνατος πονος κατα μηκος χαμηλα στη κοιλια.αφου και τωρα οταν πιεζω ελαφρα εκει ποναω.και κατι φορες ηταν σαν σφαχτης.το κοριτσι ειναι 1508 αλλα το αγορι δεν μπορεσαμε να το μετρησουμε.παντα ομως ηταν μεγαλυτερο απο το κοριτσι.ντοπλερ κανω στον Κουρτη Βασ.Σοφιας.

Α ωραία το κοριτσάκι μια χαρουλα. Τέλεια. Εσένα έχουν γυρίσει με τα κεφαλάκια προς τα κάτω? Εμένα ναι από την 30η εβδομάδα. Τελευταία φορά που είχα πάει γιατρό. Και μάλιστα τον ρώτησαν αν θα ξαναγυρίσουν και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα αλλά δύσκολα. Θα δούμε μεθαύριο τι κάνουν και πως κάθονται. Χι χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ωραία το κοριτσάκι μια χαρουλα. Τέλεια. Εσένα έχουν γυρίσει με τα κεφαλάκια προς τα κάτω? Εμένα ναι από την 30η εβδομάδα. Τελευταία φορά που είχα πάει γιατρό. Και μάλιστα τον ρώτησαν αν θα ξαναγυρίσουν και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα αλλά δύσκολα. Θα δούμε μεθαύριο τι κάνουν και πως κάθονται. Χι χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι γυρισμενα προς τα κατω απο τη 21η εβδομαδα.γενικα δεν θυμαμαι υπερηχο που να ηταν αλλιως.εκτος απο οταν ηταν σπορακια.αντε να τα δεις και συ να μας πεις!

age.png

ειναι γυρισμενα προς τα κατω απο τη 21η εβδομαδα.γενικα δεν θυμαμαι υπερηχο που να ηταν αλλιως.εκτος απο οταν ηταν σπορακια.αντε να τα δεις και συ να μας πεις!

Α εσένα βρήκαν στάση και βολεύτηκαν τα μωρουλίνια σου. Πολύ νωρίς πάντως γύρισαν εσένα. Από αυτά που ακούω πάντα από τους γύρω. Ναι ναι ανυπομονώ. Και να φανταστείς ότι κανονικά ήταν να πάω σήμερα αλλά τελικά μου το ακύρωσε και μ' εβαλε για την Παρασκευή. Άλλες δυο μέρες περιέργειας και αναμονής.

Οι άλλες κοπέλες τι γίνανε? Φύγανε? Αχ πόσο σκέφτομαι την Τάνια .........πως ΄την καταλαβαίνω.........που περιμένει την χοριακή της το Σάββατο. Καλά όλες οι κοπέλες την καταλαβαίνουν όχι μόνο εγώ. Πω πω αν κάτσεις κ σκεφτείς τι έχουμεπεράσει για να φτάσουμε εδώ..........

Α δεν σας είπα. Χθες έβαλα και το λικνάκι μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου. Μου φαίνεται τόσο περίεργο και όμορφο και απίστευτο ταυτόχρονα. Αφού ο άντρας μου μου έιπε '' κοίτα μην σηκωθείς το βράδυ και ψάχνεις για κανένα μωρουλίνι μέσα''. Προς το παρόν είναι άδειο. Και το πορτ μπεμπέ βέβαια που το έβαλα προσωρινά κάτω από το λίκνο . Μετάθα μπει κι αυτό στην βάση του. Ανυπομονώωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...