Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και ναι οντως μπηκα στον 8ο και μπορω να πω οτι εχω αρχισει να ζοριζομαι κι εγω αρκετα.μεχρι τωρα ημουν πολυ ανετη και το απολαμβανα μεχρι που αρχισαν τα ξενυχτια και οι εμετοι.

age.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ δε σας είπα!!εγώ έβλεπα τα μωρά μου πάλι στον ύπνο μου!!λέει ότι δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και τα γέννησα στο σπίτι!χαχα!μάλιστα έκανα και διάλειμμα για ύπνο ενδιάμεσα!δεν πόνεσε καθόλου.............και μετά τα είχα τα θήλαζα, τα αλλάζαμε, είχαμε και κόσμο σπίτι, ότι να ναι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΑΑΑΑ δε σας είπα!!εγώ έβλεπα τα μωρά μου πάλι στον ύπνο μου!!λέει ότι δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και τα γέννησα στο σπίτι!χαχα!μάλιστα έκανα και διάλειμμα για ύπνο ενδιάμεσα!δεν πόνεσε καθόλου.............και μετά τα είχα τα θήλαζα, τα αλλάζαμε, είχαμε και κόσμο σπίτι, ότι να ναι!!

:mrgreen::mrgreen:κουραστηκες στο πρωτο και ειπες να ξεκουραστεις χαχαχαχα:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

και ναι οντως μπηκα στον 8ο και μπορω να πω οτι εχω αρχισει να ζοριζομαι κι εγω αρκετα.μεχρι τωρα ημουν πολυ ανετη και το απολαμβανα μεχρι που αρχισαν τα ξενυχτια και οι εμετοι.

Κορίτσια, απ' ό,τι έχω διαβάσει και ρώτησα και τον γιατρό μου επ' αυτού, για να αλλάξουμε μήνα μετράμε μία ακόμη εβδομάδα από το κανονικό. Δηλαδή, στις 28 εβδομάδες λες ότι είσαι 7 μηνών, ενώ κανονικά είσαι 7 μηνών στις 29 εβδομάδες. Αντίστοιχα, και τους υπόλοιπους μήνες: 8 μηνών στις 33 εβδομάδες και όχι στις 32 κ.τ.λ. Αυτό συμβαίνει, επειδή η πρώτη εβδομάδα είναι η εβδομάδα της σύλληψης και δεν μετρά. Δηλαδή, είσαι ενός μηνός στις 5 εβδομάδες και όχι στις 4 και πάει λέγοντας.

rPPrp3.png

Πω πω, τώρα το θυμήθηκα, επειδή το ανέφερες. Εγώ έβλεπα ότι κράταγα μια μεγάλη πάνα στα χέρια μου και έλεγα "μα εδώ χωράει να σκεπαστεί όλο το μωρό, δεν είναι καλές αυτές οι πάνες, είναι λάθος νούμερο". Μάλλον, με αφορμή τη συζήτηση, που είχαμε για τις πάνες libero την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δεν είναι και τόσο κατάλληλες για αγοράκια!

Και μια και το αναφέραμε, ποια έλεγε τις προάλλες για μια καταπληκτική κρέμα, την soudocream (κάπως έτσι). Πού τη βρίσκουμε; Στο φαρμακείο μόνο;

Μην γελάτε. Δεν έχω πάρει ακόμη ούτε το νυχτικό, που λέει ο λόγος, ούτε ΕΝΑ πράγμα για τα μωρά, την κρέμα θεώρησα σημαντική! Πάει, ο εγκέφαλος βγαίνει σιγά σιγά εκτός λειτουργίας...

rPPrp3.png

Κορίτσια, απ' ό,τι έχω διαβάσει και ρώτησα και τον γιατρό μου επ' αυτού, για να αλλάξουμε μήνα μετράμε μία ακόμη εβδομάδα από το κανονικό. Δηλαδή, στις 28 εβδομάδες λες ότι είσαι 7 μηνών, ενώ κανονικά είσαι 7 μηνών στις 29 εβδομάδες. Αντίστοιχα, και τους υπόλοιπους μήνες: 8 μηνών στις 33 εβδομάδες και όχι στις 32 κ.τ.λ. Αυτό συμβαίνει, επειδή η πρώτη εβδομάδα είναι η εβδομάδα της σύλληψης και δεν μετρά. Δηλαδή, είσαι ενός μηνός στις 5 εβδομάδες και όχι στις 4 και πάει λέγοντας.

και γω το έχω ακούσει αυτό!!και κατά αυτή τη μέτρηση η κύηση είναι 41 εβδομάδες (για τη μονή κύηση) και οχι 40 που συνηθίζουμε να λέμε.

όλγα ναι πολύ κούραση........και γω γέλαγα, από φαντασία πάω καλά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

στον 8ο μπαινω για την ακριβεια σε 2 ημερες.δεν μετραω τις εβδομαδες.

Χμ. και πώς ξέρουμε πότε αλλάζουμε μήνα, αν αυτό δεν συμβαδίζει με τις εβδομάδες; Στην αρχή κι εγώ μπερδευόμουν, οπότε διάλεξα αυτόν τον τρόπο μετρήματος, ο οποίος συμβαδίζει και με τους μήνες. Όσες φορές κι αν ρώτησα τον γιατρό μου, μου απάντησε ότι μας ενδιαφέρουν οι εβδομάδες και όχι οι μήνες (μα πώς όχι; όλοι με ρωτάνε σε ποιό μήνα είμαι! Τι να τους λέω; 28η εβδομάδα; )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πάω να κόψω καρπούζι καθώς και να σκεφτώ το ενδεχόμενο να ξυρίσω πόδι (υπόθεση 10λεπτου παλιά...), διότι το βράδυ είμαστε καλεσμένοι στο πάρτι του μικρού αδελφού του άντρα μου, που κάνει για την καλή του! Και καλό θα ήταν να μην εμφανιστώ σαν αρκούδα. Βέβαια, θα είναι σκοτάδι, ποιός θα με δει, αλλά στη σκέψη τόσης βαρεμάρας θέλω να με χτυπήσω! Οπότε πάω και τα λέμε αργότερα!

rPPrp3.png

ναι οκ οι εβδομαδες μας ενδιαφερουν αλλα μπορεις να υπολογισεις και τους μηνες.ειναι η τελευταια ημερομηνια περιοδου συν 7 μερες.ετσι βγαινει και η πιιθανη ημερομηνια.εμενα ας πουμε ειναι 25/08.καθε 25 λοιπον αλλαζω μηνα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...