Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα! Μέλλουσα διδυμομανούλα κι εγώ... Ήθελα να ρωτήσω πόσα κιλά σας είπε ο γιατρός ότι μπορείτε να πάρετε στην εγκυμοσύνη? Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα κι έχω πάρει 2,5-3 κιλά. Όλα μέσα σε 2 εβδομάδες. Επίσης μπάνιο στη θάλασσα σας αφήνει να κάνετε?Β επιπέδου σε ποια εβδομάδα κάνατε? (πολλές απορίες έχω!:tongue:)Εγώ έκανα πριν μερικές μέρες αυχενική και ευτυχώς βγήκε πολύ καλή, τώρα περιμένω τον επόμενο υπέρηχο!

μου ειχε πει οτι μπορω να παρω 11-12 κιλα.Εγω βεβαια πηρα 18:???:

Οσο για την θαλασσα μου ειχε πει οτι μπορω αλλα πρεπει η θαλασσα να ειναι καθαρη.Και επειδη δεν γινεται να το ξερω αυτο προτιμησα να μην κανω και παθω καμια κολπιτιδα.Την β'επιπεδου την κανουν 21η-23η.Κατα προτιμηση 23η

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

vanessa κιλά θα πάρεις αυτό είναι το σίγουρο, εφ όσον προσέχεις μην αγχώνεσαι και σίγουρα μην κάνεις καμια δίαιτα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποιες κοπέλες σε μεγαλύτερους μήνες σταματήσαν να παίρνουν κιλά γιατί η κοιλιά πιέζει το στομάχι και σταματήσαν να τρώνε!!εγώ σε αυτό ελπίζω!!χεχεχεχε!καλά να είμαστε και να τρεφόμαστε σωστά,αυτό έχει σημασία!8-)8-):cool:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και που δεν προσευχομαι. προσευχομαι στον παντοδυναμο, στην παναγια την ψαριανη που δινει παιδια (μια εικονα που ειναι στο χωριο μου τη χιο), και στην αγια αννα που αντεξε 50 χρονια ατεκνη(της εδωσε ομως ο θεος το μεγαλυτερο δωρο).

Όλα θα πάνε καλά!!!!!

rPPrp3.png

vanessa κιλά θα πάρεις αυτό είναι το σίγουρο, εφ όσον προσέχεις μην αγχώνεσαι και σίγουρα μην κάνεις καμια δίαιτα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποιες κοπέλες σε μεγαλύτερους μήνες σταματήσαν να παίρνουν κιλά γιατί η κοιλιά πιέζει το στομάχι και σταματήσαν να τρώνε!!εγώ σε αυτό ελπίζω!!χεχεχεχε!καλά να είμαστε και να τρεφόμαστε σωστά,αυτό έχει σημασία!8-)8-):cool:

Nunu, σου έστειλα ένα (ελπίζω) διαφωτιστικό μήνυμα σχετικά με τις απορίες σου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγώ ζεσταίνομαι και πάλι και σήμερα με πονάνε και τα κόκκαλά μου, πιθανόν από το air condition, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό !!!

Τανια εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Να μας κάνεις πλεον και επίσημα παρεούλα! ως μέλλουσα διδυμομανούλα!

Vanessa καλή εγκυμοσύνη να έχεις και δικαιολογημένες οι απορίες σου (κι εμείς τις είχαμε :) ) . Καταρχήν εμένα μου είπε ο γιατρός να πάρω το πολύ +15 κιλά κι αυτό λόγω διδύμων (και δεν ξεκίνησα και με λίγα), απλά μου είπε να ξεκινήσω να παίρνω μετά τον 5ο μήνα και πιο πριν αν γίνεται να χάνω κιόλας! Επίσης δεν παίζει ρόλο αν τρως πολύ αλλά αν τρως σωστά και συχνά γεύματα μέσα στην μέρα.

Β' επιπέδου κάναμε στον 6ο μήνα κι εμείς. Για θάλασσα δεν τον ρώτησα απλά ξέρω ότι μπορείς να κάνεις αρκεί να μην αφήνεις να στεγνώσει το μαγιό επάνω σου (αλλαζεις αμέσως με το που βγεις), φυσικά πας μόνο σε καθαρότατες θάλασσες και δεν κάθεσαι καθόλου στον ήλιο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Vanessa, εμένα μου είχε πει από καιρό (δηλαδή, ο άντρας μου τον είχε ρωτήσει, εμένα ούτε που με ένοιαζε, άσε που ήμουν σίγουρη πως δεν θα με άφηνε, επειδή γενικά ήταν πολύ επιφυλακτικός με τις δραστηριότητες και όχι με φαγητό, για παράδειγμα), μας είχε πει λοιπόν ότι στις εβδομάδες που θα είμαι, όταν ο καιρός θα είναι κατάλληλος για μπάνιο (τώρα δηλαδή), καλό θα ήταν να το απέφευγα. Κυρίως, για την έκθεση στον ήλιο. Δεν με πειράζει, πάντως. Θα κάνουμε, του χρόνου όλοι μαζί, πρώτα ο Θεός!!!

Τον άντρα μου, όμως, τον έστειλα το προ-προηγούμενο Σάββατο μέχρι το εξοχικό μας (Σούνιο) και τον ανάγκασα να κάνει ένα μπανάκι. Ήξερα ότι το ήθελε πολύ!

rPPrp3.png

τανια μου σου ευχομαι το σαββατο να ειναι μια απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης σου!

προχθες μου υπολογιζε ο γιατρος ποσα κιλα εξαφανιζονται με το που θα γεννησουμε τα διδυμακια μας.τα υπολογιζε βεβαια στα 2500 το καθενα.9 ολοκληρα κιλα θα φυγουν!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...