Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια μου ξεκινησατε να κανετε αγορες?Τι ωραια!!Αντε γιατι θα βαρυνετε πολυ μετα.Εμενα μου εμειναν στην μεση πραγματα

baba και μαρουλιτα μου με το καλο τα μπεμπε!!Πωπω τριδυμα μεγαλη ευτυχια κοπέλα μου!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!

Εμείς είμαστε αρρωστούληδες, αλλά ευτυχώς πάμε καλύτερα.

Ξεκινήσαμε και τις κρεμούλες. Ξυνίζουν τα μούτρα τους λες και τρώνε λεμόνι. Αφήστε που γίνονται χάλια γιατί την σπρώχνουν έξω με τη γλώσσα τους.

Πήγα χθες στο γυναικολόγο πρώτη φορά μετά τη γέννα και με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία μου περίοδο. Ούτε που θυμόμουν. Τί μου λέει δεν έχεις αδιαθετήσει; Θα είσαι...έγκυος. Πλάκα του λέω κάνεις αφού θηλάζω. Όχι μου λέει πρέπει να είσαι. Με έπιασε κρύος ιδρώτας. Πήγα μετά από τόσο καιρό στο γυναικολόγο χαλαρή χωρίς το άγχος των μωρών και μου κόπηκαν τα πόδια.

Αφού έψαξε επισταμένως στον υπέρηχο, ευτυχώς δεν βρήκε τίποτα :D.

γεια σας κοριτσια ναι απο εκει που πηγαινα για το 3ξαφνικα θα βρεθω με 5δεν με πειραζει ζωη να χουν και ολα τα αλλα τα φτιαχνουμε..η κοιλια μου κοριτσια ειναι λες και ειμαι 5μηνων αλλα τι να κανω ηδη εχω παρει 6,5κιλα λογω το οτι ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

γεια σας κοριτσια ναι απο εκει που πηγαινα για το 3ξαφνικα θα βρεθω με 5δεν με πειραζει ζωη να χουν και ολα τα αλλα τα φτιαχνουμε..η κοιλια μου κοριτσια ειναι λες και ειμαι 5μηνων αλλα τι να κανω ηδη εχω παρει 6,5κιλα λογω το οτι ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι..

Maroulita δύσκολα τα πράγματα, αλλά για να στα στείλει ο Θεός κάτι θα ήξερε. Υπομονή τώρα και κουράγιο για όταν με το καλό γεννηθούν.

Διαφημίσεις

twins μου ευτυχως ειναι καλα!Εχεις ερωτησεις κοριτσακι μου?Οτι θελεις απο μενα χαχαχα Αν δεν απαντησω αμεσως θα ταιζω να μην φυγεις θα ξαναρθω

Μαρουλιτα μου για πες μας πως νιωθεις με 3 μωρακια στην κοιλιτσα σου?

Φροσακι πολυ γκρινια κατα την διαρκεια της μερας!Δεν ξερουν τι θελουν.Το βραδυ ομως αρνακια!!Τα δικα σου?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα μου ακομα δεν μπορω να σου πω κατι με σιγουρια γιατι ειναι πολυ μικρα και δεν καταλαβαινω τιποτα..απλα αγχωνομαι τριπλα αν ειναι ολα καλα με τα σπορακια μου..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Frosobal σε είχαμε χάσει και εσένα! Περαστικά σας! Ερώτηση: όταν τους ταϊζεις κρεμούλα, είναι καλή τακτική το να "ζηλεύει" λίγο ο ένας, δηλαδή να του λες "φάε, γιατί θα στο φάει ο αδερφός σου" κλπ, κλπ

Όλγα, ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έφερες το θέμα της περιόδου πριν λίγες μέρες και αυτό αποτελεί ένα από τους μεγάλους μου εφιάλτες γιατί είμαι απο αυτές που περνάνε πολύ ασχημα στις μέρες του μήνα... μετά από τη γέννα τα συμπτώματα είναι πιο μειωμένα ή πάλι τα ίδια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μαρουλιτα μου ολα θα πανε καλα αφου πηγαν μεχρι στιγμης!!Απλα να προσεχεις πολυ

twins μου δεν ειχα καθολου πονους οπως πριν αλλα για πρωτη φορα τουλαχιστον πααααρα πολυ αιμα.Καθε μιση ωρα αλλαζω.Ασε χαλια σου λεω.Ελπιζω να ειναι μια η φορα.Παντως αδιαθετησα αμεσως σε σχεση με αλλες κοπέλες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...